MediHelp International primeşte recunoaşterea mondială a BUPA International

18 apr. 2012 Comunicate de presă
F. A.
MediHelp International primeşte recunoaşterea mondială a BUPA International

Brokerul de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est, Medihelp International, a câştigat mult râvnita distincţie Fastest Growing Distributor la gala premiilor BUPA International, care a avut loc în Iordania, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei. Premiul recunoaşte şi îi recompensează pe acei brokeri care au avut o contribuţie considerabilă la creşterea şi succesul BUPA International. Ţara noastră este prima care a primit această distincţie din istoria Premiilor BUPA International.

Roxana Scutaru, Sales Manager al MediHelp International, a afirmat: "Premiul reprezintă recunoaşterea tuturor eforturilor şi a muncii asidue pe care echipa MediHelp în general, şi echipa de vânzări în particular, le-au investit în decursul anului trecut. Dobândirea acestei distincţii a fost o provocare în contextul situaţiei financiare mondiale, făcând premiul şi mai important, întrucât competitorii noştri din întreaga lume sunt companii foarte bine poziţionate în zone în care sistemul de asigurare privată medicală este foarte bine dezvoltat. A fost o mare onoare să primesc acest premiu în numele întregii echipe, în compania atât de prestigioasă a distribuitorilor de elită din toată lumea. Aş dori să dedic acest premiu clienţilor noştri pentru şi să îi felicit pe cei care au ales să îşi facă o asigurare privată de sănătate. Promitem să oferim în continuare cele mai bune soluţii şi să le acordăm clienţilor toată atenţia".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

EquiLiant Capital investeşte în reţeaua de clinici stomatologice Victoria
25 feb. A.B.


Reţeaua REGINA MARIA oferă acces gratuit pentru pacienţii post COVID, la nivel naţional
25 feb.


Grupul GRAMPET a lansat activitatea de transport feroviar de marfă în Slovenia prin operatorul Train Hungary - Sucursala Ljublijana
25 feb.


JLL: Peste 1 milion de metri pătraţi de proiecte noi industriale, de birouri şi de retail sunt anunţate pentru 2021;
25 feb.


COMMONS:De trei ori mai multe solicitări pentru birouri în spaţiile de coworking în 2021 faţă de finalul anului trecut
25 feb.


Huawei anunţă prima aplicaţie terţă europeană, disponibilă pe ceasurile sale inteligente
25 feb.


Salarium Fintech, prima platformă de plată a avansului salarial şi de educaţie financiară din România
25 feb.


UN AN DE LA PRIMUL CAZ DE COVID19 ÎN ROMÂNIA:Creştere de 50% în numărul comenzilor magazinelor de pe platforma MerchantPro
25 feb.


EJOBS:Care sunt principalele beneficii extrasalariale pe care şi le doresc angajaţii, după un an de pandemie
25 feb.


BESTJOBS:Peste o jumătate de milion de aplicări la joburi în luna februarie
24 feb. J.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.