Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite "un mesaj de stabilitate"

16 iun. Politică
Cristina Radu
Carmen Dan (Sursa foto: Facebook)
Carmen Dan (Sursa foto: Facebook)

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afimat astăzi într-o declaraţie de presă la sediul MAI, că vrea să transmită "un mesaj de stabilitate". Aceasta a precizat, referindu-se la declaraţia premierului că a discutat cu mai mulţi miniştri pentru ca aceştia să îşi îndeplinească atribuţiile, că nu a fost sunată de către nimeni, iar dacă ar fi făcut-o, aceasta se afla la minister, potrivit News.ro.

Carmen Dan a menţionat că aseară, în cadrul unei conferinţe de presă la Palatul Victoria, "s-a indus ideea că miniştrii nu sunt prezenţi la minister" şi "s-a spus că s-a încercat sau s-a luat legătura cu unii miniştri care au fost trimişi la minister. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Dacă m-ar fi sunat, eu aş fi fost la minister".

Carmen Dan a explicat: "Nu a fost o declaraţie de presă cu o temă anunţată, pentru că în ultimele zile am primit foarte multe mesaje atât de la cetăţeni, cât şi de la angajaţi MAI. Mi se puneau o serie de întrebări referitoare la nişte activităţi pe care noi le-am început în cadrul ministerului: stadionul Dinamo, activitatea DGPI, proiectul cărţii electronice de identitate".

Aceasta a adăugat că unele mesaje au transmis dorinţa de a continua: "Este motivul pentru care am considerat că e foarte important să transmit un mesaj de stabilitate". Ministrul demisionar a prezentat o sinteză a activităţii MAI în mandatul său şi a declarat că şi-a delegat o parte din atribuţii, potrivit sursei.

Carmen Dan a concluzionat: "Acesta este un semnal atât pentru opinia publică, cât şi pentru colegii mei din minister, care trebuie să ştie că au ministru şi că lucrurile în acest minister merg înainte, fără sincope".


Opinia cititorului

Articole din aceeiaşi secţiune

Politică

Iohannis se întâlneşte astăzi cu preşedintele Bulgariei, Rumen Radev
28 iun. Andrei Stan


PSD se reuneşte astăzi în şedinţă pentru a decide structura Guvernului Tudose şi lista miniştrilor1
28 iun. S.A.


Prima dezbatere publică despre modificarea Codului penal privind abuzul în serviciu are loc astăzi2
28 iun. Andrei Stan


Sindicatul Naţional al Poliţiştilor anunţă că va organiza noi proteste în faţa sediului PSD, luna viitoare1
28 iun.


Preşedintele României a semnat astăzi un număr de opt decrete
27 iun. Cristina Radu


Parchetul General a clasat dosarul referitor la OUG 13
27 iun. Andrei Stan


LUDOVIC ORBAN: "Mihai Tudose nu are niciuna dintre calităţile necesare de a conduce un guvern"
27 iun. Andrei Stan


Dosarul privind alegerile prezidenţiale din decembrie 2009 a fost clasat
27 iun. Andrei Stan


CINE CÂŞTIGĂ DIN CAMPANIA PENTRU UNIRETraian Băsescu deschide sezonul la populismul unionist1
27 iun. MIHNEA DUMITRU


EXCLUS DIN ALDE PENTRU CĂ NU A VOTAT ÎMPOTRIVA LUI GRINDEANURemus Borza: "Nu sunt sluga nimănui, cu atât mai puţin a unui preşedinte de partid"4
27 iun. A.S.

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.