"Allview" lansează primul asistent vocal în limba română

21 sep. 2017 Companii-Afaceri
ADI IACOB

"Allview", brand autohton de smartphone-uri şi tablete, anunţă lansarea asistentului vocal în limba română. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul companiei, în prezent "Allview" definitivează ultimele scenarii de răspuns şi lucrează deja la stadiul al doilea de evoluţie a asistentului vocal. Asistentul vocal îşi va face debutul în această toamnă, pe modelul "X4 Soul Infinity".

Platforma de inteligenţă artificială dezvoltată de "Allview" vine ca o confirmare a noii etape de dezvoltare a companiei. Recent, activitatea producătorului de smartphone-uri a fost remarcată şi pe piaţa internaţională, fiind nominalizat în raportul Bursei de la Londra, în rândul "top companii care pot inspira Europa".

Lucian Peticilă, fondatorul "Allview", a afirmat: "Suntem inspiraţi de clienţii care au crezut în noi şi care au cumpărat produsele «Allview» să demonstrăm că am evoluat şi că putem concura pe un nou segment de piaţă, într-o altă ligă. Am investit mult know-how şi resurse în noul «X4 Soul Infinity» şi în crearea asistentului vocal. În urma mai multor studii am identificat faptul că românii îşi doresc un asistent vocal cu care pot interacţiona în limba noastră şi cred că am reuşit să venim cu un produs care să aibă un impact real pentru piaţa locală".

"Allview" va lucra la dezvoltarea asistentului vocal. Lucian Peticilă a explicat: "Suntem în punctul în care vom putea dezvolta asistentul vocal în orice direcţie vom dori, inclusiv lansarea în alte limbi europene, pentru pieţele internaţionale".

Brandul "Allview" este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia şi Estonia.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Traian Bădulescu: "Cei mai mulţi români petrec weekend-urile în destinaţii autohtone"
16 iul.


Mediul rural, fără asistenţă medicală de urgenţă
16 iul. George Marinescu


"Metro" nu vrea să vândă lanţul "Real"
16 iul.


MINISTRUL DELEGAT PENTRU AFACERI EUROPENE, VICTOR NEGRESCU:"Este normal ca fiecare agricultor din UE să beneficieze de sprijin similar"
16 iul.


ÎN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2018INS: "Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 1,3%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2017"
16 iul. Ramona Radu, Vlad Dobrea


LAURENŢIU BACIU, LAPAR:"Numai 15% din suprafaţa agricolă a ţării este irigată"
16 iul. Ramona Radu


Rusia şi OPEC, gata să majoreze producţia de petrol dacă piaţa o va cere
16 iul.


"Transelectrica" a atribuit un contract de 10 milioane euro pentru retehnologizarea staţiei Medgidia Sud
16 iul.


România şi Franţa, parteneri în domeniul aeronautic
15 iul. A.M.


Fuziunea între Alstom şi Siemens anchetată de UE
14 iul. V.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.