"MedLife" a achiziţionat a 40% din "Stem Cells Bank" şi 3% din "Genesys Medical Clinic"

18 iun. 11:40 Piaţa de Capital
Andrei Stan
"MedLife" a achiziţionat a 40% din "Stem Cells Bank" şi 3% din "Genesys Medical Clinic"

"MedLife" (M) anunţă achiziţionarea unui nou pachet de 40% din banca de celule stem "Stem Cells Bank" din Timişoara şi a altor 3 procente din "Genesys Medical Clinic" din Arad, potrivit unui comunicat de presă al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al "MedLife", a declarat: "În 2015, anunţam intrarea pe un nou segment de business, odată cu demararea procesului de achiziţionare a pachetului majoritar din Stem Cells Bank, iar decizia de a cumpăra un alt pachet de 40% reprezintă un pas firesc în dezvoltarea business-ului nostru. Odată cu integrarea acestui serviciu am putut oferi soluţii complete pentru mamă şi copil în regim propriu, la momentul actual având un total de peste 24.000 de naşteri în cele trei maternităţi ale noastre".

Potrivit comunicatului, "Stem Cells Bank" a fost inaugurată în anul 2010 la Timişoara şi este banca de celule stem cu cel mai modern sistem de procesare din ţară, bazat pe tehnologia Biosafe Sepax 2, şi totodată singura bancă privată de celule stem din regiunea Balcanică ce foloseşte această tehnologie, prin care prelucrarea şi izolarea celulelor stem este complet automatizată, orice risc de contaminare în laborator fiind eliminat.

Furnizorul de servicii private de sănătate precizează: "De asemenea, MedLife mai preia încă 3 procente şi din grupul Genesys Medical Clinic din Arad, unul dintre cei mai mari operatori privaţi de servicii medicale din zona de vest a României, compania deţinând la momentul actual pachetul de 58%. MedLife Genesys Arad include un spital de mari dimensiuni, maternitate, ambulatoriu şi laborator. De-a lungul anilor, MedLife Genesys a dezvoltate mai multe centre medicale în oraşele Deva, Hunedoara, Petroşani, Drobeta Turnu Severin şi Târgu-Jiu, în timp ce anul trecut a fost inaugurat centrul de radiologie şi imagistică medicală, fiind singurul centru din Arad care dispune de un echipament radiologic digital".

Din 2010 până în prezent, "MedLife" a finalizat cincisprezece achiziţii.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

Ursache (ASF): "Fondul suveran va avea în jur de 90 de companii"1
25 nov. Sorin Lungu


Raport tranzacţionare ATS 24.11.2017
25 nov.


Raport tranzacţionare BVB 24.11.2017
25 nov.


Indicii BVB au închis în teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 7,10 milioane euro
24 nov. Andreea Cuzub


Raport tranzacţionare ATS 24.11.2017
24 nov.


Raport tranzacţionare BVB 24.11.2017
24 nov.


LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI:Lichiditate de 4,5 milioane de euro pe BVB
24 nov. Andreea Cuzub


Indicii BVB au deschis în creştere
24 nov. Andrei Stan


Programul de răscumpărare al Cemacon pentru remunerarea directorilor va dura 16 zile
24 nov. F.A.


Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor - cooptat în conducerea SIF Transilvania3
24 nov. A.A.

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.