Asociaţia Naţională a Antreprenorilor a aniversat cinci ani de activitate

Asociaţia Naţională a Antreprenorilor a aniversat cinci ani de activitate

Asociaţia Naţională a Antreprenorilor (ANAA) a sărbătorit miercuri, 6 decembrie anul acesta, cinci ani de existenţă, în cadrul unei gale, găzduită de Hotel Cişmigiu - un hotel cu o istorie de 150 de ani. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa a numeroşi invitaţi, antreprenori români reuniţi din toată ţara, ce au dat curs invitaţiei lansate de către ANAA. Gazda evenimentului a fost Preşedintele Asociaţiei, Cristina Chiriac, ce este totodată şi fondatoarea brandului românesc Flori de ie.

În cadrul galei, colegiul director al ANAA a decis să premieze partenerii şi susţinătorii care s-au implicat activ în promovarea obiectivelor dar şi care ne-au fost alături în proiectele şi evenimentele organizate de-a lungul anilor. Pentru promovarea şi susţinerea antreprenoriatului românesc au fost oferite nouă trofee către: Agerpres, Ambasada Statelor Unite ale Americii, Ziarul BURSA, Business Woman, Hotel Cişmigiu, DHL, Eva.ro, Pandorra Story Style, România TV.

Gala acestui an a reprezentat bilanţul celor cinci ani de existenţă a Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor, un prilej de a găsi noi oportunităţi de colaborare şi dezvoltare a mediului antreprenorial.

Asociaţia Naţională a Antreprenorilor (ANAA) este o asociaţie non-profit care promovează şi susţine la nivel naţional şi internaţional antreprenoriatul, activităţile de educaţie, dezvoltare personală şi profesională.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

EDITURA LITERA ORGANIZEAZĂMagic Library la Noaptea Cărţilor Deschise!
12 apr.


PIOTR JAKUĆ, PREMIO:"Recomandăm centrele specializate pentru schimbarea anvelopelor"
15 mar. C.P.


CAMPIONUL PODGORIEI COTNARI Ediţia 2018
16 feb. A.C


Flori de ie ajunge la The Bride Show în Dubai
08 feb. A.C


Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii previne: "O mulţime de chestiuni juridice pot interveni în încercarea de a recupera creanţele. Cum pot fi acestea soluţionate"
22 ian. A.C


Un studiu realizat de Cofetăriile Delice arată că românii consumă mai mult cozonac de Paşte decât de Crăciun
18 ian. Andreea Cuzub


De Ziua Micii Uniri, Galaţiul se uneşte în Flori de ie
17 ian. D.I


LA 25 DE ANI DE CARIERĂ MUZICALĂCornelia şi Lupu Rednic lansează albumul DVD "Maramureş, tărâm de basm"
16 ian. E.O


Bursa Română de Mărfuri (BRM) a împlinit 25 de ani de existenţă
12 dec. 2017


Echipa de conducere a British American Tobacco România coordonează operaţiunile grupului în regiune
05 dec. 2017

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.