ANSVSA a emis amenzi de aproximativ 5 milioane lei

22 iun. 2016 Companii-Afaceri
Mina Irina

Autoritatea Naţională Santiar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), atât la nivelul Municipiului Bucureşti cât şi la nivelul direcţiilor judeţene, a efectuat controale în unităţi specializate pe produse din origine animală, cât şi nonanimală, în urma cărora s-au emis amenzi de aproximativ 5 milioane lei, potrivit unui studiu realizat de către InfoCon.

În cazul unităţilor care produc, procesează, depozitează sau transportă şi/sau depozitează produse de origine animală s-au efectuat 64.264 controale oficiale, s-au aplicat 248 sancţiuni contraventionale în valoare de 377.561 lei, au fost emise 45 de ordonanţe de interzicere a activităţii şi s-au confiscat 273.243 kg de produse de origine animală care erau improprii consumului uman.

Totodată, în cazul unităţilor care obţin şi vând direct şi/sau cu amănuntul produse de origine animală au fost efectuate 90.485 controale în care s-au emis 429 ordonanţe de interzicere a activităţii, s-au aplicat 2.905 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.368.291 lei şi au fost confiscate 47.778 kg de produse de origine animală.

În plus, în cazul unităţilor care obţin şi vând direct şi/sau cu amănuntul produse de origine nonanimală, care desfăşoară activităţi de producţie, procesare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine nonanimală s-au efectuat 36.293 controale, s-au efectuat 1.311 sancţiuni contravenţionale de 1.572.800 lei şi 221 ordonanţe emise de interzicere a activităţii, conform sursei citate.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Ford opreşte producţia în Spania timp de nouă zile
23 oct. F.B.


BMW a triplat numărul automobilelor rechemate la service
23 oct. R.V.


INACO DESPRE ROMÂNIA: Avem femei educate, dar angajate pe funcţii inferioare
23 oct. F.B.


MINISTRUL AFACERILOR, ŞTEFAN OPREA: Proiectul incubatoarelor de afaceri, în curând în dezbatere publică
23 oct. F.B.


Uber vrea să livreze mâncare cu dronele începând cu 2021
23 oct. V.D.


ÎN POFIDA SCĂDERII CIFREI DE AFACERI ÎN TRIMESTRUL AL TREILEA:Renault îşi confirmă obiectivele comerciale anuale
23 oct. I.A.


LUCIAN ANGHEL, BCR BPL:"Avem, probabil, cel mai învechit stoc de locuinţe din UE"
23 oct. Mihai Gongoroi


DUPĂ ANI DE AŞTEPTAREReparaţii provizorii la Cazinoul din Constanţa
23 oct.


"Bicicleta solară", invenţie autohtonă
23 oct. O.D.


Transportatorii avertizează în legătură cu schimbările în legislaţia RCA
23 oct. O.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.