Asociaţia Naţională a Antreprenorilor a aniversat cinci ani de activitate

Asociaţia Naţională a Antreprenorilor a aniversat cinci ani de activitate

Asociaţia Naţională a Antreprenorilor (ANAA) a sărbătorit miercuri, 6 decembrie anul acesta, cinci ani de existenţă, în cadrul unei gale, găzduită de Hotel Cişmigiu - un hotel cu o istorie de 150 de ani. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa a numeroşi invitaţi, antreprenori români reuniţi din toată ţara, ce au dat curs invitaţiei lansate de către ANAA. Gazda evenimentului a fost Preşedintele Asociaţiei, Cristina Chiriac, ce este totodată şi fondatoarea brandului românesc Flori de ie.

În cadrul galei, colegiul director al ANAA a decis să premieze partenerii şi susţinătorii care s-au implicat activ în promovarea obiectivelor dar şi care ne-au fost alături în proiectele şi evenimentele organizate de-a lungul anilor. Pentru promovarea şi susţinerea antreprenoriatului românesc au fost oferite nouă trofee către: Agerpres, Ambasada Statelor Unite ale Americii, Ziarul BURSA, Business Woman, Hotel Cişmigiu, DHL, Eva.ro, Pandorra Story Style, România TV.

Gala acestui an a reprezentat bilanţul celor cinci ani de existenţă a Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor, un prilej de a găsi noi oportunităţi de colaborare şi dezvoltare a mediului antreprenorial.

Asociaţia Naţională a Antreprenorilor (ANAA) este o asociaţie non-profit care promovează şi susţine la nivel naţional şi internaţional antreprenoriatul, activităţile de educaţie, dezvoltare personală şi profesională.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Performanţă remarcabilă pentru fondurile de acţiuni cu expunere la BVB
20 iul. A.M.


ANAF PRIMUL SEMESTRU:Venituri bugetare mai mari cu 13,5%
19 iul. A.M.


Iridex afirmă că nu este sursa mirosurilor
19 iul. A.M.


DORALY.RO:Vor găzduirea a 550 de comercianţi
19 iul. A.M.


Flori de ie împodobesc podiumul Feeric Fashion Week
16 iul. A.M.


FREYWILLE a lansat HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH
12 iul.


WIZZ AIR ANUNŢĂ O NOUĂ RUTĂ: Din Cluj- Napoca spre Marea Britanie
05 iul. A.M.


Modificările propuse de MRP au trecut de Plen
05 iul. A.M.


Siegfried Mureşan:Noul cumpărător al ArcelorMittal nu închide combinatul
04 iul. A.M.


AmCham, AHK, RBL, CPC:Apel la responsabilitate pentru România
04 iul. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.