AFI Europe a primit autorizaţia de construcţie pentru AFI City

12 feb. 11:48 Companii-Afaceri
A.C
AFI Europe a primit autorizaţia de construcţie pentru AFI City

AFI Europe România a primit autorizaţia de construcţie pentru a începe lucrările la AFI City, primul proiect rezidenţial pe care compania îl dezvoltă în România, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Construcţia proiectului va fi realizată în două etape, lucrările pentru prima fază fiind pogramate să demareze în următoarele două luni.

În comunicat se menţionează: "Construcţia este localizată în partea de nord-vest a Bucureştiului, de-a lungul Bulevardului Bucureştii Noi, sectorul 1. Prima etapă a proiectului va cuprinde 190 de apartamente, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane. Odată finalizat, AFI City se va număra printre cele mai mari proiecte rezidenţiale din Bucureşti".

Bulevardul Bucureştii Noi este una dintre cele mai verzi zone din capitală, cu acces rapid la principalele artere de circulaţie din oraş: Bulevardele Bucureştii Noi, Ion Mihalache, Poligrafiei şi Drumul Naţional 1 (DN1), precum şi la Parcul Bazilescu sau lacurile Străuleşti şi Griviţa.

David Hay, CEO AFI Europe România, a declarat: "Ne-am extins activitatea pe piaţa din România prin dezvoltarea primului nostru proiect rezidenţial în Bucureşti. În prezent, construim 1.000 de apartamente în Belgrad, Cracovia, Riga şi Praga, o dovadă a încrederii pe care oamenii din regiunea Europei Centrale şi de Est o au în compania noastră şi a faptului că am reuşit să ne ridicăm la standardele lor. Ne dorim să aducem acest lucru şi în România şi să oferim oamenilor casa pe care o caută", spune

Cele 190 de apartamente sunt construite pe diferite dimensiuni şi stiluri de compartimentare: studio dublu, apartamente cu două şi trei camere.

În plus, AFI City răspunde standardelor curente de sustenabilitate şi a fost pre-certificat de Asociaţia Română pentru Clădiri Verzi, potrivit sursei citate.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

ENEL:Două noi centrale solare, în Columbia şi Mexic
25 mai. A.M.


MedLife a finalizat achiziţia Ghencea Medical Center
25 mai. A.M.


DE LA TELEORMAN LA LUNĂAutostrada promisiunilor se lungeşte cu câţiva kilometri2
25 mai. Dan Nicolae


RĂZVAN NICOLESCU, DELOITTE:"Puţin probabil ca statul să finanţeze investiţiile din energie"2
25 mai. EMILIA OLESCU


STUDIU PARALELA 45: Antalya, destinaţia vedetă a verii, cu o creştere de 70%
25 mai. A.T.


ÎN ULTIMII CINCI ANI:Bugetul turiştilor autohtoni pentru vacanţe a crescut cu 30%
25 mai. Adelina Toader


Daramis investeşte 12 milioane euro în proiectul Vita Bella
25 mai. C.P.


"Producătorul român nu este ajutat de stat să se dezvolte"1
25 mai. A consemnat Emilia Olescu


RAPORT:20% dintre companiile de la noi nu au auzit de GDPR
25 mai. E.O.


FRANK HAJDINJAK, DIRECTOR GENERAL:"E.ON România vrea să investească jumătate de miliard de lei, în 2018" 2
25 mai. Ramona Radu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.