BusinessMark va reuni jucători importanţi din real estate

08 nov. 2018 Miscellanea
A.P.
BusinessMark va reuni jucători importanţi din real estate

Piaţa imobiliară a urmat un trend ascendent în 2018, fiind înregistrate rezultate pozitive pe toate sectoarele pieţei. Interesul crescut al companiilor pentru spaţii de birouri moderne şi pe fondul unei rate mici de neocupare, segmentul spaţiilor de birouri de clasă A din Bucureşti şi oraşele regionale va continua să se dezvolte într-un ritm accelerat şi în 2019. Creşterea numărului de investitori şi mărimea tranzacţiilor înregistrate în 2018 sunt semnale de maturizare a pieţei iar planurile dezvoltatorilor de a livra peste 650.000 mp în următorii doi ani doar pe piaţa de birouri din Bucureşti prind contur, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

În acest context BusinessMark va reuni la REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM pe data de 21 noiembrie 2018 la Hotel RadissonBlu din Bucureşti cei mai importanţi jucători din real estate împreună cu care se va analiza bilanţul pe 2018 şi perspectivele pieţei pe fiecare segment în parte: office, retail, rezidenţial şi industrial & logistic. Evenimentul este adresat investitorilor pe piaţa imobiliară, dezvoltatorilor imobiliari, agenţiilor imobiliare şi brokerilor, companiilor de construcţii, companiilor de consultanţă, birourilor de arhitectură, furnizorilor de materiale de construcţii şi tehnologii, comercianţilor de materiale de construcţii, societăţilor de avocatură şi experţilor în domeniu.

Vor participa următorii invitaţi: Dimitris Pergamalis - Head of Construction & Development, Globalworth; Raluca Crişan - Director General, Ceetrus Romania (Immochan Romania); Daniel Paraschiv - Business Development Manager for Transilvania, CTP Invest şi alţii.

Tematica evenimentului se va orienta către următoarele subiecte: analiza segmentului office în 2018, sectorul construcţiilor, piaţa de retail din România, cele mai noi tendinţe în rândul centrelor comerciale din Europa, digitalizarea şi evoluţia tehnologică, sursele de finanţare pentru investiţiile în proiecte imobiliare, Soluţii alternative la împrumuturile bancare, etc, se mai arată în comunicat.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

AFIR demarează primirea solicitărilor de finanţare pentru fermele mici
22 iul. I.M.


INS, PENTRU ANUL TRECUT:Reţeaua unităţilor sanitare s-a dezvoltat în principal în mediul urban
21 iul. I.M.


FPTR:Aproximativ 100.000 de turişti pe litoralul românesc
21 iul. M.I.A.


SPECIALIŞTI DIN CADRUL SONICWALL AVERTIZEAZĂ:Companiile pierd sute de mii de euro din cauza atacurilor de tip phishing
21 iul. I.A.M.


Anchetă a Parchetului Militar în cazul suspectului de pedofilie decedat
20 iul. V.V.


PATRONATELE DIN TURISM:Aproximativ 80.000 de turişti se află pe litoral, în acest weekend
20 iul. D.D.


Sancţiuni de peste 7 milioane lei, date de poliţişti în urma controalelor în domeniul construcţiilor
20 iul. V.I.


IOHANNIS, MESAJ DE ZIUA AVIAŢIEI: Forţele Aeriene Române trebuie să continue procesul amplu de modernizare2
20 iul. I.I.


O platformă de sănătate şi Kaufland organizează prima tabără gratuită din România
19 iul. I.I.


MAI anunţă modificări la proba sportivă pentru admitere
19 iul. V.V.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.