"Allview" lansează primul asistent vocal în limba română

21 sep. 2017 Companii-Afaceri
ADI IACOB

"Allview", brand autohton de smartphone-uri şi tablete, anunţă lansarea asistentului vocal în limba română. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul companiei, în prezent "Allview" definitivează ultimele scenarii de răspuns şi lucrează deja la stadiul al doilea de evoluţie a asistentului vocal. Asistentul vocal îşi va face debutul în această toamnă, pe modelul "X4 Soul Infinity".

Platforma de inteligenţă artificială dezvoltată de "Allview" vine ca o confirmare a noii etape de dezvoltare a companiei. Recent, activitatea producătorului de smartphone-uri a fost remarcată şi pe piaţa internaţională, fiind nominalizat în raportul Bursei de la Londra, în rândul "top companii care pot inspira Europa".

Lucian Peticilă, fondatorul "Allview", a afirmat: "Suntem inspiraţi de clienţii care au crezut în noi şi care au cumpărat produsele «Allview» să demonstrăm că am evoluat şi că putem concura pe un nou segment de piaţă, într-o altă ligă. Am investit mult know-how şi resurse în noul «X4 Soul Infinity» şi în crearea asistentului vocal. În urma mai multor studii am identificat faptul că românii îşi doresc un asistent vocal cu care pot interacţiona în limba noastră şi cred că am reuşit să venim cu un produs care să aibă un impact real pentru piaţa locală".

"Allview" va lucra la dezvoltarea asistentului vocal. Lucian Peticilă a explicat: "Suntem în punctul în care vom putea dezvolta asistentul vocal în orice direcţie vom dori, inclusiv lansarea în alte limbi europene, pentru pieţele internaţionale".

Brandul "Allview" este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia şi Estonia.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Poşta Română procesează digital coletele trimise din spaţiul extra-comunitar
19 ian. A.C


Reactorul doi de la Cernavodă va funcţiona duminică la capacitate redusă
19 ian. A.C


Gabriel Dumitraşcu a contestat, în instanţă, alegerile de la "Electrica"
19 ian. A.A.


ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ,România şi Bulgaria au cea mai redusă rată de utilizare a serviciilor de internet banking
19 ian. Alina Vasiescu, Teodora Iacob


Bloomberg: "Rusia şi regiunea Mării Negre redevin liderii comerţului global cu grâu"
19 ian.


MINISTRUL ENERGIEI TOMA PETCU:"Ne-am fi dorit ca Mariana Gheorghe să fie înlocuită cu un manager român"11
19 ian. BIANCA CIOCOTIŞAN


Romanian Military Vehicle Systems va construi la Moreni 400 de transportoare blindate2
19 ian.


Zeci de mii de consumatori, fără curent electric
19 ian. BIANCA CIOCOTIŞAN


ADRIAN RUS, EY:"Preţurile de transfer - subiectul favorit al controalelor fiscale"1
19 ian. RAMONA RADU


Preţul energiei electrice pe piaţa spot a OPCOM, la jumătate faţă de anul trecut
19 ian.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.