BAT lansează un program de reciclare a dispozitivelor de încălzit tutunul

26 ian. 12:38 Companii
S.B.
BAT lansează un program de reciclare a dispozitivelor de încălzit tutunul

British American Tobacco continuă campania "ALEGE ASUMAT UN ORAŞ CURAT" cu un program de reciclare a versiunilor anterioare ale glo, dispozitivul care încălzeşte, nu arde tutunul, potrivit unui comunicat al companiei.

"BAT invită utilizatorii adulţi de glo să contribuie la protejarea mediului prin returnarea vechilor dispozitive gloşi, pentru a înlesni eforturile de colectare, a încheiat parteneriate cu reţelele de magazine InMedio şi Xpress, care vor pune la dispoziţie cca 350 de puncte de colectare separatăîn întreaga ţară. Pentru fiecare dispozitiv returnat în aceste puncte, utilizatorii vor fi recompensaţi cu un voucher în valoare de 50 de lei utilizabil pe loc în magazin, pentru produse din gama gloHyper şi Neo.", se arată în comunicatul BAT.

Întrucât versiunile anterioare ale dispozitivului glo, precum şi consumabilele dedicate acestora vor dispărea în curând de pe piaţă, BAT Romania lansează un program de colectare separată şi reciclare, derulat cu sprijinul ECOTIC şi al reţelelor de magazine InMedio şi Xpress. Cele 350 de puncte de colectare vor fi disponibile la nivelul întregii ţări, iar consumatorii adulţi care vor returna versiunile anterioare ale glo vor fi recompensaţi cu un voucher de 50 de lei, disponibil pentru utilizare în magazin pentru produse din gama gloHyper şi consumabilele Neo.

"Eforturile companiei se concentrează pe cercetarea şi dezvoltarea unor produse inovatoare ca gloHyper, care să ofere consumatorilor adulţi posibilitatea unor alegeri satisfăcătoare şi cu potenţial de risc redus. Dar o alegere la fel de importantă este şi aceea de a proteja mediul, prin măsuri sustenabile de eliminare responsabilă a produselor pe care nu le mai folosim.De aceea, prin programul de colectare separatăşi reciclare a versiunilor anterioare ale glo,ne dorim să contribuim la economia circulară şi, totodată, să facilităm decizia utilizatorilor noştri de a proteja mediul şi comunitatea în care trăiesc", a declarat Ileana Dumitru, Director juridic şi relaţii publice, Aria Europa Centrală şi de Sud din cadrul British American Tobacco.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

STUDIU SHL ROMÂNIA:Managerii români organizează, respectă procedura şi instrucţiunile, dar duc lipsă de abilităţi creative şi inovaţie
12 apr. S.B.


Enel introduce soluţia inteligentă pentru locuinţe "HOMIX" pe piaţa din România
12 apr. G.U.


ADVERTORIALSuport pentru dezvoltarea serviciilor medicale la Spitalul de Psihiatrie''Eftimie Diamandescu'' Bălăceanca - în contextul pandemiei Covid-19" Cod SMIS 2014+ 138135
12 apr.


ÎN SCĂDERE UŞOARĂ FAŢĂ DE CEA DIN 2019Eisberg a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 11 milioane euro
12 apr. A consemnat Emilia Olescu


China impune Alibaba o sancţiune record de 2,3 miliarde euro
10 apr. G.U.


KLM aniversează 25 de ani de operare a rutei Bucureşti - Amsterdam
09 apr. A.P.


Groupe Renault, Atos, Dassault Systèmes, STMicroelectronics şi Thales îşi unesc forţele pentru a crea "Software Republique"
09 apr. A.P.


Kaspersky lansează un curs online de inginerie inversă pentru malware
09 apr. G.U.


EJOBS:Creştere de 70% a aplicărilor pentru locuri de muncă în primele 3 luni ale anului
09 apr. S.B.


SONDAJ BESTJOBS:16% dintre angajaţi spun că s-au vaccinat deja împotriva Covid-19 şi 37% urmează în perioada următoare
09 apr. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.