Cine sunt femeile care l-au acuzat de viol pe actorul Danny Masterson

18 iun. 2020 Lifestyle
G.U.
Danny Masterson (Sursă foto: Wikipedia)
Danny Masterson (Sursă foto: Wikipedia)

Actorul american Danny Masterson, cunoscut pentru rolul interpretat în serialul "That '70s Show", a fost pus oficial sub acuzare pentru violarea a trei femei în reşedinţa sa din Hollywood, la începutul anilor 2000, a anunţat miercuri Procuratura din districtul Los Angeles, informează AFP, conform Agerpres.

Actorul, în vârstă de 44 de ani, care a jucat şi în serialul "The Ranch", este acuzat că le-a violat pe cele trei femei, toate în jurul vârstei de 20 de ani în acea perioadă, între 2001 şi 2003.

Danny Masterson, care a negat în trecut acuzaţii de agresiune sexuală, riscă să fie condamnat la 45 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat la toate capetele de acuzare formulate împotriva sa. Biroul Procuraturii din districtul Los Angeles a precizat că a renunţat la alte două acuzaţii de agresiune sexuală depuse contra actorului din cauza lipsei de probe şi a prescrierii faptelor.

Danny Masterson a devenit cunoscut spre sfârşitul anilor 1990 pentru rolul interpretat în serialul "That '70s Show", în care a jucat alături de Mila Kunis şi Ashton Kutcher. El a apărut recent alături de Ashton Kutcher şi în serialul "The Ranch", produs de Netflix, din care a fost concediat în 2017, după ce Poliţia din Los Angeles a confirmat că a demarat o anchetă pentru a cerceta acuzaţiile sexuale formulate împotriva sa.

La vremea respectivă, Danny Masterson a spus că acele acuzaţii ar fi fost orchestrate de un producător care se opune Bisericii Scientologice, din care el face parte.

Patru femei au depus plângere anul trecut împotriva actorului şi acestei biserici, care, potrivit mărturiilor lor, le-ar fi hărţuit şi intimidat în urma depoziţiilor făcute de ele la sediul Poliţiei din Los Angeles. Danny Masterson a spus atunci că acuzaţiile sunt "dincolo de orice ridicol".

Avocatul actorului a reacţionat în urma punerii miercuri sub acuzare a clientului său pentru violarea a trei femei. "Domnul Masterson şi soţia lui se află, evident, într-o stare de şoc total" după ce au văzut că au reapărut "brusc" nişte "acuzaţii vechi de aproape 20 de ani", a spus el. "Dar, sunt încrezători că adevărul va ieşi la iveală. Oamenii care îl cunosc pe domnul Masterson îi cunosc caracterul şi ştiu că aceste acuzaţii sunt false", a adăugat avocatul actorului.

Danny Masterson va trebui să se prezinte în septembrie în faţa unui tribunal pentru a asista la citirea actului de acuzare.

Actorul american este căsătorit din 2011 cu Bijou Phillips, cu care are o fiică, Fianna, născută în 2014.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Lifestyle

ANALYST ESTIMATESEight years until the leu gets replaced with the Euro
26 mar. EMILIA OLESCU (TRANSLATED BY COSMIN GHIDOVEANU)


"Banks - much better prepared for the crisis than 13 years ago"
24 mar. EMILIA OLESCU (TRANSLATED BY COSMIN GHIDOVEANU)


Chloe Zhao şi Emerald Fennell, nominalizate la principala categorie a premiilor decernate de Sindicatul Regizorilor Americani
10 mar. G.U.


CONF. UNIV. DR. DIANA PĂUN:"Educaţia pentru sănătate trebuie să fie materie obligatorie în şcoli"13
05 feb. A.V.


ADVERTORIALDe ce să angajezi o agenţie pentru SEO?
30 ian.


Bidding for life - the inequality of access to the Covid vaccine
20 ian. ADELINA TOADER (TRANSLATED BY COSMIN GHIDOVEANU)


''Colectiv'', cel mai bun film străin la premiile NSFC
10 ian. G.U.


Snoop Dogg s-a filmat în timp ce asculta manele româneşti 2
08 ian. J.P.


Dorian Popa îşi va schimba prenumele din buletin. Cum se va numi celebrul cântăreţ7
07 ian. J.P.


ADVERTORIALAdevărul despre sucurile naturale: Ce beneficii au?
03 ian.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.