CES 2018

Cele mai interesante gadgeturi: ceasul cu tensiometru, roboţii care preiau sarcinile casnice

09 ian. 12:14 Miscellanea
Vlad Dobrea
Cele mai interesante gadgeturi: ceasul cu tensiometru, roboţii care preiau sarcinile casnice

Cel mai mare târg de tehnologie din lume, organizat în Las Vegas, şi-a deschis porţile.

În cadrul târgului unul dintre cele mai interesante produse de la CES Las Vegas este un tensiometru care arată şi ora. De la distanţă arată ca un ceas deştept obişnuit. Arată ora, notificările şi aşa mai departe. Însă, dacă te uiţi mai de aproape observi că este primul ceas deştept care măsoară şi tensiunea arterială. Poate fi programat s-o înregistreze în timpul nopţii, atunci când putem afla din timp dacă avem probleme de sănătate.

Deasemenea printre cei mai activi participanţi au fost, desigur, roboţii. LG a adus în Las Vegas un roboţel care poate să comunice cu electrocasnicele inteligente din casă. La marea demonstraţie din faţa publicului, acesta a clacat însă. Mai cooperanţi au fost alţi 3 roboţi-concept din aceeaşi familie. Primul dintre ei îţi poate aduce micul dejun sau ziarul în camera de hotel. Robotul portar îţi poate duce bagajul în camera de hotel, dar poate furniza şi servicii expres de check in şi check out. În cele din urmă, robotul pentru cumpărături poate scana codurile de bare ale produselor şi te ajută să scurtezi timpul petrecut în supermarket.

Printre altele mai putem aminti şi de televizorul care se rulează şi un altul, mare cât peretele, care oferă imagini cristal.În nesfârşita bătălie dintre companii, care dezvoltă noi tehnologii de televiziune pentru a seduce potenţialii cumpărături, LG Displays a venit cu ceva nou. Compania - o subsidiară a gigantului de electronice sud-corean - a creat primul ecran TV de ultra-înaltă definiţie şi de mari dimensiuni, care se rulează.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Comerţul en gros a crescut în mai cu 10,6%
16 iul. V.D.


MINISTERUL AFACERILOR INTERNE: Va cumpăra autovehicule de la Renault România
15 iul. A.M.


MAE:Cursuri internaţionale pentru tinerii diplomaţi
15 iul. A.M.


RAMIS, DE ZIUA FRANŢEI:Avem nevoie de o Europă care protejează cetăţenii
14 iul. A.M.


FIFOR: Înzestrarea Armatei cu baterii de artilerie1
13 iul. F.C.


MFP a semnat la Bruxelles Carta Vamală Europeană
13 iul. A.M.


Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 1,3%
13 iul. A.M.


Dezastru benefic pentru arheologie
13 iul.


INS: Industria românească a încetinit în luna mai1
12 iul. V.D.


CNAIR a achiziţionat 19 freze de asfalt1
11 iul. A.M

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.