Accor anunţă deschiderea a două hoteluri la Sibiu

26 oct. 12:51 Companii
S.B.
Accor anunţă deschiderea a două hoteluri la Sibiu

Accor a semnat un acord de management cu compania românească Compa S.A. Sibiu, pentru operarea unei structuri combo de două hoteluri, sub mărcile Mercure şi ibis Styles. Deschiderea celor două hoteluri este estimată pentru 2023.Viitoarele hoteluri vor fi amplasate pe Bulevardul Victoriei, vizavi de Parcul Sub Arini, pe locul fostei fabrici Arsenal.

Mercure Sibiu Parc sub Arini va funcţiona într-o construcţie nouă şi va cuprinde 121 de camere confortabile şi amenajate cu gust, o sală de evenimente generoasă şi patru săli de conferinţe de dimensiuni diferite. Hotelul va dispune de un restaurant, un lobbybar şi un lounge, o zonă SPA cu piscină interioară spaţioasă de 100 mp şi o sală de fitness complet echipată. Facilităţile vor fi accesibile atât oaspeţilor hotelului, cât şi localnicilor. În incintă va fi disponibilă şi o parcare exterioară spaţioasă.

Amplasat într-o fostă clădire industrială, ibis Styles Sibiu Parc Sub Arini va avea 72 de camere, Wi-Fi gratuit şi mic dejun inclus în preţul camerei. Ibis Styles Sibiu Parc sub Arini va dispune şi de un spaţiu dedicat copiilor.

Viitoarele hoteluri sunt situate la mai puţin de 10 minute distanţă de centrul istoric al oraşului.

"Cu Mercure şi ibis Styles suntem încântaţi să aducem la Sibiu, una din cele mai îndrăgite destinaţii din România,expertiza Accor, cele mai recente tendinţe în domeniul ospitalităţii şi cele mai prietenoase servicii. Prin extinderea dinamică a reţelei noastre de hoteluri, împreună cu partenerii noştri locali, ne consolidăm poziţia în România, nu numai în capitală, ci şi în principalele oraşe ale ţării." a declarant Frank Reul, Eastern Europe Vice-President for Development, Accor.

"Am ales acest parteneriat cu Accor ca parte a strategiei noastre de diversificare si reducere a dependentei de un singur domeniu industrial. Suntem siguri ca impreuna cu unul dintre cei mai importanti operatori din industria ospitalitatii vom reusi sa cream atat o noua sursa de venit pentru Compa cat si un proiect de care sa putem fi mandri si care sa aduca un real beneficiu orasului Sibiu si comunitatii noastre." a declarat Ioan Deac, Director General si Presedintele Consiliului de Administratie al Compa S.A.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

EVOLINE IMPEX, compania care deţine francizele Bata şi New Balance, şi-a cerut insolvenţa
02 dec. J.P.


AstraZeneca a reînnoit contractul pentru birourile din Bucharest Business Park
02 dec. A.P.


Airbnb ţinteşte o evaluare de până la 34,8 miliarde de dolari a ofertei sale publice iniţiale
02 dec. A.P.


Facebook schimbă numele criptomonedei pe care o va lansa
02 dec. A.P.


SILO AGRIGRUP şi-a cerut insolvenţa
02 dec. J.P.


MONDO AGRAR a cerut insolvenţa NORAVET 98
02 dec. J.P.


Defrişări record pentru ultimul deceniu
02 dec. O.D.


Grajdurile Imperiale de la Cluj - transformate în spaţii de co-working2
02 dec. A consemnat Emilia Olescu


DINAMIC FAMILY TRANS a cerut insolvenţa MIDA DRUM CONSTRUCT
01 dec. J.P.


ROMSA LOGISTIC a cerut insolvenţa DORNA LACTATE
01 dec. J.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.