SIGHETUL MARMAŢIEI:

Poliţiştii de frontieră au confiscat peste 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană

19 iun. 17:28 Miscellanea
A.I.
Poliţiştii de frontieră au confiscat peste 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în urma unor acţiuni desfăşurate în cadrul Planului de Acţiune Contrabanda 2017, peste 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, potrivit unui comunicat de presă al poliţiei.

În ultimele 24 de ore, la nivelul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-au desfăşurat, în cadrul Planului de Acţiune Contrabanda 2017, mai multe acţiuni pe linia combaterii contrabandei în zona de responsabilitate.

În cadrul acestora, în data de 17 iunie, în jurul orei 07.00, un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei a depistat, în apropierea frontierei de stat un autoturism de teren marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie, care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, constatând că în autoturism se aflau două persoane, cetăţenii români Radu P. în vârstă de 40 ani şi Dumitru C. în vârstă de 24 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Suceava.

De asemenea, lângă autoturism poliţiştii de frontieră au descoperit trei colete care conţineau ţigări.

Maşina, ţigările şi persoanele au fost duse la sediul sectorului, unde în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.390 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană în valoare de 51.300 lei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă iar la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, a oprit pentru control, în data de 17 iunie a.c., în jurul orei 14.30, pe raza localităţii Botiz, jud. Satu Mare, o autoutilitară Marca Volkswagen condusă de Ion P., în vârstă de 40 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism,poliţiştii de frontieră au descoperit în două genţi de voiaj mai multe pachete cu ţigări, fapt pentru care autoutilitara şi persoana în cauză au fost duse la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 792 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 9.300 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, peste limita a 10.000 de ţigarete.


Opinia cititorului

Articole din aceeiaşi secţiune

Miscellanea

Incendiu puternic la două depozite din Baloteşti
28 iun. Andrei Stan


AFIR:Au fost solicitate fondurile pentru investiţii în sectorul zootehnic
27 iun. Cristina Radu


AGENT GREEN:Raportul oficial al dezastrului de Vidraru indică că s-a tăiat cu 4100 % peste cotă
27 iun. Cristina Radu


ANOFM: Un număr de 27.222 locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional
27 iun. Cristina Radu


ALERTIncendiu puternic în Baloteşti
27 iun. Mina Irina


FSNPPC: "Ne pregătim de proteste în faţa sediului PSD din Bucureşti"
27 iun. A.C.


PENTRU UN IMPULS ASUPRA SECTORULUI FINANCIAR ŞI CELUI PROFESIONAL, Lord Mayor of London vizitează ţara noastră
27 iun. A.C.


Studiu Bold al Lowe descoperă corelaţia dintre digital şi sănătate la români
26 iun. Cristina Radu


MediaSind a sesizat Comisia Europeană privind problemele salariaţilor din cultură şi mass-media
26 iun. A.A.


Mentorat în antreprenoriat pentru beneficiarii programului StartUp Nation
26 iun. A.I.

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.