ULTIMUL TREND IN MATERIE DE TARGURI SI EXPOZITII:

STUDIO MOBIL LIVE

05 nov. 09:10 Comunicate de presă
M.A.
 STUDIO MOBIL LIVE

Toamna se numara... targurile si expozitiile. Deobicei finalul verii marcheaza intrarea intr-un nou val de targuri si expozitii, evenimente organizate pe diferite teme de interes. De la targuri de nunti sau cadouri, la targuri culinare sau pentru copii, toate aceste evenimente atrag mii si mii de spectatori dornici sa afle noutatiile din toate domeniile.

Ce faci daca evenimentul tau este unul organizat locat, insa cu adresabilitate catre toata populatia Romaniei?

Iti prezentam in continuare ultimul trend in materie de targuri si expozitii, astfel incat sa nu ratezi oportunitatea de a te face cunoscut si catre cei care nu reusesc sa ajunga la evenimentul tau: STUDIO MOBIL LIVE

Continutul LIVE din cadrul unui studio mobil, poate fi transmis pe retelele sociale (Facebook, Youtube), fie chiar si pe TV, in cazul in care evenimentul este pe o nisa a unei televiziuni pe acelasi domeniu de interes. Astfel, expunerea de care te vei bucura este una foarte mare, retelele sociale apreciaza mai mult continutul LIVE decat postarile clasice. Vei ajunge la un numar mai mare de oameni in acest fel.

Deasemenea, in cadrul LIVE-urilor vei putea avea invitati din cadrul expozantilor, vei putea avea reclame video ale lor, aceasta fiind chiar si o forma de monetizare pe care o poti include in taxa de participare a evenimentului.

Contentul video generat dupa terminarea live-ului, va ramane pe retelele sociale, astfel incat si dupa terminarea evenimentului, informatiile de interes vor ramane stocate.

Cu ocazia live-urilor, vei avea ocazia sa convingi pe cei care privesc, sa vina la eveniment, crescand astfel interesul participantilor catre eveniment.

Un studio mobil LIVE presupune o echipa intreaga: cameramani, regizor de montaj, sunetist, asistenti tehnici; de un decor adecvat, dar si un prezentator care va modera discutiile cu invitatii. Un prezentator cu notorietate nationala va creste interesul pentru eveniment. Toate acestea pot fi asigurate de echipa - ANVERGURA specializata in transmisiuni LIVE de la evenimente.

In cazul in care esti interesat de realizarea unui studio mobil live in cadrul evenimentului tau, ANVERGURA iti sta la dispozitie pentru mai multe detalii.


Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Adrian Oros a discutat cu ambasadorul Olandei despre viitorul agricol al ţării1
10 dec. A.I.G.


CertAsig îşi consolidează capitalul
10 dec. A.I.G.


ANCOM:Mai mult de jumătate dintre conexiunile de internet mobil sunt 4G
10 dec. A.I.G.


City Insurance, creştere de 38% în primele nouă luni din 2019
10 dec. A.I.G.


EVOMAG:Vânzări de 5 milione de euro de Black Friday
10 dec. A.I.G.


Clientii Porsche Asigurari pot face autoconstatarea daunelor online
10 dec. A.I.G.


Facebook, amendată în Ungaria pentru dezinformarea consumatorilor
10 dec. A.I.G.


Românii aleg tot mai des serviciile de medicină privată1
10 dec. A.I.G


Tezaur naţional, în licitaţie
09 dec. A.I.


Peste 140.000 de oameni au murit din cauza rujeolei
06 dec. A.I.G.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.