ASF a aprobat oferta publică de cumpărare de acţiuni emise de Fondul Proprietatea

10 ian. Piaţa de Capital
A.C
ASF a aprobat oferta publică de cumpărare de acţiuni emise de Fondul Proprietatea

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat oferta publică de cumpărare de acţiuni, emise de Fondul Proprietatea, sub formă de acţiuni şi/sau GDR-uri, potrivit unui comunicat de presă al ASF, remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În comunicat se precizează: "Participanţii autorizaţi prin intermediul cărora se va derula oferta răspund pentru respectarea tuturor condiţiilor din documentul de ofertă.

Oferta publică de cumpărare se va derula cu utilizarea exclusivă a sistemelor pieţei pe care se tranzacţionează acţiunile emise de Fondul Proprietatea, permiţând astfel accesul neîngrădit şi nelimitat al tuturor potenţialilor vânzători (persoane fizice şi juridice), fără a se determina în vreun fel persoanele cărora le este adresată, asigurându-se posibiliţi egale de receptare".

Notificarea cu privire la rezultatele ofertei va fi însoţită de dovada virării cotei prevăzută la art. 7 din regulamentul A.S.F nr. 16/2014, potrivit sursei citate.

De asemenea, în comunicat se adaugă: "Formularul de subscriere aferent ofertei trenuie să cuprindă menţiunea «Am luat cunoştinţă de conţinutul documentului de ofertă publică, am înţeles şi acceptat condiţiile acestuia». Prezentul act se va publica în buletinul ASF".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI:Lichiditate de 5,3 milioane de euro pe BVB
22 ian. D.I


Indicii BVB au deschis în creştere
22 ian. A.C


BROKERII:"Continuarea distribuirii dividendelor suplimentare ameninţă capacitatea companiilor energetice de a investi"4
22 ian. Andrei Iacomi


ROMCAPITAL, SUSPENDATĂ DIN PIAŢĂ TIMP DE DOUĂ LUNISurse: "Suspendarea Romcapital înseamnă blocarea conturilor clienţilor"10
22 ian. A.A.


ALEGERILE, CONTESTATE ÎN INSTANŢĂGabriel Dumitraşcu cere anularea actelor juridice încheiate de noua conducere "Electrica"
22 ian.


ÎN VEDEREA PARTICIPĂRII LA PROCESUL DE ACHIZIŢIE A 66% DIN DESFA, Acţionarii Transgaz au aprobat asocierea cu Regasificadora del Noroeste
22 ian. A.I.


BVBPeste 43% din rulaj, realizat cu BRD - Groupe Societe Generale
22 ian. Andrei Iacomi


DRAGOŞ NEACŞU, ERSTE ASSET MANAGEMENT: "Trebuie să ne bazăm pe mediul privat, ca să devenim piaţă emergentă"
22 ian. Andrei Iacomi


CONSILIERUL GENERAL PNL, CIPRIAN CIUCU:"Primăria Capitalei rostogoleşte pe 20 de ani împrumutul din 2015 din obligaţiuni, deşi nu este necesar"3
22 ian. A consemnat Adina Ardeleanu


Indicii BVB au închis în teritoriu negativ, pe un rulaj de 10,2 milioane euro
19 ian. A.C

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.