Aproximativ 45.000 de pachete cu ţigări, confiscate în urma unei percheziţii

16 mar. 2018 Miscellanea
D.I,
Sursa foto: Poliţia de Frontieră
Sursa foto: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadru Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Rădăuţi, o percheziţie la locuinţa unui cetăţean român de pe raza Judeţului Suceava, implicat în contrabanda cu ţigări, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră, remis astăzi Redacţiei.

În baza unor date deţinute cu privire la faptul că la domiciliul unei persoane din judeţul Suceava este depozitată o cantitate de ţigări de provenienţă ucraineană, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

În baza mandatului de percheziţie domiciliară emis de către Judecătoria Rădăuţi, poliţiştii de frontieră au efectuat, începând cu ora 16.00, o percheziţie la domiciliul persoanei suspectate, ocazie cu care, într-o anexă a locuinţei, a fost descoperită o cantitate însemnată de ţigări, de provenienţă ucraineană.

De asemenea, în curtea imobilului au fost descoperite şi două autoturisme de teren, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acestea erau folosite la transportul ţigărilor.

Ţigările şi cele două autoturisme au fost duse la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 44.940 pachete cu ţigări (aproximativ 90 baxuri), de provenienţă ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 526.000 lei.

Potrivit sursei citate, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar cele două autoturisme de teren înmatriculate în Marea Britanie, în valoare de peste 23.000 lei, au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor.

Pe timpul acţiunii, proprietarului imobilului a acuzat o stare de rău, fapt pentru care a fost solicitată o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, pentru efectuarea de îngrijiri medicale, fără a necesita însă internare.

În comunicat se mai precizează că suspectul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se desfăşoară alte activităţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, "în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Manifestaţie în Piaţa Victoriei pentru susţinerea Codruţei Kovesi1
15 feb. I.M.


Peste 33 de mii de proiecte înscrise în programul Start-up Nation 2018
15 feb. I.M.


Sindicaliştii din telecomunicaţii au protestat pentru majorarea salariilor
15 feb. I.M.


Dominăm Europa la rata căsătoriilor
15 feb.


TELEORMAN:Activitatea fabricii de rulmenţi din Alexandria, restrânsă din lipsa comenzilor
14 feb. M.I.


CONSILIUL UE:Preşedinţia României, acord privind noile măsuri de conservare în pescuit
14 feb. L.A.


Au început înscrierile pentru DHL Carpathian Marathon
14 feb. A.V.


A 15-A EDIŢIE A IMOB:Producătorii români se extind pe piaţa de mobilier din Orientul Mijlociu
14 feb. L.A.


JLLRata medie de neocupare a spaţiilor de birouri din Bucureşti, la minimul istoric
14 feb. L.A.


AFI Tech Park 1 ajunge la un grad de ocupare de 80%
14 feb. D.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.