ULTIMUL TREND IN MATERIE DE TARGURI SI EXPOZITII:

STUDIO MOBIL LIVE

05 nov. 2019 Comunicate de presă
M.A.
 STUDIO MOBIL LIVE

Toamna se numara... targurile si expozitiile. Deobicei finalul verii marcheaza intrarea intr-un nou val de targuri si expozitii, evenimente organizate pe diferite teme de interes. De la targuri de nunti sau cadouri, la targuri culinare sau pentru copii, toate aceste evenimente atrag mii si mii de spectatori dornici sa afle noutatiile din toate domeniile.

Ce faci daca evenimentul tau este unul organizat locat, insa cu adresabilitate catre toata populatia Romaniei?

Iti prezentam in continuare ultimul trend in materie de targuri si expozitii, astfel incat sa nu ratezi oportunitatea de a te face cunoscut si catre cei care nu reusesc sa ajunga la evenimentul tau: STUDIO MOBIL LIVE

Continutul LIVE din cadrul unui studio mobil, poate fi transmis pe retelele sociale (Facebook, Youtube), fie chiar si pe TV, in cazul in care evenimentul este pe o nisa a unei televiziuni pe acelasi domeniu de interes. Astfel, expunerea de care te vei bucura este una foarte mare, retelele sociale apreciaza mai mult continutul LIVE decat postarile clasice. Vei ajunge la un numar mai mare de oameni in acest fel.

Deasemenea, in cadrul LIVE-urilor vei putea avea invitati din cadrul expozantilor, vei putea avea reclame video ale lor, aceasta fiind chiar si o forma de monetizare pe care o poti include in taxa de participare a evenimentului.

Contentul video generat dupa terminarea live-ului, va ramane pe retelele sociale, astfel incat si dupa terminarea evenimentului, informatiile de interes vor ramane stocate.

Cu ocazia live-urilor, vei avea ocazia sa convingi pe cei care privesc, sa vina la eveniment, crescand astfel interesul participantilor catre eveniment.

Un studio mobil LIVE presupune o echipa intreaga: cameramani, regizor de montaj, sunetist, asistenti tehnici; de un decor adecvat, dar si un prezentator care va modera discutiile cu invitatii. Un prezentator cu notorietate nationala va creste interesul pentru eveniment. Toate acestea pot fi asigurate de echipa - ANVERGURA specializata in transmisiuni LIVE de la evenimente.

In cazul in care esti interesat de realizarea unui studio mobil live in cadrul evenimentului tau, ANVERGURA iti sta la dispozitie pentru mai multe detalii.


Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Enel Green Power câştigă prima licitaţie de energie solară din India
01 iul. S.B.


Boualem Saidi a fost numit la conducerea diviziei Crop Science a grupului de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova
01 iul. A.P.


DELOITTE, DESPRE LIBERALIZAREA PIEŢEI GAZELOR DE LA 1 IULIE:Autorităţile ignoră legislaţia, analizele de impact şi consultarea cu mediul de afaceri1
01 iul. A.P.


Cursele charter decolează, de astăzi, spre destinaţii din Grecia2
01 iul. A.T.


PREMIERĂ ÎN ROMÂNIAŢara noastră intră în elita francizelor
01 iul. G.U.


Comisia Europeană a adoptat un regulament de instalare a infrastructurii 5G1
30 iun. A.P.


PRINTR-O SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE PARLAMENTUL EUROPEANIniţiativa CEO propune măsuri pentru o revenire economică durabilă
30 iun. A.P.


Depozitarul Central va distribui dividende pentru SIF OLTENIA S.A.1
30 iun. C.P.


Palatul Ştirbey va fi restaurat de Hagag Development Europe
29 iun. A.P.


Studiul Ires identifică percepţia românilor despre produsele care încălzesc tutunul
29 iun. A.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.