BusinessMark va reuni jucători importanţi din real estate

08 nov. 2018 Miscellanea
A.P.
BusinessMark va reuni jucători importanţi din real estate

Piaţa imobiliară a urmat un trend ascendent în 2018, fiind înregistrate rezultate pozitive pe toate sectoarele pieţei. Interesul crescut al companiilor pentru spaţii de birouri moderne şi pe fondul unei rate mici de neocupare, segmentul spaţiilor de birouri de clasă A din Bucureşti şi oraşele regionale va continua să se dezvolte într-un ritm accelerat şi în 2019. Creşterea numărului de investitori şi mărimea tranzacţiilor înregistrate în 2018 sunt semnale de maturizare a pieţei iar planurile dezvoltatorilor de a livra peste 650.000 mp în următorii doi ani doar pe piaţa de birouri din Bucureşti prind contur, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

În acest context BusinessMark va reuni la REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM pe data de 21 noiembrie 2018 la Hotel RadissonBlu din Bucureşti cei mai importanţi jucători din real estate împreună cu care se va analiza bilanţul pe 2018 şi perspectivele pieţei pe fiecare segment în parte: office, retail, rezidenţial şi industrial & logistic. Evenimentul este adresat investitorilor pe piaţa imobiliară, dezvoltatorilor imobiliari, agenţiilor imobiliare şi brokerilor, companiilor de construcţii, companiilor de consultanţă, birourilor de arhitectură, furnizorilor de materiale de construcţii şi tehnologii, comercianţilor de materiale de construcţii, societăţilor de avocatură şi experţilor în domeniu.

Vor participa următorii invitaţi: Dimitris Pergamalis - Head of Construction & Development, Globalworth; Raluca Crişan - Director General, Ceetrus Romania (Immochan Romania); Daniel Paraschiv - Business Development Manager for Transilvania, CTP Invest şi alţii.

Tematica evenimentului se va orienta către următoarele subiecte: analiza segmentului office în 2018, sectorul construcţiilor, piaţa de retail din România, cele mai noi tendinţe în rândul centrelor comerciale din Europa, digitalizarea şi evoluţia tehnologică, sursele de finanţare pentru investiţiile în proiecte imobiliare, Soluţii alternative la împrumuturile bancare, etc, se mai arată în comunicat.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

CONSTANŢA:Poliţiştii au intervenit la o petrecere organizată în staţiunea Mamaia
05 dec. A.P.


FLORIN CÎŢU:"Adoptarea măsurilor necesare pentru relansarea rapidă a economiei României, o prioritate a MFP"
05 dec. S.B.


Notificarea ajutorului de stat acordat CE Oltenia a fost înregistrată formal la Comisia Europeană
05 dec. S.B.


5 DECEMBRIE, ÎN ROMÂNIA:Numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 se menţine ridicat - 8072 noi cazuri
05 dec. S.B.


Bulgaria va închide 28 de centre pentru persoane cu handicap mintal
05 dec. S.B.


GABRIELA FIREA, DESPRE SITUAŢIA DE LA SPITALELE BALŞ ŞI COLENTINA:"Orban şi Nicuşor Dan nu au făcut nimic. Zero. Gheaţă la mal"
05 dec. S.B.


NICUŞOR DAN, DESPRE SITUAŢIA DE LA SPITALELE BALŞ ŞI COLENTINA:"Vina uriaşă aparţine administraţiei PSD Firea"1
05 dec. S.B.


Ministrul Aurescu a vorbit la ONU despre faptul că pandemia afectează drepturile omului şi libertăţile fundamentale
05 dec. S.B.


Campania electorală pentru alegerile parlamentare s-a încheiat azi la ora 7:001
05 dec. S.B.


MINISTERUL SĂNĂTĂŢII:"Institutul "Matei Balş" şi Spitalul Colentina au fost înştiinţate privind sistarea încălzirii şi a apei calde"
05 dec. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.