CEZ România, profit net de 421 de milioane de lei, în 2017

12 iul. 2018 Companii

Grupul CEZ a raportat în România un profit net de 421,249 milioane de lei în 2017, în creştere cu peste 651 milioane de lei, faţă de anul anterior.

Compania a mai anunţat valoarea profitului raportat înainte de deducerea dobânzilor, impozitelor, deprecierii şi amortizării (EBITDA), anul trecut, de 362 701 mii LEI.

În 2017, turbinele din parcul eolian Fântânele - Cogealac au produs un total de 1.323 GWh. În luna decembrie 2017, parcul eolian CEZ a înregistrat cea mai mare producţie de energie electrică de peste an, de 154.599 MWh.

Anul 2017 a debutat cu o schimbare pentru operatorul CEZ Distribuţie care şi-a schimbat denumirea şi identitatea vizuală, devenind Distribuţie Oltenia.

Compania a derulat în anul 2017 un program finanţat din surse proprii, în valoare de 178,324 milioane lei, şi un program de puneri în funcţiune de 171,588 milioane lei, prin care s-a obţinut reducerea pierderilor în reţea cu 8,2 % faţă de 2016.

Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie Electrică Oltenia SA care, după procesul de transformare, asigură alimentarea cu energie electrică a şapte judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea şi Teleorman. Afacerile Grupului CEZ în România sunt reprezentate de cele 8 companii - Distribuţie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development şi TMK Hydroenergy Power.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

Standard & Poor's a înrăutăţit perspectiva de rating a Renault
22 feb.


LES ECHOS:Engie vrea să-şi majoreze profitul cu un miliard de euro
22 feb.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / CRISTIAN PÂRVAN, PIAROM:"Trebuie să analizăm mai atent cauzele care duc la insolvenţă"
22 feb. RAMONA RADU


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / RĂZVAN HORAŢIU RADU, PROCUROR ICCJ:"Directiva europeană privind a doua şansă intră la o primă lectură în PE, în 26 martie"
22 feb. A.V.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / DIANA DELEANU, AVOCAT:"Doar cinci judeţe sunt înregistrate în insolvenţă, dar situaţia nu este reală"
22 feb. Alina Vasiescu


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / SORIN PETRE, ANEVAR:"Evaluarea este utilă pe tot parcursul procesului de insolvenţă"
22 feb. A.T.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / SIMONA MILOŞ, INPPI:"Poprirea pe disponibilul bănesc al debitorului în insolvenţă - imposibil de încuviinţat"
22 feb. Emilia Olescu


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL:"Abilitatea managerială, cea mai importantă competenţă a practicianului în insolvenţă"
22 feb. RAMONA RADU


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / STAN TÎRNOVEANU, UNPIR:"Peste 18.400 de angajaţi, afectaţi de procedurile de insolvenţă anul trecut"
22 feb. ADELINA TOADER


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / ADRIAN VASCU, VERIDIO:"Evaluatorii - să participe, alături de UNPIR, la discuţiile pentru schimbarea legislaţiei"
22 feb. E.O.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.