Gala BURSA 2018

20 de premianţi la Gala Bursa Construcţiilor 2018 2

02 iul. Companii
Emilia Olescu
20 de premianţi la Gala Bursa Construcţiilor 2018

Revista Bursa Construcţiilor, editată de trustul de presă BURSA, a făcut primul pas în cel de-al treilea deceniu de existenţă şi a acordat, în cadrul Galei din acest an, nu mai puţin de 20 de diplome de excelenţă, unora dintre cele mai importante asociaţii din domeniu, dar şi câtorva companii care s-au impus prin activitatea desfăşurată.

La Gala Bursa Construcţiilor 2018, care a avut loc în seara zilei de joi, 28 iunie, la Camera de Comerţ şi Industrie a României, au fost prezenţi peste 100 de arhitecţi, constructori, dezvoltatori, producători de mobilă, designeri, consultanţi imobiliari, avocaţi, precum şi oameni de afaceri din domenii conexe.

În deschiderea Galei, Ovidiu Iliescu, directorul general al CSC, unul dintre partenerii principali ai evenimentului, a spus: "Este întotdeauna o plăcere să colaborăm cu Bursa Construcţiilor, o publicaţie de înaltă ţinută, care are grijă de constructori, are grijă să promoveze interesele acestora şi nu în ultimul rând a fost alături de Casa Socială a Constructorilor nu numai la bine, dar şi la greu. Consider această diplomă ca pe o răsplată a activităţii de 20 de ani a Casei Sociale. Întotdeauna primii 20 de ani sunt mai grei, următorii 20 sper să fie mai uşori".

Casa Socială a Constructorilor, împlineşte, în acest an, două decenii de existenţă. În acest timp, CSC a acordat indemnizaţii sociale la circa 500.000 de angajaţi din domeniu. Pentru vârsta, dar şi pentru activitatea sa, Revista Bursa Construcţilor a premiat CSC.

Adriana Iftime, directorul general al Federaţiei Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC), a menţionat, odată cu ridicarea premiului acordat FPSC: "Este o onoare pentru noi această diplomă. Vă rugăm să rămâneţi în continuare alături de noi, pentru că o revistă cu un grad atât de mare de profesionalism trebuie să transmită mai departe ce se întâmplă în breasla noastră, mai ales în aceste momente, când sectorul de construcţii este într-o suferinţă şi nimeni nu este dispus să se implice în rezolvarea acestor probleme. Suntem conştienţi că trebuie să ne luăm în mână soarta şi că numai noi putem să ne rezolvăm problemele, bi­neînţeles, cu ajutorul dumneavoastră".

O altă Asociaţie premiată la Gala Bursa Construcţiilor 2018 este cea a Producătorilor de Materiale de Construcţii din România. Preşedintele aces­teia, Claudiu Georgescu, a menţionat: "Viaţa m-a făcut să fiu unul dintre puţinii din această sală care a fost alături de BURSA de la primul număr. Ştiu cum a început Bursa Construcţiilor şi că a scos promoţii de ziarişti buni, din punct de vedere al profesionalismului. Este una dintre publicaţiile care a rezistat în piaţă şi îi urez să rezis­te şi în continuare, cât mai mult. (...) Referitor la sector, mă îngrozesc când mă gândesc cât este de construit în această ţară, ca să ajungem la nişte standarde minime de civilizaţie, începând cu lucrările de canalizare şi terminând cu locuinţele".

Nu doar patronatele au fost premiate de revista noastră, ci şi sindicatele. Gheorghe Bălăceanu, preşedintele FGS Familia - sindicatul semnificativ din construcţii - a menţionat: "În ceea ce priveşte resursa umană, în anii următori nu urmează lucruri prea bune. De aceea, noi am început să ne pregătim ca să îi ajutăm pe partenerii noştri sociali, patronatele din domeniul construcţiilor, cu care am construit Casa Socială a Constructorilor şi Casa de Meserii a Constructorilor. Ele sunt des­chise şi putem face lucruri foarte bune împreună. Resursa umană va fi o problemă. De aceea, în această seară, îi avem alături de noi pe colegii noştri din Italia, de la cea mai mare federaţie italiană de profil, cu care am semnat un protocol de colaborare, care vizează chiar încercarea ca, împreună, să putem aduce în ţară o mare parte din muncitorii plecaţi să lucreze în Italia. Avem un obiectiv - ca, în fiecare an, să aducem cel puţin 10% din muncitorii plecaţi, înapoi în ţară. Deja am demarat programul şi sper să-l şi ducem la final".

Celelalte asociaţii şi companii care au obţinut diplome de excelenţă sunt: Patronatul Societăţilor din Construcţii (PSC), Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă (PPTT), Asociaţia Română a Distribuitorilor de Metal (ARDIMET), Uniunea Naţională a Restauratorilor de Monumente Istorice (UNRMI), Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din Româ­nia (ANEVAR), Veridio, Construcţii Erbaşu, Hidroconstrucţia, TeraSteel, TMK Artrom, Adeplast, Ariston Thermo, Electromagnetica, Wienerberger, TIAB şi ALRO Slatina.

Momentul artistic al galei a fost reprezentat de trupa Play Orchestra.

Partenerii evenimentului, cărora le mulţumim, au fost CCIR, CSC, TeraSteel, OTP Bank, Electromagnetica, Holzindustrie Schweighofer, Ariston Thermo, TMK-Artrom, ANEVAR, Wienerberger, Adeplast, Bauder, Sidera, Alexandrion, Everest Catering, Everest Mobilier, Rod-Print, Cofetaria Armand, Tymbark, Domeniile Bogdan, Paper Flowers by Simona, Schlumberger, Bosch.


Opinia cititorului: 2
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 02.07.2018, 16:41

Am fost la gală și a fost foarte,foarte frumoasă și mâncarea aleasă și muzica antrenată ,vin,șampanie și flori frumoase. La mulți ani Bursa construcțiilor!

1.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de Redactia în data de 02.07.2018, 16:49

Multumim!

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

ÎN LOC DE 501 MILIOANE LEIStatul cere de la Romgaz 717 milioane de lei
14 nov. A.I.


PIAŢA PENTRU ZIUA URMĂTOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN)Preţul de închidere al gazelor naturale a scăzut cu 17,05%
14 nov. R.R.


ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI DIN 2018IMPACT Developer & Contractor a avut venituri operaţionale din vânzări de 62,2 milioane lei
14 nov. A.V.


Enel X România investeşte 15-20 milioane euro în infrastructura de încărcare eletrică
14 nov. R.R.


Inedit, Qatarul îşi va "împrumuta" o parte dintre turişti
14 nov. O.D.


ÎN TRIMESTRUL AL TREILEA DIN 2018Vodafone România, venituri totale în creştere cu 4,8%
14 nov. A.T.


OMS militează pentru reducerea consumului de medicamente
14 nov. O.D.


FLORIN LIXANDRU, ANTREPRENOR:"Ajutorul din partea statului este mult prea mic pentru IMM-uri"
14 nov.


DAN PETRE, D&D RESEARCH"Pentru noi, imobiliarele sunt forma supremă de investiţie"
14 nov. A.I.


VERANDA MALL, AŞTEPTĂRI PENTRU ANUL 2020:Cifră de afaceri de peste 10 milioane euro
13 nov. V.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.