Gala BURSA 2018

Încep lucrările proiectului rezidenţial AFI City

19 iun. 11:00 Comunicate de presă
A.M.
(sursa foto: Facebook)
(sursa foto: Facebook)

Prima etapă a construcţiei a început luna aceasta şi va genera două clădiri care vor însuma 190 de locuinţţe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterană. Prima etapă a construcţţiei AFI City va fi încheiată, conform estimărilor, în vara anului 2019. Odată finalizate toate etapele, proiectul rezidenţţial va include o comunitate privată, înconjurată de zone verzi, facilităţi pentru activitati sportive şi spaţii de joacă. În plus, AFI City se bucură de avantajul proximităţii de staţia de metrou Laminourului, situat chiar în faţa proiectului, conform comunicatului remis redacţiei.

Localizat în partea de nord-vest a oraşului Bucureşşti, de-a lungul Bulevardului Bucureşştii Noi, în Sectorul 1, proiectul va include mai multe tipuri de apartamente construite cu accent pe funcţţionalitatea spatiului, în urma unei investiţii de 16 milioane de euro, se mai arată în comunicat.

Demararea lucrărilor de construcţie marchează un punct de referinţă pentru dezvoltarea unuia dintre proiectele noastre cheie în România. Când am lucrat la conceptul AFI City, mai ales în contextul lipsei calităţii designului şi a construcţiei proiectelor din Bucureşti, am luat în considerare cererea ridicată de apartamente sustenabile şi funcţionale. Aşteptările privind vânzările sunt ridicate şi credem că se vor desfăşura în ritm rapid datorită locaţiei proiectului şi conceptului de comunitate privată.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Ediţia a treia - Smart Alliance Innovation
13 nov.


GDPR: Procedura de efectuare a investigaţiilor
06 nov. Cristina Bojică


Legea combaterii spălării banilor acuzată de neconstituţionalitate
31 oct. V.D.


De la ia cu flori la Flori de ie, o poveste ce ajunge pe ţărmul Eladei
30 oct.


BusinessMark lansează evenimentul "Romanian Food & Agribusiness Conference"
29 oct. A.S.


5 To Go şi-a îndeplinit obiectivele pe anul 2018
24 oct. T.T.


Epilepsy Challenge, cros în scop umanitar
24 oct. A.S.


România, un hub pentru schimburile comerciale dintre UE şi Japonia
24 oct. A.Z.


ZAREA 7 Stele, istoria ce merită povestită
23 oct. A.Z.


Mondelez lansează Halls pentru consumatorii români: un brand nou într-o nouă categorie
22 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.