ADVERTORIAL

AAGES S.A. a încheiat cu succes Oferta Publică Iniţială în vederea listării la Bursa de Valori Bucureşti

AAGES S.A. a încheiat cu succes Oferta Publică Iniţială în vederea listării la Bursa de Valori Bucureşti

În data de 09.06.2017 AAGES S.A. a încheiat cu succes Oferta Publică Iniţială în vederea listării la Bursa de Valori Bucuresti:

- Preţul final de ofertă este de 3,90 Ron/acţiune

- Preţul de ofertă pentru fiecare investitor care a subscris în Perioada de Ofertă (08-09.06.2017) este de 3,705 Ron/acţiune

- Proporţia de alocare pro-rata este de 0,3875207969

- Prospectul de ofertă se poate vizualiza pe: http://ro.aages.ro/relatii-cu-investitorii/prospectul-de-oferta

- Filmele de prezentare ale unor utilaje produse de AAGES se poate vizualiza pe https://www.youtube.com/user/AagesLtd

Cine este AAGES ?

Din iniţiativa unui grup de cercetători ştiinţifici, a luat naştere, în anul 1990, AAGES, care oferă produse şi servicii complete pentru aplicaţii industriale ce implică încălzirea prin inducţie a metalelor.

Primele produse AAGES au fost convertizoarele statice pentru aplicaţii de încălzire prin inducţie. Începând din anul 1992, compania a trecut la diversificarea produselor, fiind destinate iniţial clienţilor din ţară. În anul 1999, a început colaborarea cu o firmă din Germania, moment în care AAGES s-a orientat către produse destinate exportului.

Ulterior, compania şi-a extins suprafaţa de lucru, proiect desfăşurat în două faze, prima fază a debutat în anul 2006, iar cea dea doua în 2011. Astfel, în prezent, AAGES îşi desfăşoară activitatea într-un sediu de peste 3.500 mp ce dispune de hale de producţie şi ateliere de proiectare, devenind una dintre cele mai mari firme din Europa Centrală şi de Est cu activitate în domeniul proiectării şi fabricării instalaţiilor de încălzire prin inducţie.

"Spiritul inovator al fondatorilor, dublat de stabilirea corectă a obiectivelor şi de perseverenţa în realizarea celor planificate, au făcut posibilă dezvoltarea continuă în cei 27 de ani de activitate", declară Molnar Gabor, directorul general al AAGES.

Produsele AAGES sunt utilizate în aplicaţii industriale care implică încălzirea prin inducţie a metalelor. Astfel, instalaţiile de tipul celor fabricate de AAGES se întâlnesc în halele unde se produc componentele auto, maşini şi utilaje, dar sunt necesare şi pentru fabricarea celulelor fotovoltaice din panourile solare sau pentru generatoare de vânt, dar şi pentru alte aplicaţii.

Datorită investiţiilor companiei pentru creşterea gradului de automatizare prin utilizarea roboţilor industriali, introducerea unor procedee tehnologice noi care conduc la reducerea considerabilă a consumului de energie şi introducerea mijloacelor de comu-nicare la distanţă pentru diminuarea costurilor de întreţinere, produsele AAGES fac faţă exigenţelor tot mai mari ale clienţilor.

Un proiect de cercetare important, coordonat de AAGES şi la care participă Universitatea Politehnică din Bucureşti şi Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tg. Mureş, este "Instalaţie pentru obţinerea prin levitaţie în atmosferă inertă a aliajelor biocompatibile uşoare de înaltă puritate - BIOLEV".

Acest proiect are ca scop realizarea unei instalaţii flexibile pentru topire şi tratare termică în câmp de curenţi de inducţie a aliajelor uşoare, biocompatibile, în condiţii de puritate avansată.

Cu o experienţă de peste 27 de ani în domeniu, AAGES este astăzi lider naţional în sfera încălzirii prin inducţie. Acest lucru se datorează, în principal, echipei, cea mai mare parte a celor peste 140 de angajaţi având un grad profesional ridicat şi o experienţă vastă în domeniul încălzirii prin inducţie.

Cum ciclul de fabricaţie al produselor AAGES este de 4-6 luni sau chiar mai mult, evoluţia companiei poate fi observată în urma analizei medie a anilor, comparând spre exemplu media anilor 2012-2016 cu cea a anilor 2007-2011, compania a înregistrat o creştere de peste 45%.


Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

IIB listează obligaţiuni de 300 milioane lei şi de 60 milioane euro, la BVB
21 sep. M.I.


Indicii BVB au deschis în scădere
21 sep. Mina Irina


DUPĂ CE GUVERNUL I-A SOLICITAT SĂ DISTRIBUIE DIVIDENDE SUPLIMENTARE,"Transelectrica" anunţă că va trebui să se împrumute pentru investiţiile strategice
21 sep. ANDREI STAN


TRANZACŢIE DE 89 MILIOANE DE EURO FP a vândut 2,56% din OMV Petrom, la 0,2750 lei/acţiune1
21 sep.


PE SISTEMUL ALTERNATIV DE TRANZACŢIONAREBVB a listat obligaţiunile corporative Superbet
21 sep. A.I.


ÎN PRIMUL SEMESTRUASF: "Acţiunile TLV - 19,47% din valoarea totală tranzacţionată la BVB"
21 sep.


ASF: "Nu există temei legal pentru executarea silită a ASF de către păgubiţii FNI"9
21 sep. ADINA ARDELEANU


BVBPiaţa, în scădere, pe un rulaj de 8 milioane de euro1
21 sep. ANDREI STAN


ÎN AUGUST 2017Activele nete ale fondurilor deschise - 5 miliarde de euro
21 sep.


Indicii BVB au închis în teritoriu negativ, pe un rulaj de 8 milioane euro
20 sep. Andrei Stan

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.