Parlamentarii PSD Dâmboviţa vor vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

17 iun. 11:05 Politică
Andrei Stan
Adrian Ţuţuianu (Sursa foto: captură Youtube)
Adrian Ţuţuianu (Sursa foto: captură Youtube)

Organizaţia PSD Dâmboviţa, condusă de senatorul Adrian Ţuţuianu, a anunţat că parlamentarii organizaţiei vor susţine moţiunea de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat şi ALDE în contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Într-un comunicat de presă al PSD Dâmboviţa, trimis Redacţiei, se arată: "În data de 16.06.2017, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv Judeţean la care au fost prezenţi peste 230 de membri şi invitaţi. În urma discuţiilor, s-au decis, în unanimitate, următoarele:

1. Susţinerea deciziilor statutare ale Comitetului Executiv Naţional adoptate în zilele de 14 şi 15 iunie 2017, apreciind că punerea în aplicare, fără niciun fel de abatere sau întârziere, a programului de guvernare aprobat de Parlament, reprezintă obligaţia Guvernului susţinut de Partidul Social Democrat şi un angajament luat faţă de români, care trebuie respectat.

2. Parlamentarii PSD, membrii ai Organizaţiei Dâmboviţa, vor susţine moţiunea de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat şi ALDE, ca fiind singura soluţie constituţională în contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu.

3. Facem apel la unitate, solidaritate şi responsabilitate către toţi membrii partidului, insistând pe faptul că nimeni, indiferent de poziţia pe care a ocupat-o sau pe care o ocupă în stat, nu are dreptul moral să-şi urmărească interesul propriu în detrimentul intereselor românilor care ne-au acordat încredere.

4. Partidul Social Democrat are datoria să alcătuiască, în termenul cel mai scurt, un nou guvern care să asigure punerea în aplicare a programului de guvernare votat de Parlament, care are ca principale obiective creşterea economică şi creşterea nivelului de trai pentru toţi românii.

5. Aşa cum a dovedit în multe ocazii, Partidul Social Democrat are maturitatea politică necesară să depăşească asemenea momente dificile şi să ducă la îndeplinire obiectivele asumate".

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

PNL doreşte verificarea pensionărilor şi reangajărilor în sistem a celor de la MAI
20 aug. A.C.


Şefii inspectoratelor şcolare din 13 judeţe, revocaţi de Liviu Pop prin fax1
20 aug. L.A.


MELEŞCANU:"România va aloca în acest an 5,3 milioane de euro pentru sprijinirea populaţiei afectate de războiul civil din Siria"
20 aug. A.C.


MApN:"Industria naţională de apărare poate fi implicată în furnizarea de echipamente pentru sisteme HIMARS"1
20 aug. Alexandra Cismaru


MELEŞCANU:"România rămâne dedicată principiilor care stau la baza acordării asistenţei umanitare"
19 aug. A.C.


MApN:"Industria naţională de apărare poate fi implicată în furnizarea de echipamente pentru sisteme HIMARS"
19 aug. A.C.


Guvernul a adoptat o hotărâre vizând nivelul stocurilor de urgenţă de ţiţei şi produse petroliere pentru 2017
19 aug.


DÂND VINA PE O "DEZINFORMARE" ÎN MINISTER,Liviu Pop anunţă că elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale şcolare în primele două luni de şcoală
19 aug. S.A.


TEODOR MELEŞCANU:"Am făcut o ofertă pentru relocarea în România a unui număr de 1.942 de refugiaţi"4
19 aug. STELIAN BĂDESCU


Guvernul a modificat ordonanţa privind înmatricularea vehiculelor utilizate pe drumurile publice
18 aug. Andrei Stan

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.