Bonami doreşte să deschidă încă 6 magazine până la finalul anului, şi 20 anul următor

29 sep. 13:24 Miscellanea
J.P.
Bonami doreşte să deschidă încă 6 magazine până la finalul anului, şi 20 anul următor

Anul 2020 a adus magazinului online axat pe comercializarea de produse home & deco, creşterea prognozată. Iniţial, în primul trimestru, a existat o încetinire a vânzărilor, datorată debutului pandemiei, însă, în lunile următoare, situaţia s-a redresat, existând perioade când creşterea a depăşit planul iniţial, atât pe piaţa din România, cât şi pe celelalte pieţe unde Bonami este prezent, şi anume Cehia, Slovacia, Polonia şi Ungaria, conform unui comunicat trimis redacţiei.

În ceea ce priveşte prognoza pentru 2021, este aşteptată o creştere de 35%. "Ne aşteptăm la o cifră de afaceri de 100 milioane de euro, din care 13 milioane realizate în România'', a declarat Pavel Vopaøil, CEO Bonami.

În ciuda pandemiei, compania a inaugurat deja primele două magazine fizice în Praga, urmând ca reţeaua să se extindă rapid anul acesta şi în afara graniţelor Cehiei, în principalele oraşe din ţările unde Bonami este prezent, urmând, pe viitor, şi Bucureşti.

Pavel Vopaøil: "Pentru perioada imediat următoare, prioritatea o reprezintă deschiderea cât mai rapidă a unei reţele ample de magazine, ce servesc şi ca showroom şi ca puncte de ridicare a comenzilor, în primul rând în Slovacia şi Ungaria, urmând apoi România şi Polonia. Este un mod mult mai plăcut şi comod pentru clienţii noştri de a-şi ridica produsele de dimensiuni mici şi mijlocii. Aceste locaţii reprezintă, de asemenea, oportunitatea de a vedea diferite colecţii, de a primi sfaturi privind amenajarea, de a studia mostre textile, şi, nu în ultimul rând, de a returna comenzi sau folosi perioada de garanţie''.

Planul este susţinut atât de numărul de vizite şi de comenzi înregistrate în magazine, ce au urmat trendul ascendent anticipat, cât şi de reacţiile pozitive ale clienţilor ce vizitează magazinele şi au încredere în sfaturile oferite de specialiştii Bonami.

Acestor servicii li se adaugă şi inaugurarea propriei reţele de transport, dedicată în special pieselor mari de mobilier. Lansat în primăvară, serviciul s-a dovedit un real succes încă din primele luni de funcţionare, şi a fost extins rapid, livrările efectuându-se acum în Praga, Bratislava şi Budapesta, iar în viitorul apropiat şi în Bucureşti.

Aplicaţia Bonami s-a bucurat de optimizări anul acesta, fiind adaugate noi funcţionalităţi, pentru îmbunătăţirea experienţei de cumpărare. Aceasta generează în continuare un procent de 8 % din totalul comenzilor.

Cu ocazia aniversării a 4 ani pe piaţa din România, Bonami le oferă clienţilor săi o reducere de 15% la orice produs, în perioada 30 septembrie - 4 octombrie. De asemenea, compania organizează două concursuri pe canalele sale de social media, ce oferă vouchere cu o valoare totală de 800 lei.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Certificarea şi standardizarea în Cybersecurity, oportunitate sau nevoie?
26 oct. F.A.


SIBIUCriza de Remdesivir şi Tocilizumab, motiv de îngrijorare pentru medicii
26 oct. A.P.


IMMOFINANZ:Contracte semnate pentru peste 41.000 mp în primele 9 luni ale anului
26 oct. S.B.


Şoferii de camioane, nevoiţi să aştepte cel puţin o oră la vama Nădlac II
26 oct. A.P.


NĂSUI:În ultimele 4 luni s-au dus peste 3 miliarde de lei, în plină pandemie, pe pensiile speciale, în timp ce noi aşteptăm verdictul CCR3
26 oct. J.P.


CONSTANŢA:Cinci persoane, evacuate dintr-o casă afectată de viitură
26 oct. A.P.


Şcoala nu a influenţat rata covid în rândul populaţiei 0-19 ani
26 oct. A.P.


ANISIE:Subiectul la limba română pentru Evaluarea Naţională 2021 va fi mai simplu
26 oct. J.P.


Pacienţii cu covid sunt intubaţi la Spitalul Judeţean Sibiu şi la Urgenţă
26 oct. A.P.


26 OCTOMBRIE, ÎN ROMÂNIA:Rată de 32,65% de teste pozitive din totalul efectuat - 2844 noi cazuri
26 oct. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.