Alexandrion Group anunţă finalizarea achiziţiei Halewood

14 iun. 2018 Companii
M.D.
Nawaf Salameh
Nawaf Salameh

Alexandrion Group anunţă finalizarea tranzacţiei cu grupul englez Halewood International Holding PLC pentru achiziţia a şase noi companii din domeniul producţiei de vin din România, informează comunicatul de presă remis redacţiei.

Odată cu achiziţia celor şase companii, echipei Alexandrion Group i se alătură alţi 200 de angajaţi, preluând unul dintre jucătorii aflaţi în top 10 producători de vinuri din România şi al doilea cel mai mare exportator de vinuri. Halewood.

Nawaf Salameh, chairman al Alexandrion Group a declarat: "Alexandrion Group a devenit astăzi, oficial, unul dintre cei mai mari jucători ai industriei româneşti, cu un portofoliu premium, produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, cu care poate accesa cu mândrie orice piaţă internaţională. Am implementat de-a lungul timpului o strategie curajoasă, bazată pe investiţii sustenabile pentru România şi pentru consumatorii români. Aşa cum am mai spus, suntem o companie cu tradiţie, extrem de atentă şi selectivă cu brandurile pe care le adăugăm în portofoliul nostru. Avem încredere în calitatea dovedită în timp de Halewood şi suntem încântaţi să le oferim acum consumatorilor noştri o selecţie de vinuri premiate".

În urma achiziţiei, Alexandrion Group plănuieşte inclusiv investiţii viitoare în direcţia creşterii celor şase companii, care le va asigura o dezvoltare constantă şi sustenabilă pe piaţă.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

CONFORM MERGERMARKET:Deloitte - lider în rândul consultanţilor în M&A
23 ian. T.I.


Google va dona bani pentru Wikimedia
23 ian. T.M.


Două fonduri de investiţii au preluat participaţii la eBay
23 ian. I.T.


Reţea de socializare cu ambiţii spaţiale
23 ian.


DANIEL MISCHIE, CEO GRUP CITY GRILL:"Deficitul de forţă de muncă în HoReCa s-a adâncit anul trecut"
23 ian. R.R.


Licitaţie anulată pentru modernizarea DN 28B
23 ian. G.M.


PARTE A UNEI STRATEGII CARE VIZEAZĂ ADAPTAREA LA CREŞTEREA VÂNZĂRILOR ONLINE:Ikea deschide primul magazin din centrul unui oraş
22 ian. T.L.


Mastercard, amendată cu 570 milioane euro de Comisia Europeană
22 ian. I.D.


PENTRU A PRODUCE BATERII ELECTRICE ÎN POLONIA:Mercedes, investiţie de 200 de milioane euro
22 ian. E.A.


DE PE PIAŢA DE GROS A SERVICIILOR DE TRANZIT NAŢIONAL COMUTAT:ANCOM propune retragerea obligaţiilor Telekom
22 ian. M.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.