Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite "un mesaj de stabilitate"

16 iun. Politică
Cristina Radu
Carmen Dan (Sursa foto: Facebook)
Carmen Dan (Sursa foto: Facebook)

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afimat astăzi într-o declaraţie de presă la sediul MAI, că vrea să transmită "un mesaj de stabilitate". Aceasta a precizat, referindu-se la declaraţia premierului că a discutat cu mai mulţi miniştri pentru ca aceştia să îşi îndeplinească atribuţiile, că nu a fost sunată de către nimeni, iar dacă ar fi făcut-o, aceasta se afla la minister, potrivit News.ro.

Carmen Dan a menţionat că aseară, în cadrul unei conferinţe de presă la Palatul Victoria, "s-a indus ideea că miniştrii nu sunt prezenţi la minister" şi "s-a spus că s-a încercat sau s-a luat legătura cu unii miniştri care au fost trimişi la minister. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Dacă m-ar fi sunat, eu aş fi fost la minister".

Carmen Dan a explicat: "Nu a fost o declaraţie de presă cu o temă anunţată, pentru că în ultimele zile am primit foarte multe mesaje atât de la cetăţeni, cât şi de la angajaţi MAI. Mi se puneau o serie de întrebări referitoare la nişte activităţi pe care noi le-am început în cadrul ministerului: stadionul Dinamo, activitatea DGPI, proiectul cărţii electronice de identitate".

Aceasta a adăugat că unele mesaje au transmis dorinţa de a continua: "Este motivul pentru care am considerat că e foarte important să transmit un mesaj de stabilitate". Ministrul demisionar a prezentat o sinteză a activităţii MAI în mandatul său şi a declarat că şi-a delegat o parte din atribuţii, potrivit sursei.

Carmen Dan a concluzionat: "Acesta este un semnal atât pentru opinia publică, cât şi pentru colegii mei din minister, care trebuie să ştie că au ministru şi că lucrurile în acest minister merg înainte, fără sincope".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

OVIDIU RAEŢCHI:"Legea privind clădirile cu risc seismic este blocată în comisii de un an şi jumătate"
19 sep. Mina Irina


Dragnea: "Legea anti-fumat o să rămână nemodificată"
19 sep. M.I.


GIGEL ŞTIRBU: "Guvernul nu a explicat încă dacă putea fi prevenit decesul celor opt persoane în urma furtunii"
19 sep. M.I.


USR face un apel la solidaritate politică împotriva modificărilor legii antifumat
19 sep. A.C.


CORINA CREŢU DESPRE ACCESAREA FONDURILOR UE:"La regulile europene, România a adăugat o birocraţie excesivă"1
19 sep. A.G.


DANIEL BUDA:Aderarea la spaţiul Schengen - nu doar un drept al României, ci şi o obligaţie a UE
19 sep. A consemnat ANCUŢA STANCIU


VICEPREMIERUL CIOLACU: "România îndeplineşte toate condiţiile asumate faţă de UE în materie de securizare a frontierelor"
18 sep. Andrei Stan


FLORIN ROMAN A IEŞIT DIN GREVA FOAMEI DUPĂ MAI PUŢIN DE TREI ORE: "Au fost alocaţi banii pentru Monumentul Unirii"
18 sep. S.A.


UPDATEMoţiunea simplă pe Educaţie, depusă de PNL şi USR, a fost respinsă de Senat
18 sep. A.C.


TRAIAN BĂSESCU: "Dacă aş fi preşedinte, m-aş îngrijora de erodarea încrederii în instituţii fundamentale, cum este justiţia"1
18 sep. M.I.

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.