Aproximativ 200 de infracţiuni economice, în vizorul Poliţiei Române

12 mar. 07:31 Miscellanea
D.I.
Aproximativ 200 de infracţiuni economice, în vizorul Poliţiei Române

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat, în ultima săptămână, aproape 200 de percheziţii, în cadrul unor dosare penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracţiuni economice, se arată într-un comunicat al instituţiei, dat publicităţii.

Potrivit documentului, au fost instituite măsuri asiguratorii în valoare de peste 10 milioane de lei şi au fost ridicate peste 1,2 milioane de ţigarete, 2,162 kg de tutun şi 271 de litri de alcool de contrabandă.

Reprezentanţii Poliţiei Române afirmă că în perioada 3-9 martie, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 199 de percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 35 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice.

În cadrul cauzelor penale instrumentate, faţă de 202 persoane s-a dispus continuarea urmăririi penale, fiind luate măsuri preventive faţă de 17 dintre acestea (5 persoane reţinute, o persoană arestată preventiv şi 11 plasate sub control judiciar).

Potrivit sursei citate, au fost instituite măsuri asigurătorii asupra unor bunuri, în valoare totală de peste 10.811.000 de lei, dintre care peste 4.267.000 de lei în numerar sau în cont bancar şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 1.841.640 de lei.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Limba română, între primele opt limbi ale lumii
21 iul. V.D.


Ministrul Energiei trimite Corpul de Control la Mediaş
20 iul. A.M.


Studiu:"Tehnologia ne simplifică viaţa"
20 iul. V.D.


Poliţiştii rutieri, scrisoare deschisă către Klaus Iohannis
20 iul. R.G.


Festivităţi cu ocazia sărbătoririi Zilei Aviaţiei Române
20 iul. V.D.


La salonul de aeronautică din FarnboroughBoeing a obţinut mai multe comenzi decât Airbus
20 iul. R.G.


ŞTIINŢĂOraşe cu viitorul... la vedere2
20 iul. O.D.


ANRE a aprobat creşterea preţului gazelor naturale2
19 iul. A.M.


UE consideră insuficientă ridicarea stării de urgenţă în Turcia
19 iul. R.G.


MINISTERUL FINANŢELOR:Împrumut de 463 milioane de lei
19 iul. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.