Acţionarii "Nuclearelectrica" au ales şapte membri provizorii în CA, prin metoda votului cumulativ

20 dec. 2017 Piaţa de Capital
Andrei Stan
Acţionarii "Nuclearelectrica" au ales şapte membri provizorii în CA, prin metoda votului cumulativ

Acţionarii "Nuclearelectrica" (simbol bursier SNN) au ales, astăzi, şapte membri provizorii în Consiliul de Administraţie (CA) al societăţii, prin metoda votului cumulativ, pentru un mandat de patru luni, potrivit unui raport al SNN, remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Ministerul Energiei, acţionarul majoritar al producătorului de energie (cu o participaţie de 82,49%), a solicitat, pe 6 decembrie, completarea convocatorului pentru Adunarea Generală Ordinară şi Extraordinară programate pentru astăzi astfel încât membrii provizorii ai CA al societăţii să fie aleşi prin metoda votului cumulativ.

Potrivit deciziei acţionarilor, componenţa CA al "Nuclearelectrica", începând cu data de 28 decembrie 2017, este următoarea: Iulian-Robert Tudorache, Cristian Dima, Gentea Cristian, Elena Popescu, Dragoş Ionuţ Bănescu, Mirel-Alexandru Marcu şi Mihai Daniel Aniţei.

Acţionarii SNN au aprobat şi forma contractului de mandat ce va fi încheiat cu membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie al societăţii.

Tot astăzi, a fost aprobată indemnizaţia fixă brută lunară pentru membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie la nivelul a două medii pe ultimele douăsprezece luni a câştigului salarial mediu brut lunar în activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate de societate, la nivel de clasa conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională, comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii.

"Nuclearelectrica" a raportat pentru primele nouă luni ale acestui un profit net de 225,28 milioane lei, în creştere cu 120% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, când a anunţat un rezultat net de 102,39 milioane lei.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

Indicii BVB au închis în teritoriu negativ
18 iul. R.G.


Daniela Vasile (Certinvest):"Succesul programului 'Tezaur' a fost unul limitat"3
18 iul. V.D.


Indicii BVB au deschis în creştere
18 iul. V.D.


SURSE:"Plafonarea preţului gazelor ar distorsiona piaţa" 4
18 iul.


OPINIIDe ce n-are cârlig la investitori IPO-ul Alro4
18 iul. CRISTIAN DOGARU


BET-FI, SINGURUL INDICE ÎN SCĂDERE Rulaj de doar 26 milioane de lei
18 iul. A.I.


Indicii BVB au închis în teritoriu pozitiv
17 iul. R.G.


LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI:Lichiditate de 4,12 milioane de euro pe BVB
17 iul. R.G.


Indicii BVB au deschis în creştere
17 iul. A.M.


SIF TRANSILVANIA - RAPORT CURENT
17 iul.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.