Aproximativ 45.000 de pachete cu ţigări, confiscate în urma unei percheziţii

16 mar. 11:48 Miscellanea
D.I,
Sursa foto: Poliţia de Frontieră
Sursa foto: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadru Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Rădăuţi, o percheziţie la locuinţa unui cetăţean român de pe raza Judeţului Suceava, implicat în contrabanda cu ţigări, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră, remis astăzi Redacţiei.

În baza unor date deţinute cu privire la faptul că la domiciliul unei persoane din judeţul Suceava este depozitată o cantitate de ţigări de provenienţă ucraineană, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

În baza mandatului de percheziţie domiciliară emis de către Judecătoria Rădăuţi, poliţiştii de frontieră au efectuat, începând cu ora 16.00, o percheziţie la domiciliul persoanei suspectate, ocazie cu care, într-o anexă a locuinţei, a fost descoperită o cantitate însemnată de ţigări, de provenienţă ucraineană.

De asemenea, în curtea imobilului au fost descoperite şi două autoturisme de teren, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acestea erau folosite la transportul ţigărilor.

Ţigările şi cele două autoturisme au fost duse la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 44.940 pachete cu ţigări (aproximativ 90 baxuri), de provenienţă ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 526.000 lei.

Potrivit sursei citate, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar cele două autoturisme de teren înmatriculate în Marea Britanie, în valoare de peste 23.000 lei, au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor.

Pe timpul acţiunii, proprietarului imobilului a acuzat o stare de rău, fapt pentru care a fost solicitată o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, pentru efectuarea de îngrijiri medicale, fără a necesita însă internare.

În comunicat se mai precizează că suspectul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se desfăşoară alte activităţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, "în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Limba română, între primele opt limbi ale lumii
21 iul. V.D.


Ministrul Energiei trimite Corpul de Control la Mediaş
20 iul. A.M.


Studiu:"Tehnologia ne simplifică viaţa"
20 iul. V.D.


Poliţiştii rutieri, scrisoare deschisă către Klaus Iohannis
20 iul. R.G.


Festivităţi cu ocazia sărbătoririi Zilei Aviaţiei Române
20 iul. V.D.


La salonul de aeronautică din FarnboroughBoeing a obţinut mai multe comenzi decât Airbus
20 iul. R.G.


ŞTIINŢĂOraşe cu viitorul... la vedere2
20 iul. O.D.


ANRE a aprobat creşterea preţului gazelor naturale2
19 iul. A.M.


UE consideră insuficientă ridicarea stării de urgenţă în Turcia
19 iul. R.G.


MINISTERUL FINANŢELOR:Împrumut de 463 milioane de lei
19 iul. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.