Acţionarii "Nuclearelectrica" au ales şapte membri provizorii în CA, prin metoda votului cumulativ

20 dec. 2017 Piaţa de Capital
Andrei Stan
Acţionarii "Nuclearelectrica" au ales şapte membri provizorii în CA, prin metoda votului cumulativ

Acţionarii "Nuclearelectrica" (simbol bursier SNN) au ales, astăzi, şapte membri provizorii în Consiliul de Administraţie (CA) al societăţii, prin metoda votului cumulativ, pentru un mandat de patru luni, potrivit unui raport al SNN, remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Ministerul Energiei, acţionarul majoritar al producătorului de energie (cu o participaţie de 82,49%), a solicitat, pe 6 decembrie, completarea convocatorului pentru Adunarea Generală Ordinară şi Extraordinară programate pentru astăzi astfel încât membrii provizorii ai CA al societăţii să fie aleşi prin metoda votului cumulativ.

Potrivit deciziei acţionarilor, componenţa CA al "Nuclearelectrica", începând cu data de 28 decembrie 2017, este următoarea: Iulian-Robert Tudorache, Cristian Dima, Gentea Cristian, Elena Popescu, Dragoş Ionuţ Bănescu, Mirel-Alexandru Marcu şi Mihai Daniel Aniţei.

Acţionarii SNN au aprobat şi forma contractului de mandat ce va fi încheiat cu membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie al societăţii.

Tot astăzi, a fost aprobată indemnizaţia fixă brută lunară pentru membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie la nivelul a două medii pe ultimele douăsprezece luni a câştigului salarial mediu brut lunar în activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate de societate, la nivel de clasa conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională, comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii.

"Nuclearelectrica" a raportat pentru primele nouă luni ale acestui un profit net de 225,28 milioane lei, în creştere cu 120% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, când a anunţat un rezultat net de 102,39 milioane lei.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI:Lichiditate de 5,07 milioane de euro pe BVB
26 apr. Mihaela Dan


Municipiul Bucureşti a lansat o emisiune de obligaţiuni
26 apr. D.I.


Indicii BVB au deschis în scădere
26 apr. D.I.


Acţionarii "Alumil" au aprobat dividende de 13 milioane de lei
26 apr. A.A.


BVBO treime din valoarea tranzacţionată, realizată cu titlurile Banca Transilvania
26 apr. A. I.


ASF: "Grupul Frăţilă a revenit la deţinerea legală de sub 5% din SIF Transilvania"5
26 apr. A.A.


Grupul Banca Transilvania depăşeşte uşor pragul de 5% la SIF Moldova
26 apr. A.A.


"Oil Terminal" va acorda dividende de 4,5 milioane de lei
26 apr. M.P.


Acţionarii SIF5 Oltenia au aprobat distribuirea unor dividende de 40,6 milioane de lei
26 apr. A.A.


ASF: "Grupul Bîlteanu mai deţine 12,16% din SIF Banat - Crişana"
26 apr. A.A.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.