Iulius şi Atterbury Europe au înfiinţat un fond financiar comun

19 iun. 11:38 Companii-Afaceri
A.I.
Iulius Mall Iaşi
Iulius Mall Iaşi

Iulius şi Atterbury Europe au înfiinţat un fond financiar comun, cu cote egale de participare (50/50), pentru dezvoltarea ansamblului mixt Openville Timişoara, precum şi a altor proiecte care urmează a fi demarate, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Totodată, parteneriatul cu Atterbury Europe va contribui la susţinerea strategiei de consolidare la nivel regional a reţelei de mall-uri creată sub brandul Iulius Mall, prin deţinerea în comun, în proporţie de 50% fiecare, a părţilor sociale aferente Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj şi Iulius Mall Suceava.

Atterbury Europe este o companie europeană de investiţii imobiliare, ce pune accent pe co-investirea alături de parteneri. România reprezintă cea de-a treia jurisdicţie de investiţii pentru Atterbury Europe, după achiziţiile derulate cu succes în Serbia şi Cipru.

Iulian Dascălu, preşedintele companiei Iulius, a afirmat: "În ultimii 17 ani, compania Iulius s-a dedicat realizării de proiecte regionale de referinţă pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor, iar acordul cu Atterbury Europe are un rol important în accelerarea acestei strategii. Asocierea noastră combină know-how-ul şi poziţia dominantă pe care o avem pe piaţa din România, cu puterea financiară şi experienţa în property management ale acestui prestigios grup internaţional. Împărtăşim aceeaşi viziune de business şi suntem convinşi că, împreună, ne vom consolida strategia de creştere, aducând plus valoare portofoliului şi implementând noi proiecte de referinţă".

Henk Deist, CEO al Atterbury Europe, a spus: "Strategia de investiţii a Atterbury Europe urmăreşte să lucreze cu jucătorii de prim rang din ţările în care alegem să investim. Suntem încântaţi de faptul că prezenţa noastră în Europa, alături de legăturile pe care le avem cu Africa de Sud, a condus la asocierea cu grupul Iulius din România".

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Covasna a obţinut 18,66 milioane de lei din fonduri europene pentru refacerea infrastructurii
18 aug. OVIDIU VRÂNCEANU, Braşov


"Air Berlin" negociază cu trei companii vânzarea operaţiunilor sale
18 aug.


ÎN CIUDA CONTROVERSELOR PE SUBIECT,Directorul Loteriei informează că a semnat contractul pentru achiziţia terminalelor loteristice2
18 aug. EMILIA OLESCU


Oltchim întrerupe activitatea de producţie pentru revizie generală
18 aug.


ION LUNGU, PREŞEDINTELE AFEER:"Câţiva traderi se află în dificultate, după creşterea preţului electricităţii"
18 aug. EMILIA OLESCU


ÎN PRIMUL SEMESTRU,Profit net în scădere cu 21,7% pentru Agricover Credit IFN
18 aug. A.A.


Ucraina va folosi tehnologia Blockchain pentru tranzacţiile imobiliare
18 aug. ADI IACOB


STUDIU GFK TEMAX: Creştere semnificativă pentru sectorul telecom, în trimestrul al doilea
17 aug. Andrei Stan


Apple emite pentru prima dată obligaţiuni canadiene în dolari
17 aug. Cristina Radu


Primăria Capitalei reia licitaţia privind cele 400 de noi autobuze
17 aug. Andrei Stan

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.