ADVERTORIAL

Protecţie împotriva balanţei negative la XTB România

Protecţie împotriva balanţei negative la XTB România

Instrumentele derivate de tipul CFD-urilor sau a contractelor pentru diferenţă atrag prin rapiditatea cu care pot genera profituri semnificative într-un timp scurt, însă în acelaşi timp, traderii pot fi expuşi la pierderi fulgerătoare atunci când pieţele se mişcă brusc împotriva poziţiilor lor.

De aceea, XTB a implementat o soluţie pentru clienţii săi: Protecţia Împotriva Balanţei Negative.

În calitate de leader regional pe piaţa instrumentelor derivate de retail, XTB vine cu iniţiativa de a proteja traderii care utilizează platformele sale, oferindu-le acestora siguranţa că pierderile nu pot depăşi valoarea balanţei contului lor.

Cum funcţionează?

Mişcările pieţei pot surprinde uneori traderii, în special atunci când aceştia nu îşi administrează în mod adecvat riscul.

Protecţia contra balanţei negative le oferă traderilor care păstrează poziţii pierzătoare siguranţa că balanţa contului lor de tranzacţionare nu poate deveni în niciun scenariu negativă. Asta înseamnă că la XTB, pierderile nu pot depăşi depunerile.

Sună bine? Asta nu este tot.

XTB aplică protecţia împotriva balanţei negative pe ambele platforme de tranzacţionare: xStation şi MetaTrader.

În plus, XTB va proteja traderii de pierderile care pot depăşi balanţa contului de tranzacţionare indiferent de tipul de cont Basic, Standard şi Pro, inclusiv plasamentele în CFD-uri pe Forex, Indici, Mărfuri, Acţiuni, ETF-uri şi Monede Virtuale.

Mecanismul de protecţie împotriva balanţei negative a intrat în vigoare din data de 1 Octombrie 2017.

Cum te poate ajuta acest mecanism?

Protecţia împotriva balanţei negative de care beneficiezi odată cu un cont real la XTB te protejează astfel încât pierderile nu mai pot depăşi valoarea balanţei, în condiţii nefavorabile de piaţă. De asemenea, îţi permite să foloseşti la capacitate maximă posibilităţile efectului de levier financiar. Cel mai important de reţinut este faptul că protecţia împotriva balanţei negative îţi va oferi control asupra fondurilor tale, în sensul că nu trebuie să te mai îngrijorezi că vei putea genera datorii din activitatea ta de tranzacţionare.

Tranzacţionează în siguranţă la XTB cu Protecţia Împotriva Balanţei Negative!


Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

Indicii BVB au deschis în creştere
12 dec. Andreea Cuzub


"Dedeman" a mai cumpărat 11,8% din "Cemacon"
12 dec. A.A.


SIF Moldova - Raport curent
12 dec.


BVB / SCĂDERI PE LINIE LA BVBTranzacţie "deal" cu 11,78% din titlurile Cemacon
12 dec. A.I.


Acţionarii "Unirea Shopping Center", convocaţi pentru reducerea capitalului social
12 dec. A.A.


DUPĂ INTRAREA LA TRANZACŢIONARE,Cotaţia derivatelor pe Bitcoin a trecut peste nivelul de 18.000 de dolari
12 dec. ANDREI IACOMI


Finanţele au respins toate ofertele băncilor la licitaţia de obligaţiuni de luni
12 dec.


"Dorna Turism" vrea un credit de 2,25 milioane de lei de la Banca Transilvania
12 dec. A.A.


DEŞI RAFINĂRIA DE LA CONSTANŢA ESTE SUB SECHESTRUKMG International vrea să ajungă la o cotă de piaţă de 25% în România, în patru ani2
12 dec. A.A.


ÎNTR-UN INTERVIU PENTRU PUBLICAŢIA POLONEZĂ PARKIET,Sobolewski anunţă că susţine dezvoltarea pieţei româneşti, printr-un eveniment peste două-trei luni5
12 dec. ADINA ARDELEANU

AnunutBursa.ro
<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2017.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.