Alexandrion Group anunţă finalizarea achiziţiei Halewood

14 iun. 14:30 Companii-Afaceri
M.D.
Nawaf Salameh
Nawaf Salameh

Alexandrion Group anunţă finalizarea tranzacţiei cu grupul englez Halewood International Holding PLC pentru achiziţia a şase noi companii din domeniul producţiei de vin din România, informează comunicatul de presă remis redacţiei.

Odată cu achiziţia celor şase companii, echipei Alexandrion Group i se alătură alţi 200 de angajaţi, preluând unul dintre jucătorii aflaţi în top 10 producători de vinuri din România şi al doilea cel mai mare exportator de vinuri. Halewood.

Nawaf Salameh, chairman al Alexandrion Group a declarat: "Alexandrion Group a devenit astăzi, oficial, unul dintre cei mai mari jucători ai industriei româneşti, cu un portofoliu premium, produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, cu care poate accesa cu mândrie orice piaţă internaţională. Am implementat de-a lungul timpului o strategie curajoasă, bazată pe investiţii sustenabile pentru România şi pentru consumatorii români. Aşa cum am mai spus, suntem o companie cu tradiţie, extrem de atentă şi selectivă cu brandurile pe care le adăugăm în portofoliul nostru. Avem încredere în calitatea dovedită în timp de Halewood şi suntem încântaţi să le oferim acum consumatorilor noştri o selecţie de vinuri premiate".

În urma achiziţiei, Alexandrion Group plănuieşte inclusiv investiţii viitoare în direcţia creşterii celor şase companii, care le va asigura o dezvoltare constantă şi sustenabilă pe piaţă.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

CITR deschide primul birou în afara ţării
18 oct. A.T.


Gazprom şi-a majorat producţia cu 6,8%
18 oct. T.V.


Primăria Capitalei va achiziţiona 100 de troleibuze autonome
18 oct. I.V.


Şcoala informală de IT anunţă lansarea unei francize
18 oct. I.T.


Consiliul Concurenţei a amendat Westgate România
18 oct. T.T.


ÎN DOMENIUL ACHIZIŢIILOR:KMG International primeşte acreditarea şi calificarea internaţională CIPS
18 oct. T.T.


ALERT - MASA ROTUNDĂ BURSA "ROMÂNIA ŞI RUSIA/INIUSHKIN IGOR, MINISTRU CONSILIER LA AMBASADA RUSĂ:"Perspectivele extinderii legăturilor comerciale România-Rusia sunt destul de bune"1
18 oct.


UPDATEMasa rotundă "România şi Rusia" - înregistrare video
18 oct.


ALEX MILCEV, EY ROMÂNIA: "România, posibil să ratifice Convenţia multilaterală de evitare a dublei impuneri"
18 oct. Ramona Radu


SHIMON GALON, REAL-SOL:Întârzierea autorizaţiilor şi lipsa forţei de muncă, marile probleme din construcţii
18 oct. Alina Vasiescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.