Încep lucrările proiectului rezidenţial AFI City

19 iun. 11:00 Comunicate de presă
A.M.
(sursa foto: Facebook)
(sursa foto: Facebook)

Prima etapă a construcţiei a început luna aceasta şi va genera două clădiri care vor însuma 190 de locuinţţe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterană. Prima etapă a construcţţiei AFI City va fi încheiată, conform estimărilor, în vara anului 2019. Odată finalizate toate etapele, proiectul rezidenţţial va include o comunitate privată, înconjurată de zone verzi, facilităţi pentru activitati sportive şi spaţii de joacă. În plus, AFI City se bucură de avantajul proximităţii de staţia de metrou Laminourului, situat chiar în faţa proiectului, conform comunicatului remis redacţiei.

Localizat în partea de nord-vest a oraşului Bucureşşti, de-a lungul Bulevardului Bucureşştii Noi, în Sectorul 1, proiectul va include mai multe tipuri de apartamente construite cu accent pe funcţţionalitatea spatiului, în urma unei investiţii de 16 milioane de euro, se mai arată în comunicat.

Demararea lucrărilor de construcţie marchează un punct de referinţă pentru dezvoltarea unuia dintre proiectele noastre cheie în România. Când am lucrat la conceptul AFI City, mai ales în contextul lipsei calităţii designului şi a construcţiei proiectelor din Bucureşti, am luat în considerare cererea ridicată de apartamente sustenabile şi funcţionale. Aşteptările privind vânzările sunt ridicate şi credem că se vor desfăşura în ritm rapid datorită locaţiei proiectului şi conceptului de comunitate privată.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

ADVERTORIAL:HC Dinamo - Bitcoin România
19 sep.


Târgul Internaţional de Mobilă BIFE-SIM
13 sep. I.T.


ANDREEA PAUL (INACO):"Numărul roboţilor industriali va creşte cu 15% anual"1
05 sep.


ANDREEA PAUL (INACO):"Numărul roboţilor industriali va creşte cu 15% anual"1
04 sep.


Granini lansează sucuri cu conţinut de suc 100%
04 sep. A.M.


evoMAG, vânzările de calculatoare cresc cu 25%
04 sep. A.M.


INTERNATIONAL BUSINESS FORUM:Prezenţe remarcante la standul USH Pro Business
03 sep. Teona Tomoiaga


CONFERINŢA NAŢIONALĂ A BUCĂTARILORO gastronomie condusă doar de vizual, prima ediţie
03 sep. Teona Tomoiaga


IFA 2018:Soluţii AI prezentate de LG
31 aug. A.M.


Brico Depôt lansează catalogul cu soluţii pentru încălzirea locuinţei
30 aug. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.