Bonami: oferte tentante pentru Black Friday 1

13 nov. 16:34 Comunicate de presă
Bonami: oferte tentante pentru Black Friday

Bonami dă startul reducerilor de Black Friday. Anul acesta clienţii se vor bucura de două weekenduri cu reduceri, conform tradiţiei: unul specific pieţei româneşti, respectiv 15-17 noiembrie, şi cel internaţional, între 29 noiembrie şi 1 decembrie.

Spre deosebire de 2018, când produsele incluse în promoţie erau prezentate în campanii, anul acesta există un stoc impresionant, astfel încât clienţii să poată beneficia de cele mai mari reduceri la achiziţie şi o livrare rapidă. Anticipând numărul mare de comenzi, Bonami se pregăteşte deja de patru luni pentru a putea gestiona acest volum.

Lansarea promoţiilor va avea loc ca de obicei la miezul nopţii de joi spre vineri şi va dura întregul weekend. Bonami aşteaptă în această perioadă cele mai mari venituri de pe tot parcursul anului. Compania prognozează venituri de 4 ori mai mari în comparaţie cu zilele tipice din noiembrie. Clienţii vor descoperi în fiecare din cele două weekenduri numeroase campanii cu 6 teme diferite.

Reducerice vor fi între 40% şi 80% pentru aproximativ 2000 de produse, cu 20% mai multe faţă de anul trecut. Categoriile de produs vor include textile, accesorii pentru bucătărie, decoraţiuni, produse pentru organizare şi accesorii de modă.

Bonami participă şi la campania Black Friday tradiţională, ce are loc peste 3 săptămâni, între 29 noiembrie şi 1 decembrie, când reducerile din campanii vor fi la fel de tentante: cu până la 80% mai mici faţă de preţul standard al produselor. Inspirată de modul în care se organizează Black Friday în România, compania a decis să urmeze şi anul acesta aceeaşi strategie pentru celelalte pieţe unde este prezentă şi anume în Cehia, Slovacia, Polonia şi Ungaria, unde vor exista tot două finaluri de săptămână cu reduceri, şi anume 22 - 25 noiembrie şi 29 noiembrie- 1 decembrie.

Opinia cititorului: 1
1.   fără titlu
mesaj trimis de Carmen în data de 16.11.2019, 14:25

Sunteti minuati totul e perfect

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Românii aleg tot mai des serviciile de medicină privată
10 dec. A.I.G


Tezaur naţional, în licitaţie
09 dec. A.I.


Peste 140.000 de oameni au murit din cauza rujeolei
06 dec. A.I.G.


Zborurile de Crăciun cresc de la an la an1
06 dec. A.I.G


Numărul de participanţi ai agenţiei Cursuri Creative a înregistrat nouă creştere
05 dec. A.I.G.


CONSTANTIN-FLORIN MITULEŢU-BUICĂ:"Aceste alegeri au fost o provocare pentru noi toţi, un test pe care apreciez că l-am trecut cu succes''1
05 dec. A.I.G.


Afacere pe spatele victimelor accidentelor rutiere
04 dec. A.I.G


COMUNICAT DE PRESĂ: Fonduri europene pentru "România Durabilă"1
04 dec. L.I.M.


Comisia Europeană a aprobat tarife mai mici pentru transmiterea apelurilor în ţara noastră1
04 dec. A.I.G.


Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim şi CCIB - expoziţie de pictură cu vânzare, în scop caritabil2
04 dec. C.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.