Gala BURSA 2018

AFI Europe a primit autorizaţia de construcţie pentru AFI City

12 feb. 11:48 Companii
A.C
AFI Europe a primit autorizaţia de construcţie pentru AFI City

AFI Europe România a primit autorizaţia de construcţie pentru a începe lucrările la AFI City, primul proiect rezidenţial pe care compania îl dezvoltă în România, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Construcţia proiectului va fi realizată în două etape, lucrările pentru prima fază fiind pogramate să demareze în următoarele două luni.

În comunicat se menţionează: "Construcţia este localizată în partea de nord-vest a Bucureştiului, de-a lungul Bulevardului Bucureştii Noi, sectorul 1. Prima etapă a proiectului va cuprinde 190 de apartamente, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane. Odată finalizat, AFI City se va număra printre cele mai mari proiecte rezidenţiale din Bucureşti".

Bulevardul Bucureştii Noi este una dintre cele mai verzi zone din capitală, cu acces rapid la principalele artere de circulaţie din oraş: Bulevardele Bucureştii Noi, Ion Mihalache, Poligrafiei şi Drumul Naţional 1 (DN1), precum şi la Parcul Bazilescu sau lacurile Străuleşti şi Griviţa.

David Hay, CEO AFI Europe România, a declarat: "Ne-am extins activitatea pe piaţa din România prin dezvoltarea primului nostru proiect rezidenţial în Bucureşti. În prezent, construim 1.000 de apartamente în Belgrad, Cracovia, Riga şi Praga, o dovadă a încrederii pe care oamenii din regiunea Europei Centrale şi de Est o au în compania noastră şi a faptului că am reuşit să ne ridicăm la standardele lor. Ne dorim să aducem acest lucru şi în România şi să oferim oamenilor casa pe care o caută", spune

Cele 190 de apartamente sunt construite pe diferite dimensiuni şi stiluri de compartimentare: studio dublu, apartamente cu două şi trei camere.

În plus, AFI City răspunde standardelor curente de sustenabilitate şi a fost pre-certificat de Asociaţia Română pentru Clădiri Verzi, potrivit sursei citate.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

VERANDA MALL, AŞTEPTĂRI PENTRU ANUL 2020:Cifră de afaceri de peste 10 milioane euro
13 nov. V.D.


Enel X România investeşte 20 de milioane euro în infrastructură1
13 nov. E.A.


PRIMELE NOUĂ LUNI:Oltchim şi-a dublat profitul la aproape 84 milioane de lei
13 nov. P.E.


Veniturile Vodafone România, creştere de 4,8% în trimestrul 3
13 nov. F.B.


Vodafone va reduce costurile cu 1,2 miliarde de euro
13 nov. A.P.


Acţiunile Apple, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni
13 nov. F.B.


Facebook, erori de accesare a reţelei în anumite state
13 nov. F.B.


TeraPlast primeşte 6,8 milioane euro ajutor de stat
13 nov. T.T.


ÎN LIPSA ÎNCHEIERII NOULUI CONTRACT COLECTIV DE MUNCĂSindicaliştii de la metrou ameninţă cu greva
13 nov. G.M.


SINDICATELE: Lucian Şova va falimenta transportul feroviar de marfă
13 nov. George Marinescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.