DISTRAS DE TWITTER,

Un contabil este vinovat pentru gafa din finalul galei Oscar

01 mar. 2017 Cultură
Adi Iacob
Un contabil este vinovat pentru gafa din finalul galei Oscar

Un contabil al PricewaterhouseCoopers (PwC), compania de consultanţă care se ocupă de numărarea voturilor membrilor Academy Awards, este cel ce a dat peste cap, cu câteva zile în urmă, procedura anunţării premiului Oscar pentru cel mai bun film, susţin reprezentanţii PwC, citaţi de The Independent.

Amintim că, în cadrul ceremoniei, musicalul "La La Land" a fost anunţat câştigător, deşi adevăratul învingător era drama "Moonlight". Potrivit PwC, contabilul Brian Cullinan le-a dat prezentatorilor Warren Beatty şi Faye Dunaway plicul greşit pentru premiul de top din industria filmului, din cauză că, în culisele evenimentului, era ocupat cu publicarea de mesaje pe Twitter.

Într-o gafă care a şocat mulţimea aflată în Dolby Theatre din Hollywood şi publicul ce urmărea evenimentul pe micile ecrane, "Cullinan a înmânat în mod eronat plicul de rezervă pentru categoria «cea mai bună actriţă în rol principal» în locul plicului aferent categoriei «cel mai bun film» lui Beatty şi Dunaway", au precizat reprezentanţii PwC.

De asemenea, comunicatul relatează că "odată produsă acea eroare, protocoalele pentru corectarea ei nu au fost urmate suficient de rapid de către Cullinan şi nici de partenerul lui din timpul galei".

Cu câteva zile înainte de gală, într-un interviu acordat publicaţiei The Huffington Post, Brian Cullinan a precizat că procedura ce vizează reglarea situaţiei înmânării unui plic nepotrivit, alta decât semnalarea managerului de scenă, nu este clară". Acesta a adăugat: "Este foarte puţin probabil să se întâmple aşa ceva".

PwC îşi asumă întreaga responsabilitate pentru incidentul de la gala premiilor Oscar şi şi-a prezentat scuze publice actorilor şi producătorilor celor două filme vizate de gafă.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Cultură

PREMIERĂBacalaureat, "colecţia" iarnă - vară
15 ian. OCTAVIAN DAN


EDUCAŢIEValul reformelor a ajuns şi la regulamentul de organizare al şcolilor
11 ian. Octavian Dan


Tineri români de excepţie au fost premiaţi la Gala Studenţilor Români din Străinătate 2018
08 ian. I.M.


MINISTRUL EDUCAŢIEI A ÎNTOCMIT UN RAPORT DE ACTIVITATE LA ŞASE LUNI DE MANDATÎnvăţământul digitalizat - unul dintre obiectivele MEN
08 ian. F.A.


Avem "manual unic", se caută autori!
22 dec. 2017 OCTAVIAN DAN


"Manualul unic" a fost adoptat de Guvern!1
18 dec. 2017 OCTAVIAN DAN


Cartea de aur a Centenarului Marii Uniri, de Bogdan Bucur
15 dec. 2017


Educaţie - buget mărit, pretenţii în creştere5
14 dec. 2017 O.D.


EDUCAŢIEObiectiv clar: reducerea abandonului şcolar2
05 dec. 2017 O.D.


NECROLOGActriţa Cristina Stamate a încetat din viaţă
27 nov. 2017 G.F.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.