ALERT

Sebastian Ghiţă a fost achitat 6

14 iun. 13:49 Strategia Naţională Anticorupţie
Mihaela Dan
Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat,astăzi, pe fostul deputat Sebastian Ghiţă în dosarul în care este judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete, decizia nefiind definitivă, informează Agerpres.

În acelaşi dosar, magistraţii au decis ca şi ceilalţi inculpaţi să fie achitaţi, întrucât faptele nu există sau nu sunt prevăzute de legea penală.

Este vorba de Liviu Tudose, fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Viorel Dosaru, fost şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Constantin Ispas, ofiţer de poliţie, şi Aurelian Constantin Mihăilă - fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.


Opinia cititorului: 6
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 14.06.2018, 14:11

Perfect.

1.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de anonim în data de 14.06.2018, 23:39

Perfect pentru voi penalii. Pai, daca nu ispasiti la puscarie poate ne hotaram mai multi romani si va condamnam cu executare in streang. Futu-va in gura sa va fut de Securisti.

2.   Porcii la cotet!
mesaj trimis de Pribeagul în data de 14.06.2018, 15:57

Este clar ca lumina zilei ca tara si cetatenii ei sunt jefuiti de catre niste corupti salbatici. Datorita coruptiei romanii au ajuns saracii Europei in una dintre cele mai bogate tari in resurse natural ale continentului. La fel de clar este ca toti aceia care jefuiesc bugetul de stat si bogatiile tarii sunt niste porci. La fel si alesii nostri care asista pasivi la jaful inimaginabil facut in Romania, parca n-ar fi prima lor treaba sa asigura un climat de normalitate, ordine si decenta in societatea romaneasca. Si porcii trebuie tratati de opinia publica direct, in fata, dupa cum merita si sunt, adica ca niste porci, altfel nu ne mai facem bine in vecii vecilor si vom ramine mereu cum suntem, adica la coada Europei si saracii ei.

Are vreo importanta ca s-a incercat combaterea coruptiei din tara printr-o colaborare intre intre institutiile statului care au rolul de a scapa tara de coruptie si corupti? Este la mintea cocosului: categoric nu! Este evident ca cei mai mari corupti ai natiei au ajuns sa conduca statul. Este evident ca ei incearca pe toate caile sa scape, pe orice cale!, de rigorile legii. Este evident ca acesti ticalosi au pus stapinire pe CCR. Este evident ca porcii folosesc CCR pentru a da lovituri nimicitoare Justitiei.  

Deci, avind acesta situatie, ce-i de facut?  

Se pare ca statul, prin institutiile sale, nu are capacitatea de a rezista asaltului porcilor, care au acaparat puterea in stat, dau lovitura dupa lovitura si desfiinteaza practic legislatia si institutiile care trebuie sa apare societatea. Urmarea este ca jefuitorii neamului sunt achitati unul dupa altul, ei nu mai sunt infractori, ci au devenit victimile unui sistem opresiv: victima Nastase, victima Voiculescu, victima Udrea, victima Ghita, victima Ponta, victima Dragnea, victima...  

Romani, ce-i cu noi de am ajuns bataia de joc a jefuitorilor neamului! Mai trezitiu-va odata din somnul cel de moarte si actionati pentru ca toti porci astia sa ajunga unde le este locul, la cotet!

2.1.   Purcei te interesează? (răspuns la opinia nr. 2)
mesaj trimis de anonim în data de 14.06.2018, 17:06

Coincidenta să fie ca România a plătit datoria la Fmi iar acum avem datorie tot la Fmi?

2.2.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 2.1)
mesaj trimis de anonim în data de 14.06.2018, 23:40

Ce vorbesti rusnacule? Vezi ca te incurci in minciuni.

3.   PROBA VORBEŞTE
mesaj trimis de anonim în data de 14.06.2018, 23:09

Nu -i probă : hoțu-i de NOTA 10 !!!

Articole din aceeaşi secţiune

Strategia Naţională Anticorupţie

ALERT/ Liderul PSD, achitat pentru fals intelectualLiviu Dragnea, condamnat pentru abuz în serviciu17
21 iun. Mihaela Dan


Percheziţii la marile spitale din Capitală
21 iun. M.D.


ÎCCJ: Sentinţa în dosarul fraţilor Mazăre, amânată
21 iun. V.D.


TREI ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE Dan Şova, condamnat definitiv de Înalta Curte1
21 iun. G.M.


Ziua Z pentru Justiţie1
20 iun. George Marinescu


Dan Şova, condamnat definitiv
20 iun. V.D.


Decizia CSM în cazul lui Kovesi, amânată
20 iun. M.D.


Ioan Neculaie va fi eliberat condiţionat
20 iun. M.D.


Zi decisivă pentru Dan Şova
20 iun. M.D.


COD NOU DE PROCEDURĂ PENALĂ, NĂRAVURI VECHIInfractorii, mai presus de lege45
20 iun. George Marinescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.