Amnistia şi graţierea, în atenţia social-democraţilor

16 dec. 11:04 P.E.
Amnistia ºi graþierea, în atenþia social-democraþilor

Consiliul Naţional al PSD se reuneşte astăzi la Palatul Parlamentului. Social-democraţii ar putea discuta despre amnistie şi graţiere, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, anunţând că va propune un vot pe această chestiune.

Soţii Iohannis participă la slujba de la Biserica "Sfânta Treime"

16 dec. 11:14 P.E.
Sursa foto: Twitter

Preşedintele Klaus Iohannis participă astăzi împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu.

Brâncuşi - cel mai scump artist licitat în 2018

16 dec. T.T.
Sursa foto: Twitter

"La Jeune fille sophistiquee (Nancy Cunard)/ Tânără sofisticată (Nancy Cunard)", o lucrare din bronz lustruit, realizată de Constantin Brâncuşi la Paris, în 1932, reprezintă cea mai scumpă adjudecare a unei sculpturi anul acesta.

Corina Creţu a aprobat modificarea POIM

16 dec. T.I.
Corina Creþu (Sursa foto: Twitter)

Comisarul european pentru politică regională Corina Creţu a aprobat modificarea Programului Operaţional Infrastructură Mare (POIM).

Pensionari spanioli manifestează pentru "pensii demne"

16 dec. 11:48 E.A.
Sursa foto: Twitter

Pensionari spanioli şi-au multiplicat manifestaţiile în numeroase oraşe în ţară, cerând o recalculare a pensiilor şi îndemnând la ocuparea drumurilor, după modelul "vestelor galbene" în Franţa, relatează AFP.

Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.