Aproximativ 45.000 de pachete cu ţigări, confiscate în urma unei percheziţii

16 mar. 11:48 Miscellanea
D.I,
Sursa foto: Poliţia de Frontieră
Sursa foto: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadru Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Rădăuţi, o percheziţie la locuinţa unui cetăţean român de pe raza Judeţului Suceava, implicat în contrabanda cu ţigări, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră, remis astăzi Redacţiei.

În baza unor date deţinute cu privire la faptul că la domiciliul unei persoane din judeţul Suceava este depozitată o cantitate de ţigări de provenienţă ucraineană, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

În baza mandatului de percheziţie domiciliară emis de către Judecătoria Rădăuţi, poliţiştii de frontieră au efectuat, începând cu ora 16.00, o percheziţie la domiciliul persoanei suspectate, ocazie cu care, într-o anexă a locuinţei, a fost descoperită o cantitate însemnată de ţigări, de provenienţă ucraineană.

De asemenea, în curtea imobilului au fost descoperite şi două autoturisme de teren, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acestea erau folosite la transportul ţigărilor.

Ţigările şi cele două autoturisme au fost duse la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 44.940 pachete cu ţigări (aproximativ 90 baxuri), de provenienţă ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 526.000 lei.

Potrivit sursei citate, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar cele două autoturisme de teren înmatriculate în Marea Britanie, în valoare de peste 23.000 lei, au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor.

Pe timpul acţiunii, proprietarului imobilului a acuzat o stare de rău, fapt pentru care a fost solicitată o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, pentru efectuarea de îngrijiri medicale, fără a necesita însă internare.

În comunicat se mai precizează că suspectul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se desfăşoară alte activităţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, "în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Un satelit se va ocupa de partea nevăzută a furtunilor
20 sep. O.D.


ACEA: Piaţa auto a explodat în august
19 sep. T.A.


Duşmanii somnului: dispozitivele electronice şi reţelele de socializare
19 sep. O.D.


Grupul Rădăcini construieşte proiectul rezidenţial Aviaţiei Tower
18 sep. T.I.


Fântânile din Piaţa Unirii se redeschid în 20 septembrie
18 sep. M.R.


TeraPlast îşi va majora capitalul social
17 sep. R.M.


INSTITUTUL DE DIAGNOSTIC ŞI SĂNĂTATE ANIMALĂ:Focar de pestă porcină, confirmat în localitatea Lucieni, Dâmboviţa1
16 sep. M.F.


GRAŢIELA GAVRILESCU, MINISTRUL MEDIULUI: Va fi lansat programul de acordare a ecobonusurilor
16 sep. F.M.


Salariaţii Hidroelectrica se alătură proiectului "Let's Do It"
15 sep. F.B


POLIŢIA ROMÂNĂ: Peste 130 de persoane dispărute, găsite de poliţişti
15 sep. S.I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.