Boualem Saidi a fost numit la conducerea diviziei Crop Science a grupului de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova

01 iul. 17:48 Comunicate de presă
A.P.
Boualem Saidi a fost numit la conducerea diviziei Crop Science a grupului de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova

Conducerea diviziei Crop Science, care aparţine companiei Bayer a fost preluată de Boualem Saidi şi va coordona operaţiunile pentru grupul de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova, anunţă un comunicat de presă al Bayer SRL.

Boualem Saidi a spus, la momentul numirii sale:

"Mă simt onorat şi privilegiat să mă alătur şi să conduc Divizia Crop Science a grupului de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova. Am găsit aici o organizaţie cu adevărat orientată către client, Bayer fiind lider de piaţă în această parte a lumii şi având marea responsabilitate dar şi privilegiul de a modela viitorul agriculturii! Scopul meu principal este de a crea soluţii personalizate pentru fiecare client în parte, soluţii care creează o valoare mai mare pentru fermieri, în timp ce ne consolidăm şi devenim un model în toate aspectele durabilităţii. Nu am absolut nicio îndoială că aceasta va fi una dintre cele mai interesante experienţe în aducerea la viaţă a viziunii noastre "Sănătate pentru toţi, nimeni fără hrană".

Acesta a mai adăugat: "Unele dintre principalele provocări pe care le văd în această zonă sunt impactul reglementărilor şi scepticismul societăţii în ceea ce priveşte agricultura. Mulţi oameni nu mai înţeleg cum se cultivă mâncarea şi nici nu conştientizează progresele care s-au făcut pentru creşterea durabilităţii. Mulţi nu văd avantajele produselor şi tehnologiilor noastre, ci se concentrează mai degrabă asupra riscurilor. În calitate de companie şi ca industrie în general, avem datoria de a creşte constant nivelul de cunoaştere cu privire la necesitatea de a produce o cantitate suficientă de alimente sănătoase şi accesibile. Prin urmare, consider că aceasta este una dintre sarcinile majore şi o mare oportunitate de a merge mai departe, prin intensificarea dialogului nostru deschis şi transparent cu societatea, pentru a informa şi educa, în timp ce suntem dedicaţi sustenabilităţii".

Boualem Saidi este inginer agronom şi este alături de Bayer de 25 de ani. El a deţinut până acum roluri comerciale şi de management general. În această perioadă a lucrat în diferite părţi ale lumii şi a învăţat despre dezvoltarea agriculturii în Europa, Africa şi Asia. Din octombrie 2018, a fost Head of Global Asset Management SeedGrowth la Bayer.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

NUCLEARAELECTRICA:Sincronizarea Unităţii 1 Cernavodă la Sistemul Energetic Naţional s-a realizat azi
05 aug. J.P.


DE LA 1,75% LA 1,5% BNR reduce dobânda cheie cu 0,25 puncte procentuale
05 aug. J.P.


Vola.ro introduce posibilitatea de a achiziţiona bilete de avion cu asigurare COVID-19 inclusă
05 aug. A.B.


Veniturile Allianz Grup au fost de 73,5 miliarde de euro în prima jumătate a anului
05 aug. A.P.


Operatorii din turismul autohton cer sprijinul Guvernului pentru repornirea activităţilor
05 aug. A.P.


Spitalul Euroclinic împlineşte 15 ani de activitate
05 aug. C.P.


Hotelurile din România înregistrează rezultate negative record1
05 aug. A.B.


DREPTUL LA BANKINGDe la începutul pandemiei, băncile au acordat credite noi de 8,5% din soldul creditului neguvernamental
05 aug. A.P.


ANALIZĂ PWC:"Operatorii aerieni au 6-12 luni să se recupereze din cea mai mare contracţie din istoria acestui sector"1
05 aug. A.P.


Investiţie de 100.000 euro într-un nou club de educaţie acvatică
04 aug. A.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.