"Allview" lansează primul asistent vocal în limba română

21 sep. 2017 Companii-Afaceri
ADI IACOB

"Allview", brand autohton de smartphone-uri şi tablete, anunţă lansarea asistentului vocal în limba română. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul companiei, în prezent "Allview" definitivează ultimele scenarii de răspuns şi lucrează deja la stadiul al doilea de evoluţie a asistentului vocal. Asistentul vocal îşi va face debutul în această toamnă, pe modelul "X4 Soul Infinity".

Platforma de inteligenţă artificială dezvoltată de "Allview" vine ca o confirmare a noii etape de dezvoltare a companiei. Recent, activitatea producătorului de smartphone-uri a fost remarcată şi pe piaţa internaţională, fiind nominalizat în raportul Bursei de la Londra, în rândul "top companii care pot inspira Europa".

Lucian Peticilă, fondatorul "Allview", a afirmat: "Suntem inspiraţi de clienţii care au crezut în noi şi care au cumpărat produsele «Allview» să demonstrăm că am evoluat şi că putem concura pe un nou segment de piaţă, într-o altă ligă. Am investit mult know-how şi resurse în noul «X4 Soul Infinity» şi în crearea asistentului vocal. În urma mai multor studii am identificat faptul că românii îşi doresc un asistent vocal cu care pot interacţiona în limba noastră şi cred că am reuşit să venim cu un produs care să aibă un impact real pentru piaţa locală".

"Allview" va lucra la dezvoltarea asistentului vocal. Lucian Peticilă a explicat: "Suntem în punctul în care vom putea dezvolta asistentul vocal în orice direcţie vom dori, inclusiv lansarea în alte limbi europene, pentru pieţele internaţionale".

Brandul "Allview" este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia şi Estonia.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Alvogen anunţă că se retrage din Europa de Est
21 apr. D.I.


Rompetrol Rafinare a prelungit un credit de 360 milioane de dolari
20 apr. D.I.


Şantierul Naval Constanţa a încheiat un acord de asociere cu Naval Group din Franţa
20 apr. D.I.


Air France negociază cu salariaţii încheierea grevei
20 apr. D.I.


TRANSGAZ A PIERDUT LICITAŢIAGrecia a acceptat oferta consorţiului condus de Snam pentru DESFA
20 apr. V.D.


ANCOM: Tarifele pentru portarea numerelor de telefon scad de până la 2,6 ori
20 apr.


BOGDAN CHIRIŢOIU:"2018 va fi un an foarte interesant pe zona ajutoarelor de stat"
20 apr. EMILIA OLESCU


STUDIU ESOP CONSULTING:"Birourile cu suprafeţe între 1.000-3.000 mp, cele mai închiriate, în 2017"
20 apr. R.R.


ÎN URMA INVESTIGAŢIEI EFECTUATEConsiliul Concurenţei recomandă reducerea tarifelor la electricitate
20 apr. E.O.


SĂPTĂMÂNA VIITOAREConsiliul Concurenţei va transmite CE opinia sa despre vânzarea Sidex
20 apr. E.O.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.