ADVERTORIAL

Novo Park prelungeşte contractul de închiriere cu Luxoft până în 2025

09 oct. 2017 Companii-Afaceri
Novo Park prelungeşte contractul de închiriere cu Luxoft până în 2025

Compania Luxoft ocupă 9.500 mp în parcul de afaceri Novo Park 

Parcul de birouri Novo Park prelungeşte contractul de închiriere cu Luxoft până în 2025.

Subsidiara locală a furnizorului global de soluţii software cu acelaşi nume şi-a început activitatea în Novo Park în anul 2007 şi ocupă, în prezent, 9.500 mp.

"Luxoft este unul dintre chiriaşii cei mai importanţi ai parcului de afaceri Novo Park. Ne onorează şi ne bucură încrederea pe care ne-au acordat-o, alegând să rămână clienţii noştri până cel puţin în anul 2025. Prezenţa constantă (18 ani) a Luxoft în Novo Park confirmă strategia grupului nostru de a dezvolta relaţii pe termen lung cu companiile multinaţionale cu care colaborăm. Ne angajăm să le oferim în continuare tot suportul şi cele mai eficiente soluţii pentru satisfacerea nevoilor de spaţiu pe care le au", a declarat Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property.

"Luxoft continuă investiţiile în România, alegând să prelungească contractul de închiriere a spaţiilor de birouri din Novo Park până în 2025. Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care ştim că ne putem baza, care întotdeauna a depus toate eforturile pentru a găsi cele mai potrivite soluţii solicitărilor noastre. De curând, am inaugurat în cadrul Novo Park un laborator de testare echipamente de retea de mari dimensiuni.

În România, numărul nostru de angajaţi a evoluat pozitiv de la an la an, ne propunem să menţinem ritmul actual de creştere şi în anii ce urmează.", a declarat Bogdan Pelinescu, Director General al Luxoft Professional România.

Luxoft este specializată în dezvoltarea de soluţii software la comandă pentru clienţi din străinătate, în principal din Europa de Vest şi SUA, care activează în diferite industrii precum auto, financiar, telecomunicaţii, tehnologie, energie, turism şi aviaţie. Cele mai mari proiecte realizate în Bucureşti sunt în domeniile telecom, auto şi financiar.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property şi este un punct de referinţă în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 metri pătraţi spaţii de birouri clasa A, calitate superioară. În prezent, companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziţiei sale excelente (în nordul Bucureştiului) şi apropierea de staţia de metrou Pipera.

Novo Park găzduieşte companii precum Luxoft, HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Sodexo, Garanti Bank şi Unicredit Integrated Business Services România, gradul de ocupare din prezent fiind de 100%.

Despre Genesis Property

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară românească cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate şi Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri de clasa A. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere şi apartamente destinate închirierii.

Investiţiile realizate de Genesis Property în România se ridică la 400 de milioane de euro.


Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

ANRM ŞI MFP NU DEŢIN INFORMAŢII CONCLUDENTELegea offshore, un proiect controversat
19 oct. GEORGE MARINESCU


NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigări - în scădere, în luna septembrie
19 oct. Emilia Olescu


Vacanţe şi maşini, plătite cu bitcoin
19 oct.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / IULIU MOLDOVEANU, ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ:"Avem forţa de muncă şi tehnologia necesare pentru a duce industria mobilei pe piaţa rusă"
19 oct. A.T.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / LIVIU SIMION, VICEPREŞEDINTE UGIR:"Îmi doresc ca relaţiile între companiile din Rusia şi România să fie mai puternice"
19 oct. R.R.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / DOREL PARASCHIV, ASE:"Ne propunem să furnizăm absolvenţi care să răspundă nevoilor mediului de afaceri"1
19 oct. A.T.


CORESPONDENŢĂ DIN TUNISIATunisia reintră în ofertele de pe piaţa românească
19 oct. Adelina Toader


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / VARUJAN PAMBUCCIAN, DEPUTAT:"Ne confruntăm cu patru domenii tehnologice care deja schimbă lumea"
19 oct. EMILIA OLESCU


Petrolexportimport intră în faliment
19 oct. A.I.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / VIOREL MARIAN PANĂ, FOST PREŞEDINTE BVB:"Este necesară stabilirea unei agende strategice româno-ruse"
19 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.