Franciza Crama Murfatlar revine cu forţe noi 1

04 iul. 2018 Comunicate de presă
A.M.
(sursa foto:Twitter)
(sursa foto:Twitter)

Crama Murfatlar este unul dintre cele mai cunoscute branduri în franciză, din România, care începând cu anul 2018 a fost preluat de către un nou management. Crama Murfatlar reprezintă marca comercială sub care funcţionează reţeaua de magazin, de tip franciză, care are la bază conceptul de vânzare asistată a vinurilor, conform comunicatului remis redacţiei.

Momentan franciza Crama Murfatlar poate fi găsită în 50 de locaţii din toată ţara. Planul noului management vizează deschiderea a 100 de locaţii până în anul 2020 şi rebranduirea magazinelor existente, încercând să ofere o experienţă de cumpărare şi o ambianţă plăcută pentru cumpărător.

Pentru obţinerea unui efect de luminozitate se merge pe nuanţe de alb, accente de lemn solid care conferă caracter şi se contrastează cu negru alături de câteva accente de culoare precum galbenul şi turcoazul care echilibrează cromatic decorul fiind întotdeauna o combinaţie câştigătoare şi care contrastează foarte bine cu nuanţele lemnului, se mai arată în comunicat.

Mobilarea este minimală, axată pe piesele de bază precum desk-ul, vitrina şi spaţiile de depozitare. Astfel spaţiul păstrându-se aerisit şi circulaţiile rămânând fluente.

Scopul acestei afaceri este obţinerea de profit, cu riscuri minime. Modelul de franciză CRAMA MURFATLAR permite oricărui partener să investească timp şi pasiune pentru a începe o afacere nouă profitabilă.

Francizaţii vor beneficia de sprijin privind alegerea şi validarea locaţiei, aspect foarte important, deoarece spaţiul trebuie să fie într-o zonă populată. Deasemenea vor beneficia de consultanţă pentru amenajarea spaţiului, training vânzări pentru francizat şi angajaţi, planul de afacere, în gama de vinuri vor fi minimum 75% vinuri româneşti, vinuri în sistemul Bib, vinuri la sticlă, produse spirtoase pe bază de vinuri. Francizatul are asigurată aprovizionarea la uşa magazinului, campanii de marketing şi promovare a cramelor şi a produselor pe toată perioada contractului.

Investiţia totală într-un magazin Crama Murfatlar în franciză începe de la 10.000 de euro, în funcţie de suprafaţa locaţiei. Suma include şi taxa de franciză, în valoare de 3.500 de Euro + TVA. Pentru urmatoarele locaţii sunt vizate oraşele cu peste 30.000 de locuitori, unde magazinul ideal va avea o suprafaţă cuprinsă între 20 mp şi 50 mp.


Opinia cititorului: 1
1.   Colaborare
mesaj trimis de Lajos Sandor în data de 06.07.2018, 12:49

Buna ziua!

Doresc o convorbire telefonica,sau in direct cu persoana implicata in aceata afacere.Mentionez ca sunt din orasul Sfantu Gheorghe,jud.Covasna o persoana cu firma proprie la momentul potrivit, care a colaborat in anii 1994-2003 ca distibuitor,si daca va intereseaza zona,locatia de a deschide o crama murfatlar? Sau aveti deja un colaborator din zona? Multumesc! Toate cele buna! 

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Ocean Fish afirmă ca produsele lor nu au fost contaminate
20 feb. L.A.


VODAFONE ROMANIA: Primul concert care integreaza o holograma live
19 feb. D.D.


IKEA reduce poluarea aerului din spaţiile interioare cu ajutorul unei perdele
19 feb. L.A.


Rovinieta şi tariful de trecere pentru Feteşti se pot plăti în mobilPay Wallet
19 feb. L.A.


ÎN PERIOADA 17-19.04.2019 VA AVEA LOC:Târgul Prosumatorilor RoEnergy România1
18 feb. I.D.


Soluţiile IoT ale Vodafone România sprijină procesul de transformare digitală1
18 feb. L.A.


Colegiul de conducere al CCIB solidar cu preşedintele CCIB
13 feb. L.A.


British American Tobacco: Angajator de Top în România şi la nivel global
09 feb. I.D.


ZAREA 1912, VINARSUL. ISTORIA RESCRISĂ"Numai întoarcerea noastră către trecut ne dă forţa faptelor de azi."
07 feb. Z.A.


Stabilirea perioadelor şi a zonelor de prohibiţie a pescuitului, în anul 2019
07 feb. I.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.