Parlamentarii PSD Dâmboviţa vor vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

17 iun. 11:05 Politică
Andrei Stan
Adrian Ţuţuianu (Sursa foto: captură Youtube)
Adrian Ţuţuianu (Sursa foto: captură Youtube)

Organizaţia PSD Dâmboviţa, condusă de senatorul Adrian Ţuţuianu, a anunţat că parlamentarii organizaţiei vor susţine moţiunea de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat şi ALDE în contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Într-un comunicat de presă al PSD Dâmboviţa, trimis Redacţiei, se arată: "În data de 16.06.2017, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv Judeţean la care au fost prezenţi peste 230 de membri şi invitaţi. În urma discuţiilor, s-au decis, în unanimitate, următoarele:

1. Susţinerea deciziilor statutare ale Comitetului Executiv Naţional adoptate în zilele de 14 şi 15 iunie 2017, apreciind că punerea în aplicare, fără niciun fel de abatere sau întârziere, a programului de guvernare aprobat de Parlament, reprezintă obligaţia Guvernului susţinut de Partidul Social Democrat şi un angajament luat faţă de români, care trebuie respectat.

2. Parlamentarii PSD, membrii ai Organizaţiei Dâmboviţa, vor susţine moţiunea de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat şi ALDE, ca fiind singura soluţie constituţională în contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu.

3. Facem apel la unitate, solidaritate şi responsabilitate către toţi membrii partidului, insistând pe faptul că nimeni, indiferent de poziţia pe care a ocupat-o sau pe care o ocupă în stat, nu are dreptul moral să-şi urmărească interesul propriu în detrimentul intereselor românilor care ne-au acordat încredere.

4. Partidul Social Democrat are datoria să alcătuiască, în termenul cel mai scurt, un nou guvern care să asigure punerea în aplicare a programului de guvernare votat de Parlament, care are ca principale obiective creşterea economică şi creşterea nivelului de trai pentru toţi românii.

5. Aşa cum a dovedit în multe ocazii, Partidul Social Democrat are maturitatea politică necesară să depăşească asemenea momente dificile şi să ducă la îndeplinire obiectivele asumate".

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

IOHANNIS, DESPRE INTEGRAREA REPUBLICII MOLDOVA ÎN UE: "O scurtătură via unirea cu România cred că nu este o cale foarte fezabilă"
25 nov. Andrei Stan


Dragnea a contestat la ICCJ sechestrul pe avere
25 nov. Andreea Cuzub


PACT:ANAF amendează românii care pleacă în străinătate
24 nov. G.F.


CRISTIAN BUŞOI:"PNL nu mai tolerează atacurile USR"
24 nov. G.F.


MINISTRUL AGRICULTURII:"Prin extinderea sistemului antigrindină am obţinut cea mai mare producţie de struguri din istorie"
24 nov. Andreea Cuzub


ALINA GHORGHIU:"Promisiunea PSD privind TVA 0% la vânzarea de locuinţe este imposibil de aplicat"1
24 nov. Andreea Cuzub


COMISIA SPECIALĂ:Procedura numirii procurorului general şi a şefilor DNA şi DIICOT nu se schimbă
24 nov. S.A.


DANIEL BUDA, EUROPARLAMENTAR PNL:"Guvernul PSD-ALDE, un adevărat terminator al fermierilor şi al instituţiilor din sectorul agricol!"
24 nov. Andreea Cuzub


UPDATE/ COMISIA PARLAMENTARĂ SPECIALĂ:Preşedintele nu poate refuza numirea preşedintelui şi vicepreşedinţilor ICCJ1
24 nov. Andrei Stan


IOHANNIS, DESPRE ABROGAREA PREVEDERII REFERITOARE LA NUMIREA MAGISTRAŢILOR: "O încercare nepotrivită; nu va rămâne aşa"2
24 nov. Andrei Stan

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.