Alexandrion Group anunţă finalizarea achiziţiei Halewood

14 iun. 14:30 Companii-Afaceri
M.D.
Nawaf Salameh
Nawaf Salameh

Alexandrion Group anunţă finalizarea tranzacţiei cu grupul englez Halewood International Holding PLC pentru achiziţia a şase noi companii din domeniul producţiei de vin din România, informează comunicatul de presă remis redacţiei.

Odată cu achiziţia celor şase companii, echipei Alexandrion Group i se alătură alţi 200 de angajaţi, preluând unul dintre jucătorii aflaţi în top 10 producători de vinuri din România şi al doilea cel mai mare exportator de vinuri. Halewood.

Nawaf Salameh, chairman al Alexandrion Group a declarat: "Alexandrion Group a devenit astăzi, oficial, unul dintre cei mai mari jucători ai industriei româneşti, cu un portofoliu premium, produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, cu care poate accesa cu mândrie orice piaţă internaţională. Am implementat de-a lungul timpului o strategie curajoasă, bazată pe investiţii sustenabile pentru România şi pentru consumatorii români. Aşa cum am mai spus, suntem o companie cu tradiţie, extrem de atentă şi selectivă cu brandurile pe care le adăugăm în portofoliul nostru. Avem încredere în calitatea dovedită în timp de Halewood şi suntem încântaţi să le oferim acum consumatorilor noştri o selecţie de vinuri premiate".

În urma achiziţiei, Alexandrion Group plănuieşte inclusiv investiţii viitoare în direcţia creşterii celor şase companii, care le va asigura o dezvoltare constantă şi sustenabilă pe piaţă.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Volkswagen doreşte majorarea producţiei de automobile
18 aug. A.M.


Transgaz a semnat contracte de 335 milioane de euro1
18 aug. A.M.


PRIUMUL SEMESTRU 2018:Braiconf, profit net de 1,3 milioane lei
18 aug. A.M.


PRIMUL SEMESTRU 2018:Dafora, venituri totale de 52,9 milioane lei
18 aug. A.M.


ÎN PERIOADA IANUARIE - IUNIE 2018,Câştigurile "IAR Braşov", în declin
17 aug. R.R.


ÎN PRIMELE ŞASE LUNI DIN 2018,Profitul Aerostar Bacău a crescut cu peste 80%
17 aug. R.A.


ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI CURENTProfitul Transelectrica s-a menţinut la 98 milioane lei
17 aug. R.R.


NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigarete, în creştere abruptă1
17 aug. EMILIA OLESCU


PENTRU DIMINUAREA TARIFULUI REGLEMENTAT DE TRANSPORT AL ELECTRICITĂŢIITranselectrica a dat în judecată ANRE
17 aug. E.O.


DUPĂ CE PREŢUL ENERGIEI A FOST, IERI, CU 46% MAI MARE DECÂT ACUM DOUĂ SĂPTĂMÂNI,Preţul electricităţii pe OPCOM, în uşoară scădere
17 aug. Ramona Radu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.