ADVERTORIAL

Catena Racing Team face istorie pentru România la World Company Sports Games 2018!

06 iun. 2018 Media-Advertising
Catena Racing Team face istorie pentru România la World Company Sports Games 2018!

Şapte medalii de aur şi cinci de argint, inclusiv titlul de vicecampioană mondială la fotbal, este bilanţul clubului Catena Racing Team România - de altfel singura echipă românească - la prima sa participare la World Company Sports Games 2018, desfăşurat în perioada 23-27 mai, în localitatea La Baule, Franţa. Rezultatele sunt remarcabile, în contextul în care la această competiţie de amploare au participat sportivi din 50 de ţări. Catena Racing Team România nu s-a mulţumit însă doar să participe, ci a transformat hobby-ul membrilor săi în adevărată performanţă. O performanţă care a răsplătit efortul, ambiţia şi munca în echipă a întregii delegaţii care a reprezentat România la ediţia din acest an a World Company Sports Games.

Vicecampioană mondială la fotbal

La turneul de fotbal, la care au participat 38 de echipe, campioana României, Catena Racing Team, a cucerit medalia de argint, devenind vicecampioană mondială după ce, în finala cu formaţia BSG Merkur Gauselman Germania, scorul a fost egal, 1 - 1, titlul decizându-se la loviturile de departajare. Echipa Catena Racing Team România a fost alcătuită din Daniel Zaharia, Andrei Vlăsceanu, Adrian Cruceană (căpitan), Adrian Roşca, Radu Burciu, Cătălin Oprea, Ionuţ Enache, Niculae Tâlpeanu, Mihai Cână, Mihai Prodan, Cosmin Paşcovici, Ştefan Tudor, Marius Aranghel, Alexandru Niculae, Nicuşor Niculae şi Bogdan Pătraşcu (antrenor - jucător).

Înotătorul de 10

Debutul Catena Racing Team în cadrul World Company Sports Games 2018 a fost unul de excepţie, prima zi aducând şi primele motive de mare bucurie pentru membrii clubului. Paul Georgescu, recunoscut drept cel mai rapid român care a traversat înot Canalul Mânecii fără costum de neopren, a făcut legea la nataţie. În prima fază, acesta a obţinut 5 medalii, dintre care 3 de aur la probele de înot 100 m liber, 50 m spate şi 100 m mixt, şi 2 de argint, la probele 100 m bras şi 50 m fluture. Au urmat apoi alte 4 medalii de aur, la 50 m liber, 100 m spate, 100 m fluture şi 200 m liber, şi încă o medalie de argint la 50 m bras. De altfel, Paul Georgescu a urcat pe podium la toate cele zece probe la care a concurat.

A doua din lume la alergare

O altă medalie importantă, de argint, a fost câştigată de multipla campioană naţională la sport corporatist Constanţa Gherasim Papagheorghe, la proba de alergare de 5.000 m, unde alţi doi membri ai Catena Racing Team România au înregistrat rezultate remarcabile: Simona Gorcea - locul 8 şi Daniel Ioniţă - locul 14. De asemenea, la tenis de masă, unde a avut două echipe, Catena Racing Team România a obţinut o clasare bună - prima dintre ele (formată din Liviu Daşoveanu şi Mihai Angelescu) ajungând pe locul 8, din 44 de echipe participante, în timp ce a doua (Valentin Chelu, Gabriel Zamfirescu şi Vasile Fodoran - antrenor) s-a clasat pe locul 16.

"Pentru noi, sportivii care am reprezentat Catena Racing Team, a fost o experienţă unică, un eveniment extraordinar şi fiecare zi petrecută acolo ne-a bucurat", a declarat Daniel Marin, şeful delegaţiei Catena Racing Team la World Company Sports Games 2018 şi unul dintre membrii fondatori ai clubului.

O istorie scurtă, dar intensă

Prezenţa echipei Catena Racing Team la World Company Sports Games 2018 a fost posibilă datorită sprijinului acordat de Catena, farmacia care susţine campionii şi care contribuie la sănătatea românilor, inclusiv prin promovarea unui stil de viaţă sănătos. Iar acest stil de viaţă presupune mişcare şi practicarea unui sport. Pentru Catena şi echipa sa, aceasta nu a însemnat doar o teorie, ci un îndemn pus în practică. Mai ales că unde în altă parte mai poate fi întâlnit cu adevărat spiritul de echipă, dacă nu în sport? "Nu doar îl susţii, ci îl şi practici!" - a fost îndemnul de la care a pornit proiectul Catena Racing Team. Cu peste 1.000 de membri activi în prezent, angajaţi şi colaboratori ai firmelor Catena, Fildas şi Tonica Group, succesul în sport nu avea cum să se lase aşteptat. Catena Racing Team promovează, în primul rând, valorile după care se ghidează întreaga echipă a grupului Catena-Fildas: multă ambiţie, respect şi o colaborare excelentă între membri pentru atingerea obiectivelor.

În cei nici 4 ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: peste 250 de podiumuri - 78 de medalii de aur, 93 de medalii de argint şi 82 de medalii de bronz. Iar pentru Catena Racing Team, povestea merge mai departe!

Articole din aceeaşi secţiune

Media-Advertising

ADVERTORIAL:Ai nevoie de un dulap metalic pentru afacerea ta? Iata ce trebuie sa stii!
15 ian. M.I.


GLOBURILE DE AURFilmele biografice, căutate, vizionate şi premiate
08 ian. O.D.


Kanal D şi-a schimbat strategia de distribuţie 65
03 ian. V.D.


ADVERTORIAL:Ce pungi vom putea folosi în comerţ începând cu Ianuarie 2019
25 dec. 2018


ADVERTORIAL:Ce pungi vom putea folosi în comerţ începând cu Ianuarie 2019
24 dec. 2018 I.M.


ADVERTORIAL:Ce pungi vom putea folosi în comerţ începând cu Ianuarie 2019
23 dec. 2018


ADVERTORIAL:Ce pungi vom putea folosi în comerţ începând cu Ianuarie 2019
22 dec. 2018


ADVERTORIAL:Ce pungi vom putea folosi în comerţ începând cu Ianuarie 2019
21 dec. 2018


ADVERTORIAL:Ce pungi vom putea folosi in comert incepand cu Ianuarie 2019
20 dec. 2018


ADVERTORIAL:Ce pungi vom putea folosi in comert incepand cu Ianuarie 2019
19 dec. 2018

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.