ASF a aprobat numirea lui Cosmin Angheluţă pentru un nou mandat de Director General Adjunct al Gothaer

09 mar. 14:13 Bănci-Asigurări
D.I.
Cosmin Angheluţă
Cosmin Angheluţă

Printre deciziile adoptate de Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) în cadrul şedinţei din 7 martie, s-a anunţat şi avizarea lui Cosmin Angheluţă pentru un nou mandat în funcţia de Director General Adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări, se arată într-un comunicat al Gothaer, remis astăzi Redacţiei.

Potrivit documentului, Cosmin Angheluţă conduce departamentul vânzări a companiei încă din 2012, deţinând funcţii cheie ca Director de Vânzări al Sucursalei Municipiului Bucureşti - până în anul 2014 şi Director Executiv Vânzări - începând din 2015. În august 2016 a preluat şi atribuţiile de Director General Adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Cosmin Angheluţă are o experienţă de 20 de ani în asigurări, iar înainte de a se alătura echipei Gothaer a activat în cadrul companiilor Astra, Unita VIG, Asirom.

Consiliul ASF a aprobat în luna august a anului trecut numirea Ancăi Băbăneaţă pentru un nou mandat în funcţia de Director General al Gothaer Asigurări Reasigurari şi a lui Ionuţ Baciu în funcţia de Director General Adjunct al companiei. Consiliul de Administraţie al Gothaer Asigurări Reasigurări decisese reînnoirea contractelor de mandat pentru aceştia din urmă începând de la 1 iulie 2017, cu o valabilitate de 4 ani.

Anca Băbăneaţă, Director General Gothaer Asigurări Reasigurări, a declarat: "Împreună suntem o echipă dinamică, fiind implicaţi în proiecte pe termen lung şi dedicaţi misiunii companiei pe care o conducem. Încă de la intrarea brandului Gothaer pe piaţa locală am reuşit prin strategia noastră să aducem un suflu nou pe piaţă, produse inovative şi servicii de calitate. Cosmin se încadrează perfect în modelul de management Gothaer şi ştim că vom reuşi să construim în continuare ceea ce ne-am propus, aducând valoare prin tot ceea ce facem".

Potrivit sursei citate, strategia grupului Gothaer de intrare pe piaţa asigurărilor din ţara noastră a fost bazată pe "preluarea unei companii de talie mică, redirecţionând un cost de achiziţie ridicat al unui asigurător de talie medie în investiţii într-o platformă modernă, sustenabilă, aliniată atât cerinţelor grupului german din care apaţine, cât şi standardelor europene de calitate".

În comunicat se mai arată că asigurătorul se află în continuare în etapa de expansiune, de consolidare a prezenţei locale şi a operaţiunilor desfăşurate, urmărind atingerea pragului de break-even şi intrarea pe profit în anii următori.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Bănci-Asigurări

MFP: O nouă extragere a bonurilor fiscale, astăzi
15 dec. I.L.


Moody's confirmă ratingurile Alpha Bank România
15 dec. T.I.


Şeful UniCredit nu se aşteaptă la o fuziune până în 2021
14 dec. I.A.


ÎN PRIMELE ZECE LUNI:Datoria externă totală a ţării noastre a crescut
14 dec. P.E.


ÎN PRIMELE 10 LUNI DIN 2018:Deficitul de cont curent s-a majorat cu 51,72%
14 dec. M.I.


ROBOR la trei luni a stagnat la 3,04%
14 dec. P.E.


PIAŢA VALUTARĂEuro s-a depreciat la 4,6485 lei
14 dec. Teona Tomoiagă


PIAŢA MONETARĂDobânzile la depozitele overnight au stagnat la 1,72%
14 dec. Teona Tomoiagă


Revolut a obţinut licenţa bancară europeană
14 dec. Emilia Olescu


ASF:Cinci companii controlează aproape 58% din piaţa asigurărilor
13 dec. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.