DAN SUCIU (BNR), DESPRE DECLARAŢIILE PREMIERULUI: "Să înţelegem că ne recomandă să creştem dobânda de intervenţie?"2

25 nov. S.A.
Dan Suciu

Banca Naţională a României (BNR) îşi îndeplineşte mandatul cu toată responsabilitatea, iar Consiliul de Administraţie al instituţiei ia în calcul să îl invite pe prim-ministrul Mihai Tudose la o discuţie, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Băncii Centrale, Dan Suciu.

Ursache (ASF): "Fondul suveran va avea în jur de 90 de companii"

25 nov. Sorin Lungu
Mircea Ursache

Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii (FSDI) va avea aproape 90 de companii în portofoliu, deşi în proiectul iniţial era vorba despre 27, a declarat, ieri, Mircea Ursache, vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Ministerul Agriculturii va oferi ajutoare naţionale tranzitorii de 527,2 milioane lei

25 nov. Victor Lupu
Ministerul Agriculturii va oferi ajutoare naþionale tranzitorii de 527,2 milioane lei

Ministerul Agriculturi vrea să dea ajutoare naţionale tranzitorii în sectorul vegetal în valoare de 527,2 milioane lei (114,6 milioane euro), pentru culturile amplasate pe teren arabil, precum şi pentru culturile de in pentru fibră, cânepă pentru fibră, tutun, hamei şi sfeclă de zahăr, care se acordă pentru anul de cerere 2017.

KOVESI, PENTRU EURONEWS:"Campania anticorupţie se confruntă cu atacuri incredibile"

25 nov. G.G.
Laura Codruþa Kovesi

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) din România, Laura Codruţa Kovesi, căreia i s-a încredinţat misiunea de a "face curat" într-unul din cele mai corupte state din Uniunea Europeană, i-a atacat pe cei despre care ea susţine că încearcă să-i zădărnicească eforturile, denunţând "atacuri incredibile" la adresa încercărilor de a elimina corupţia din această ţară, a relatat ieri Euronews.

Laura Codruþa Kovesi

IOHANNIS, DESPRE INTEGRAREA REPUBLICII MOLDOVA ÎN UE: "O scurtătură via unirea cu România cred că nu este o cale foarte fezabilă"

25 nov.
Andrei Stan

Raport tranzacţionare ATS 24.11.2017

25 nov.

Raport tranzacţionare BVB 24.11.2017

25 nov.
AnunutBursa.ro
Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.