Apple lansează un site pentru Apple Card

03 iul. 09:03 Companii
S.B.
Apple lansează un site pentru Apple Card

Utilizatorii serviciului de cumpărare în rate Apple Card pot acum să gestioneze operaţiunile şi dintr-un site, pe care-l pot accesa de pe desktop, în completarea aplicaţiei mobile, informează news.ro.

Potrivit sursei citate, Apple a lansat card.apple.com, un microportal pentru utilizatorii serviciului Apple Card. De aici, utilizatorii pot folosi o bună parte din facilităţile oferite de aplicaţia mobilă.

Prin intermediul site-ului, utilizatorii îşi pot plăti ratele la produsele achiziţionate prin Apple Card şi pot verifica soldul. Direct în ecranul principal sunt afişate cele mai importante informaţii, precum data şi valoarea următoarei rate.

Din noul site, utilizatorii pot, de asemenea, să programeze plăţile viitoare pentru a scăpa de grija virării manuale în fiecare lună a ratelor. Această facilitate este chiar mai accesibilă în acest portal decât în aplicaţia mobilă, unde mulţi utilizatori nici n-au observat-o din cauza faptului că este ascunsă într-un meniu separat de opţiunile principale.

Prin intermediul unui meniu lateral, utilizatorii pot verifica plăţile anterioare şi le pot descărca în format PDF.

Alte facilităţi, precum eliminarea unui cont şi înlocuirea cu altul, contactarea serviciului de suport şi regulile serviciului sunt disponibile la Settings.

Din păcate, nu există în noul site posibilitatea blocării cardului şi opţiunea de a cere eliberarea altuia în cazul pierderii sau furtului. Aceste opţiuni rămân disponibile doar în aplicaţia Wallet de pe iPhone.

Apple a lansat serviciul Apple Card anul trecut ca o modalitate de cumpărare în rate, fără dobândă, a iPhone-urilor. Între timp, au fost adăugate şi alte produse ale companiei, ce pot fi achiziţionate în acelaşi fel, precum laptopuri şi căşti.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

870 de navalişti români, disponibilizaţi de Damen
06 aug. George Marinescu


CONSUMUL ANUAL DE ENERGIE VA SCĂDEA CU CIRCA 8%Enel X România a instalat panouri fotovoltaice pe o fabrică de ulei vegetal din judeţul Tulcea
06 aug. C.P.


Cefin Trucks şi-a dezvoltat reţeaua de service-uri în plină pandemie
06 aug. A.T.


MINISTERUL TRANSPORTURILOR, INFRASTRUCTURII ŞI COMUNICAŢIILOR:Autorizarea proiectelor 5G, condiţionată de avizul pozitiv al CSAT
06 aug. I.GHE.


PROIECT DE OUG:Peste 613 milioane lei - ajutor de stat pentru salvarea Tarom şi Blue Air5
05 aug. I.GHE.


Disney a renunţat să lanseze "Mulan" în cinematografele din SUA şi alte teritorii
05 aug. S.B.


CEO-ul Ford Motor, Jim Hackett, se retrage din companie
05 aug. S.B.


LEMON INTERIOR DESIGN:"Perioada petrecută în casă ne-a dat ocazia să înţelegem cât de important este mediul în care trăim"
05 aug. A CONSEMNAT ADELINA TOADER


ÎN ACEST ANAqua Azur investeşte în premieră în propriile proiecte
05 aug. A CONSEMNAT EMILIA OLESCU


De ce au nevoie companiile farmaceutice de imunitate în faţa legii?14
05 aug. Călin Rechea

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.