BusinessMark va reuni jucători importanţi din real estate

08 nov. 2018 Miscellanea
A.P.
BusinessMark va reuni jucători importanţi din real estate

Piaţa imobiliară a urmat un trend ascendent în 2018, fiind înregistrate rezultate pozitive pe toate sectoarele pieţei. Interesul crescut al companiilor pentru spaţii de birouri moderne şi pe fondul unei rate mici de neocupare, segmentul spaţiilor de birouri de clasă A din Bucureşti şi oraşele regionale va continua să se dezvolte într-un ritm accelerat şi în 2019. Creşterea numărului de investitori şi mărimea tranzacţiilor înregistrate în 2018 sunt semnale de maturizare a pieţei iar planurile dezvoltatorilor de a livra peste 650.000 mp în următorii doi ani doar pe piaţa de birouri din Bucureşti prind contur, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

În acest context BusinessMark va reuni la REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM pe data de 21 noiembrie 2018 la Hotel RadissonBlu din Bucureşti cei mai importanţi jucători din real estate împreună cu care se va analiza bilanţul pe 2018 şi perspectivele pieţei pe fiecare segment în parte: office, retail, rezidenţial şi industrial & logistic. Evenimentul este adresat investitorilor pe piaţa imobiliară, dezvoltatorilor imobiliari, agenţiilor imobiliare şi brokerilor, companiilor de construcţii, companiilor de consultanţă, birourilor de arhitectură, furnizorilor de materiale de construcţii şi tehnologii, comercianţilor de materiale de construcţii, societăţilor de avocatură şi experţilor în domeniu.

Vor participa următorii invitaţi: Dimitris Pergamalis - Head of Construction & Development, Globalworth; Raluca Crişan - Director General, Ceetrus Romania (Immochan Romania); Daniel Paraschiv - Business Development Manager for Transilvania, CTP Invest şi alţii.

Tematica evenimentului se va orienta către următoarele subiecte: analiza segmentului office în 2018, sectorul construcţiilor, piaţa de retail din România, cele mai noi tendinţe în rândul centrelor comerciale din Europa, digitalizarea şi evoluţia tehnologică, sursele de finanţare pentru investiţiile în proiecte imobiliare, Soluţii alternative la împrumuturile bancare, etc, se mai arată în comunicat.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Fruntaşi la vânzarea de pesticide
04 iun. O.D.


Baclaureat cu repetiţie, şansă pentru absolvenţii bolnavi
04 iun. O.D.


Maşinile abandonate pe drumurile şi în parcările publice vor putea fi ridicate1
03 iun. S.B.


Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constituţională legea care aprobă starea de alertă
03 iun. S.B.


CURTEA CONSTITUŢIONALĂOUG de prelungire a mandatelor autorităţilor locale şi legea de aprobare a acesteia, neconstituţionale
03 iun. S.B.


Doi ani de conferinţe pentru planificarea viitorului Europei
03 iun. A.D.


38500 de pachete cu ţigări de contrabandă confiscate la frontiera de nord a României1
03 iun. S.B.


3 IUNIE, ÎN ROMÂNIA:Infectaţi - 19.669 ; Decese - 12883
03 iun. S.B.


3 IUNIE, PE GLOB:Infectaţi - cca. 6,4 milioane ; Decese - cca. 382 de mii4
03 iun. S.B.


Sute de elevi din România au participat la concursul European Money Quiz
03 iun. G.U.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.