Adrian Şerban a fost numit în funcţia de Tax Partner al RSM

26 ian. 12:26 Companii
G.U.
Adrian Şerban a fost numit în funcţia de Tax Partner al RSM

RSM România anunţă promovarea lui Adrian Şerban în poziţia de Partener al Departamentului de Taxe, conform unui comunicat de presă. Din acest rol, Adrian va lucra îndeaproape cu echipa de consultanţi din Departamentul de Taxe - Divizia Corporate în proiecte domestice şi globale, şi va continua să gestioneze un portfoliu vast şi divers de clienţi care activează pe piaţa din România.

"Adrian este un profesionist cu mult spirit de iniţiativă şi un mod profund de a judeca speţe fiscale dificile, în special în domeniul taxării internaţionale şi al preţurilor de transfer. Profesionalismul lui şi dorinţa lui de învăţare continuă se încadrează pe deplin în filozofia profesională şi de business a companiei noastre. Cred că prin cooptarea lui în rândul partenerilor RSM, Adrian va aduce un plus de iniţiativă şi inovaţie atât de necesare în domeniul nostru de activitate", a declarat Dan Schwartz, Managing Partner RSM Romania.

Potrivit sursei citate, Adrian are o experienţă de peste 10 ani în domeniul fiscal, iar expertiza lui se concentrează pe aspecte legate de taxarea directă şi internaţională, printre care: impozitul pe profit, impozitul pe veniturile nerezidenţilor, preţuri de transfer, proiecte de revizuire fiscală, audit şi due dilligence. Înainte de a se alătura echipei RSM, Adrian şi-a desfăşurat activitatea în două companii de consultanţă reputate şi a ocupat poziţia de Tax Manager în Departamentul de Taxe al unuia dintre cele mai mari magazine online din estul Europei.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

STUDIU SHL ROMÂNIA:Managerii români organizează, respectă procedura şi instrucţiunile, dar duc lipsă de abilităţi creative şi inovaţie
12 apr. S.B.


Enel introduce soluţia inteligentă pentru locuinţe "HOMIX" pe piaţa din România
12 apr. G.U.


ADVERTORIALSuport pentru dezvoltarea serviciilor medicale la Spitalul de Psihiatrie''Eftimie Diamandescu'' Bălăceanca - în contextul pandemiei Covid-19" Cod SMIS 2014+ 138135
12 apr.


ÎN SCĂDERE UŞOARĂ FAŢĂ DE CEA DIN 2019Eisberg a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 11 milioane euro
12 apr. A consemnat Emilia Olescu


China impune Alibaba o sancţiune record de 2,3 miliarde euro
10 apr. G.U.


KLM aniversează 25 de ani de operare a rutei Bucureşti - Amsterdam
09 apr. A.P.


Groupe Renault, Atos, Dassault Systèmes, STMicroelectronics şi Thales îşi unesc forţele pentru a crea "Software Republique"
09 apr. A.P.


Kaspersky lansează un curs online de inginerie inversă pentru malware
09 apr. G.U.


EJOBS:Creştere de 70% a aplicărilor pentru locuri de muncă în primele 3 luni ale anului
09 apr. S.B.


SONDAJ BESTJOBS:16% dintre angajaţi spun că s-au vaccinat deja împotriva Covid-19 şi 37% urmează în perioada următoare
09 apr. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.