ASF a aprobat numirea lui Cosmin Angheluţă pentru un nou mandat de Director General Adjunct al Gothaer

09 mar. 14:13 Bănci-Asigurări
D.I.
Cosmin Angheluţă
Cosmin Angheluţă

Printre deciziile adoptate de Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) în cadrul şedinţei din 7 martie, s-a anunţat şi avizarea lui Cosmin Angheluţă pentru un nou mandat în funcţia de Director General Adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări, se arată într-un comunicat al Gothaer, remis astăzi Redacţiei.

Potrivit documentului, Cosmin Angheluţă conduce departamentul vânzări a companiei încă din 2012, deţinând funcţii cheie ca Director de Vânzări al Sucursalei Municipiului Bucureşti - până în anul 2014 şi Director Executiv Vânzări - începând din 2015. În august 2016 a preluat şi atribuţiile de Director General Adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Cosmin Angheluţă are o experienţă de 20 de ani în asigurări, iar înainte de a se alătura echipei Gothaer a activat în cadrul companiilor Astra, Unita VIG, Asirom.

Consiliul ASF a aprobat în luna august a anului trecut numirea Ancăi Băbăneaţă pentru un nou mandat în funcţia de Director General al Gothaer Asigurări Reasigurari şi a lui Ionuţ Baciu în funcţia de Director General Adjunct al companiei. Consiliul de Administraţie al Gothaer Asigurări Reasigurări decisese reînnoirea contractelor de mandat pentru aceştia din urmă începând de la 1 iulie 2017, cu o valabilitate de 4 ani.

Anca Băbăneaţă, Director General Gothaer Asigurări Reasigurări, a declarat: "Împreună suntem o echipă dinamică, fiind implicaţi în proiecte pe termen lung şi dedicaţi misiunii companiei pe care o conducem. Încă de la intrarea brandului Gothaer pe piaţa locală am reuşit prin strategia noastră să aducem un suflu nou pe piaţă, produse inovative şi servicii de calitate. Cosmin se încadrează perfect în modelul de management Gothaer şi ştim că vom reuşi să construim în continuare ceea ce ne-am propus, aducând valoare prin tot ceea ce facem".

Potrivit sursei citate, strategia grupului Gothaer de intrare pe piaţa asigurărilor din ţara noastră a fost bazată pe "preluarea unei companii de talie mică, redirecţionând un cost de achiziţie ridicat al unui asigurător de talie medie în investiţii într-o platformă modernă, sustenabilă, aliniată atât cerinţelor grupului german din care apaţine, cât şi standardelor europene de calitate".

În comunicat se mai arată că asigurătorul se află în continuare în etapa de expansiune, de consolidare a prezenţei locale şi a operaţiunilor desfăşurate, urmărind atingerea pragului de break-even şi intrarea pe profit în anii următori.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Bănci-Asigurări

Replică:Cum a aşteptat Adrian Vasilescu să-şi pună alarmă antiefracţie până i-au spart hoţii casa1
20 mar. Cristian Dogaru


PIAŢA VALUTARĂ Euro s-a apreciat la 4,6650 lei
20 mar. Vlad Dobrea


PIAŢA MONETARĂROBOR la 6 luni a crescut la 2,37%
20 mar. Vlad Dobrea


DEŞI BNR NU A AVIZAT ACHIZIŢIA BĂNCII ROMÂNEŞTI DE CĂTRE OTP BANKSurse: Banca Românească va fi scoasă din nou la vânzare
20 mar. Emilia Olescu


Unde îţi este îngerul, domnule Eugen Rădulescu?5
20 mar. MAKE


Borut Vujcic a fost numit noul Director general al BRD Sogelease
19 mar. D.I.


OTP BANK, DUPĂ CE BNR A RESPINS ACHIZIŢIA BĂNCII ROMÂNEŞTI:"Conducerea băncii analizează aspectele juridice ale scrisorii trimise de BNR"
19 mar. V.D.


Euro a fost cotat la 4,6650 lei, peste referinţa de vineri
19 mar. D.I.


ROBOR la trei luni a stagnat la 2,03%
19 mar. D.I.


AURUL ROMÂNIEI DE LA LONDRA / ADRIAN VASILESCU, BNR:"Cine nu are aur în marile centre financiare nu contează pe piaţa internaţională"9
19 mar. A consemnat Emilia Olescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.