Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite "un mesaj de stabilitate"

16 iun. 2017 Politică
Cristina Radu
Carmen Dan (Sursa foto: Facebook)
Carmen Dan (Sursa foto: Facebook)

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afimat astăzi într-o declaraţie de presă la sediul MAI, că vrea să transmită "un mesaj de stabilitate". Aceasta a precizat, referindu-se la declaraţia premierului că a discutat cu mai mulţi miniştri pentru ca aceştia să îşi îndeplinească atribuţiile, că nu a fost sunată de către nimeni, iar dacă ar fi făcut-o, aceasta se afla la minister, potrivit News.ro.

Carmen Dan a menţionat că aseară, în cadrul unei conferinţe de presă la Palatul Victoria, "s-a indus ideea că miniştrii nu sunt prezenţi la minister" şi "s-a spus că s-a încercat sau s-a luat legătura cu unii miniştri care au fost trimişi la minister. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Dacă m-ar fi sunat, eu aş fi fost la minister".

Carmen Dan a explicat: "Nu a fost o declaraţie de presă cu o temă anunţată, pentru că în ultimele zile am primit foarte multe mesaje atât de la cetăţeni, cât şi de la angajaţi MAI. Mi se puneau o serie de întrebări referitoare la nişte activităţi pe care noi le-am început în cadrul ministerului: stadionul Dinamo, activitatea DGPI, proiectul cărţii electronice de identitate".

Aceasta a adăugat că unele mesaje au transmis dorinţa de a continua: "Este motivul pentru care am considerat că e foarte important să transmit un mesaj de stabilitate". Ministrul demisionar a prezentat o sinteză a activităţii MAI în mandatul său şi a declarat că şi-a delegat o parte din atribuţii, potrivit sursei.

Carmen Dan a concluzionat: "Acesta este un semnal atât pentru opinia publică, cât şi pentru colegii mei din minister, care trebuie să ştie că au ministru şi că lucrurile în acest minister merg înainte, fără sincope".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

Premierul interimar, Mihai Fifor, s-a întâlnit cu o delegaţie a American Jewish Committee
20 ian. A.C


USR îi solicită Gabrielei Firea să pună în dezbatere publică bugetul Capitalei pentru anul 20181
20 ian. A.C


MELEŞCANU: "Ţara noastră susţine un acord de asociere UE-San Marino"
20 ian. A.C


Ministrul Pop a anunţat înfiinţarea Colegiul Militar de Marină, din toamna acestui an
19 ian. A.C


Liviu Pop spune că noua lege a educaţiei trebuie să aibă cel mult 100 de articole
19 ian. A.C


LUDOVIC ORBAN:"Somez ministrul Finanţelor să ceară anularea Ordinului cu privire la Declaraţia 600"2
19 ian. A.C


LIVIU DRAGNEA:"Comunităţile evreieşti din SUA sunt la curent cu rolul activ al României în combaterea antisemitismului"
19 ian. A.C


Ministrul Agriculturii estimează că în două luni va avea o situaţie a terenurilor deţinute de străini în ţara noastră
19 ian. A.C


PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS:"Autorităţile române vor continua să manifeste deschidere deplină faţă de comunitatea evreiască"
19 ian. F.C


Ministrul delegat pentru Fonduri Europene a demisionat
19 ian. D.I

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.