eSky România, nouă ani de activitate 1

11 oct. 2018 Companii
A.T.
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

ESky România, parte din eSky Group, este agenţia online de turism care a crescut de aproape 100 de ori în primii nouă ani pe piaţa locală. Pe 9 noiembrie 2009, când a fost deschis biroul din Bucureşti, eSky vindea numai bilete de avion şi avea doar cinci angajaţi. În prima lună, a avut circa 260 de bilete de avion rezervate, urmând ca ulterior să înregistreze şi creşteri de 30-40% lunar. În prezent, eSky România are 83 de angajaţi, iar pe platforma online sunt efectuate lunar aproximativ 15.000 de rezervări de servicii de travel, echivalentul a circa 25.000 de bilete de avion achiziţionate, conform unui comunicat eSky România remis Redacţiei noastre.

Compania a vândut iniţial numai bilete de avion, primul dintre ele cu destinaţia Varşovia. În toată această perioadă de nouă ani, cea mai solicitată destinaţie a rămas Londra. În prezent, compania oferă servicii complete de travel: bilete de avion, hoteluri, produsul Zbor plus Hotel, închirieri maşini şi asigurări de călătorie, consultanţii eSky, oferindu-le clienţilor cele mai bune variante de vacanţe, personalizate în funcţie de cerinţele fiecăruia.

Anul trecut, eSky România a fost cea mai profitabilă sucursală a grupului, fiind şi cea mai rentabilă agenţie de turism, la categoria întreprinderi mijlocii. eSky România este printre puţinele agenţii online de turism cu aplicaţie de mobil proprie, aceasta fiind votată drept cea mai utilă aplicaţie la Webstock, dar şi cea mai bună aplicaţie de travel, în cadrul Etravel Awards, cel mai important eveniment dedicat pieţei online de turism din Romania.

"În 2017, am înregistrat o valoare totală a tranzacţiilor de aproximativ 32,5 milioane de euro. Până la finalul lunii septembrie, am ajuns deja la o valoare totală tranzacţionată de aproape 29 de milioane de euro, aşadar ne aşteptăm să depăşim creşterile previzionate pentru 2018", a declarat Marius Turbatu, Global Expansion Director eSky Group.

Reprezentanţii eSky estimează că va creşte numărul vacanţelor cumpărate prin aplicaţie, până la finalul anului 2018 ajungându-se ca aproximativ 80% dintre tranzacţii să fie efectuate direct de pe mobil, fie prin aplicaţie, fie pe varianta mobile a site-ului eSky.ro.

Cu ocazia aniversării a nouă ani, eSky România lansează şi un concurs pentru public. Cei care se înscriu în concurs, pot câştiga o vacanţă de 4.500 lei pentru el, dar şi o vacanţă de aceeaşi valoare pentru un prieten.


Opinia cititorului: 1
1.   Rezervare
mesaj trimis de Gabi în data de 09.01.2019, 19:14

Cum pot afla sau cu cine pot vorbi pt o rezervare facuta in Roma in mai la hotel Tre Stelle, rezervare platita cu card de credit, rezervare pt care nu mi-a venit confirmare pe mail.Am vorbit telefonic la proprietate dar nu mi-au dat nici un raspuns.

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

PENTRU COMBINAREA ŞI DEZVOLTAREA DIVIZIILOR DE CARSHARING DRIVENOW ŞI CAR2GO:BMW şi Daimer, investiţie de 1 miliard euro
23 feb. M.C.


MCSI:RADIOCOM a semnat contractul pentru dezvoltarea televiziunii digitale terestre
23 feb. I.M.


ALL devine sponsor principal al clubului de fotbal Paris Saint-Germain
22 feb. L.M.


Ediţia 2019 a concursului "Campionul Podgoriei Cotnari", are loc în martie
22 feb. I.M.


COCA-COLA HBC ÎN ROMÂNIA:Procese de producţie mai puţin poluante; sustenabilitatea ca fundament al operaţiunilor
22 feb. I.M.


Un nou motor TCe pentru Dacia Logan şi Sandero5
22 feb. I.M.


Carrefour şi Google colaborează în infrastructura digitală
22 feb. L.A.


Engie România a cumpărat acţiunile deţinute de Gazprom la Wirom
22 feb. T.T.


LA FINALUL ANULUI 2018:Allianz-Ţiriac, creştere de 7,3% a veniturilor
22 feb. T.C.


Sierra Quadrant solicită schimbarea Rominsolv SPRL, administratorul judiciar al RADET
22 feb. T.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.