Creditorii Amonil au aprobat planul de reorganizare propus de către administratorul special

20 iun. Piaţa de Capital
A.G.

Adunarea creditorilor Amonil a aprobat planul de reorganizare propus şi elaborat de către administratorul special al societăţii, se arată într-o informare publicată pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Totodată, în dosarul nr.1611/98/2014, aflat pe rolul Tribunalului Ialomiţa, la termenul din data de 16 iunie 2017, instanţa de judecată a pronunţat Hotărârea intermediară nr.925/16.06.2017 prin care a confirmat planul de reorganizare, în conformitate cu prevederile art.101 din Legea nr.85/2006", se arată în document.

Administratorul judiciar al companiei este Expert Insolvenţă SPRL-Filiala Bucureşti, iar administratorul special, Matei Cristina.

Compania a realizat, în primul trimestru din acest an, o pierdere de 433.455 lei, în creştere cu 12% comparativ cu perioada similară din 2016, potrivit Agerpres.

"Activele imobilizate au scăzut (nesemnificativ) de la 68,48 milioane lei, la 68,47 milioane lei, ca urmare a amortizării lunare înregistrate. Imobilizările corporale în curs de execuţie, respectiv Centrala de cogenerare, nu au suferit modificări faţă de anul 2016. Nu sunt modificări semnificative ale valorii stocurilor. Creanţele comerciale au scăzut cu suma de 315.473 lei ce reprezintă încasări lunare de la Urban Slobozia, executată silit prin biroul executorului judecătoresc Nitu Ion. Datoriile comerciale şi cele fiscale au fost diminuate datorită plăţilor lunare efectuate către furnizori şi bugetul de stat", reiese din raportul pe primul trimestru.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

Indicii BVB au închis în teritoriu negativ, pe un rulaj de 5,8 milioane euro
18 aug. C.R.


LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI:Lichiditate de 2,3 milioane de euro pe BVB
18 aug. Andrei Stan


Indicii BVB au deschis în scădere
18 aug. A.I.


Preţul Hidromecanica 2 a mai scăzut un pic, ajungând la 5,5 milioane de euro
18 aug. OVIDIU VRÂNCEANU, Braşov


BVBLichiditatea a scăzut la 10 milioane de euro
18 aug. ANDREI STAN


Saxo Bank: "Obligaţiunile corporatiste ar putea fi o investiţie sigură în eventualitatea unui conflict coreean"
18 aug. A.A.


DEŞI ASUPRA COMPANIEI PLANEAZĂ SUSPICIUNI PRIVIND EXISTENŢA STOCURILOR Creditorii Romcab au amânat selecţia unui evaluator
18 aug. A.A.


3 AMRLansarea unei cărticele despre investiţii - ultimul eveniment de marketing din mandatul lui Sobolewski3
18 aug. A.A.


ÎN IULIECreştere cu 5,1% a activelor nete ale SIF-urilor
18 aug.


S.A.I. MUNTENIA INVEST - Notă de informare a investitorilor
18 aug.

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.