Acţionarii "Nuclearelectrica" au ales şapte membri provizorii în CA, prin metoda votului cumulativ

20 dec. 2017 Piaţa de Capital
Andrei Stan
Acţionarii "Nuclearelectrica" au ales şapte membri provizorii în CA, prin metoda votului cumulativ

Acţionarii "Nuclearelectrica" (simbol bursier SNN) au ales, astăzi, şapte membri provizorii în Consiliul de Administraţie (CA) al societăţii, prin metoda votului cumulativ, pentru un mandat de patru luni, potrivit unui raport al SNN, remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Ministerul Energiei, acţionarul majoritar al producătorului de energie (cu o participaţie de 82,49%), a solicitat, pe 6 decembrie, completarea convocatorului pentru Adunarea Generală Ordinară şi Extraordinară programate pentru astăzi astfel încât membrii provizorii ai CA al societăţii să fie aleşi prin metoda votului cumulativ.

Potrivit deciziei acţionarilor, componenţa CA al "Nuclearelectrica", începând cu data de 28 decembrie 2017, este următoarea: Iulian-Robert Tudorache, Cristian Dima, Gentea Cristian, Elena Popescu, Dragoş Ionuţ Bănescu, Mirel-Alexandru Marcu şi Mihai Daniel Aniţei.

Acţionarii SNN au aprobat şi forma contractului de mandat ce va fi încheiat cu membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie al societăţii.

Tot astăzi, a fost aprobată indemnizaţia fixă brută lunară pentru membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie la nivelul a două medii pe ultimele douăsprezece luni a câştigului salarial mediu brut lunar în activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate de societate, la nivel de clasa conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională, comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii.

"Nuclearelectrica" a raportat pentru primele nouă luni ale acestui un profit net de 225,28 milioane lei, în creştere cu 120% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, când a anunţat un rezultat net de 102,39 milioane lei.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI:Lichiditate de 5,3 milioane de euro pe BVB
22 ian. D.I


Indicii BVB au deschis în creştere
22 ian. A.C


BROKERII:"Continuarea distribuirii dividendelor suplimentare ameninţă capacitatea companiilor energetice de a investi"4
22 ian. Andrei Iacomi


ROMCAPITAL, SUSPENDATĂ DIN PIAŢĂ TIMP DE DOUĂ LUNISurse: "Suspendarea Romcapital înseamnă blocarea conturilor clienţilor"10
22 ian. A.A.


ALEGERILE, CONTESTATE ÎN INSTANŢĂGabriel Dumitraşcu cere anularea actelor juridice încheiate de noua conducere "Electrica"
22 ian.


ÎN VEDEREA PARTICIPĂRII LA PROCESUL DE ACHIZIŢIE A 66% DIN DESFA, Acţionarii Transgaz au aprobat asocierea cu Regasificadora del Noroeste
22 ian. A.I.


BVBPeste 43% din rulaj, realizat cu BRD - Groupe Societe Generale
22 ian. Andrei Iacomi


DRAGOŞ NEACŞU, ERSTE ASSET MANAGEMENT: "Trebuie să ne bazăm pe mediul privat, ca să devenim piaţă emergentă"
22 ian. Andrei Iacomi


CONSILIERUL GENERAL PNL, CIPRIAN CIUCU:"Primăria Capitalei rostogoleşte pe 20 de ani împrumutul din 2015 din obligaţiuni, deşi nu este necesar"3
22 ian. A consemnat Adina Ardeleanu


Indicii BVB au închis în teritoriu negativ, pe un rulaj de 10,2 milioane euro
19 ian. A.C

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.