DISTRAS DE TWITTER,

Un contabil este vinovat pentru gafa din finalul galei Oscar

01 mar. Cultură
Adi Iacob
Un contabil este vinovat pentru gafa din finalul galei Oscar

Un contabil al PricewaterhouseCoopers (PwC), compania de consultanţă care se ocupă de numărarea voturilor membrilor Academy Awards, este cel ce a dat peste cap, cu câteva zile în urmă, procedura anunţării premiului Oscar pentru cel mai bun film, susţin reprezentanţii PwC, citaţi de The Independent.

Amintim că, în cadrul ceremoniei, musicalul "La La Land" a fost anunţat câştigător, deşi adevăratul învingător era drama "Moonlight". Potrivit PwC, contabilul Brian Cullinan le-a dat prezentatorilor Warren Beatty şi Faye Dunaway plicul greşit pentru premiul de top din industria filmului, din cauză că, în culisele evenimentului, era ocupat cu publicarea de mesaje pe Twitter.

Într-o gafă care a şocat mulţimea aflată în Dolby Theatre din Hollywood şi publicul ce urmărea evenimentul pe micile ecrane, "Cullinan a înmânat în mod eronat plicul de rezervă pentru categoria «cea mai bună actriţă în rol principal» în locul plicului aferent categoriei «cel mai bun film» lui Beatty şi Dunaway", au precizat reprezentanţii PwC.

De asemenea, comunicatul relatează că "odată produsă acea eroare, protocoalele pentru corectarea ei nu au fost urmate suficient de rapid de către Cullinan şi nici de partenerul lui din timpul galei".

Cu câteva zile înainte de gală, într-un interviu acordat publicaţiei The Huffington Post, Brian Cullinan a precizat că procedura ce vizează reglarea situaţiei înmânării unui plic nepotrivit, alta decât semnalarea managerului de scenă, nu este clară". Acesta a adăugat: "Este foarte puţin probabil să se întâmple aşa ceva".

PwC îşi asumă întreaga responsabilitate pentru incidentul de la gala premiilor Oscar şi şi-a prezentat scuze publice actorilor şi producătorilor celor două filme vizate de gafă.

Opinia cititorului

Articole din aceeiaşi secţiune

Cultură

Evaluarea Naţională: statistic stăm bine1
28 iun. OCTAVIAN DAN


Săptămâna mare pentru educaţie!
26 iun. O.D.


Evaluarea Naţională, speranţe pentru medii mari
22 iun. O.D.


EDUCAŢIEStăm bine la oral şi olimpici!
19 iun. O.D.


EDUCAŢIE"Big Brother" cu efect pozitiv
12 iun. O.D.


"Moartea domnului Lăzărescu", pe locul 5 în topul New York Times al celor mai bune filme din secolului XXI
10 iun. Andrei Stan


Winkler pledează pentru TVA 0 la cărţi, ziare şi publicaţii, inclusiv în format electronic
06 iun. Adi Iacob


Bacalaureatul "special" dă startul emoţiilor
30 mai. O.D.


Examenele naţionale intră în linie dreaptă
22 mai. O.D.


SURSE:Directorul interimar al BNaR a fost demis
14 mai. Anca Oblu

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.