ÎN 2017,

17,5% din totalul utilizatorilor de Internet Banking folosesc aplicaţia de Mobile Banking a Garanti Bank

19 iun. 11:28 Bănci-Asigurări
A.I.
Ioana Cristina Savu
Ioana Cristina Savu

Garanti Bank a înregistrat o creştere puternică la nivelul clienţilor care folosesc aplicaţia de Mobile Banking, Mobile ME, ajungând la 17,5% din totalul utilizatorilor de Internet Banking ai băncii în primele cinci luni ale anului, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

În această perioadă, valoarea medie a tranzacţiilor efectuate de clienţi prin intermediul aplicaţiei a fost de 2.000 de lei. Aproape 70% din tranzacţii au fost efectuate prin intermediul dispozitivelor cu sistem de operare Android, în timp ce valoarea celor realizate de utilizatorii de iOS a fost de două ori mai mare, precizează comunicatul.

În primele cinci luni ale anului, peste 55% din cele mai des efectuate tranzacţii prin intermediul Mobile ME au fost cele plăţile interbancare şi cele pentru achitarea datoriilor la Bonus Card.

Ioana Cristina Savu, Sales Channels Management Director al Garanti Bank România a afirmat: "Mobile ME este una dintre soluţiile noastre de top care răspunde cel mai bine nevoii curente a clienţilor de a-şi gestiona finanţele rapid. Prin intermediul aplicaţiei noastre oferim o platformă sigură, ce le permite acestora să efectueze tranzacţii cu doar câteva click-uri, oricând şi de oriunde. Mobile ME a avut un ritm foarte rapid de acceptare şi utilizare şi suntem foarte optimişti în ceea ce priveşte evoluţia viitoare".

Garanti Bank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, şi are peste 14 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acţionarul majoritar al TGB, deţinând o cotă de 49.85% din capitalul social.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Bănci-Asigurări

DAN SUCIU (BNR), DESPRE DECLARAŢIILE PREMIERULUI: "Să înţelegem că ne recomandă să creştem dobânda de intervenţie?"2
25 nov. S.A.


Euro a fost cotat la 4,6536 lei, sub referinţa de ieri
24 nov. Andreea Cuzub


ÎN OCTOMBRIE,Soldul creditului neguvernamental acordat de instituţiile de credit a crescut cu 0,3%
24 nov. Andrei Stan


ROBOR la 3 luni îşi continuă creşterea, ajungând la 2,19%
24 nov. Andrei Stan


UPDATE"Banca Transilvania" a semnat acordul de preluare a "Bancpost"9
24 nov. S.A.


Premierul Tudose acuză BNR că nu a intervenit ca să oprească deprecierea leului8
24 nov. ANDREI STAN


PIAŢA VALUTARĂEuro s-a apreciat la 4,6546 lei
24 nov. ALEXANDRA CISMARU


PIAŢA MONETARĂDobânzile overnight au scăzut
24 nov. ALEXANDRA CISMARU


Euro a fost cotat la 4,6546 lei, peste referinţa de ieri
23 nov. Andreea Cuzub


ROBOR la 3 luni a crescut la 2,15%
23 nov. Andrei Stan

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.