CIUCU:

"DNA să facă un audit al sumelor pentru reclama personală a lui Gabriel Mutu pe materialele primăriei"

24 sep. 12:01 Politică
J.P.
"DNA să facă un audit al sumelor pentru reclama personală a lui Gabriel Mutu pe materialele primăriei"

Candidatul PNL susţinut de USR PLUS la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, solicită DNA să facă un audit complet al sumelor pentru "reclama personală" a lui Gabriel Mutu pe materialele Primăriei Sectorului 6, conform Agerpres.

"Gabriel Mutu şi PSD şi-au înregistrat la OSIM sloganul 'Alături de tine' pe care l-au folosit pe imaginea Sectorului 6. Marcă înregistrată PSD, au pus-o peste tot, pe ce a făcut Gabriel Mutu sau Primăria Sectorului 6 din bani publici. Au pus-o pe coşuri noi, pe construcţii noi, pe podurile de pe Dâmboviţa, pe punctele de prim ajutor, pe ziarul primăriei, în şcoli şi-au pus sloganul electoral şi cu sigla lui Gabriel Mutu din campanie pe plexiglas. (...) Toate acestea au costat Primăria Sectorului 6 foarte mulţi bani. Am o hotărâre de la Biroul Electoral Municipal care arată foarte clar şi spune clar că acestea sunt materiale de campanie electorală. Îl acuz pe Gabriel Mutu că, cu bună ştiinţă şi premeditat, a folosit sloganul PSD pe materialele Primăriei Sectorului 6 timp de ani de zile. Cer DNA să facă un audit complet al sumelor cumulate cât ar costa pe piaţa liberă reclama personală a unui om care îşi pune propriul slogan şi propria siglă pe toate materialele primăriei. (...) În urma unui asemenea audit probabil că se va constata un prejudiciu sau un beneficiu de foloase necuvenite de imagine de zeci sau sute de mii de euro", a declarat Ciucu, joi, într-o conferinţă de presă.

Ciucu a depus miercuri un denunţ la DNA pe numele lui Gabriel Mutu.

El a mai afirmat că în campanie au apărut articole mincinoase în publicaţii "obscure" cu acuzaţii la adresa sa.

Totodată, acesta a arătat că a depus o plângere la Poliţie pentru distribuirea de materiale defăimătoare şi neasumate fără cod de mandatar, care îl vizau.

Ciucu a mai arătat că a sesizat CNA cu privire la două televiziuni, susţinând că acestea au "fabricat poveşti cu interlopi" despre el.

"În viaţa mea nu am avut de-a face cu interlopi. (...) De fapt, interlopii din Sectorul 6 care au pe mână zeci de mii de apartamente obţinute de la primarul Gabriel Mutu, autorizaţiile de construire pentru ele, oameni extrem de bogaţi ce au încercat să inducă ideea prin aceste două televiziuni mizere că eu aş avea vreo legătură cu interlopi. (...) Am sesizat CNA pentru mizeriile pe care le-a făcut şi România Tv şi Antena 3. O să-i dau în judecată", a spus candidatul PNL şi USR PLUS la Primăria Sectorului 6.

El a mai susţinut că în precampanie i-a fost aproape imposibil să aibă acces la afişaj outdoor, deoarece firmele care se ocupă au fost ameninţate de Gabriel Mutu. De asemenea, Ciucu a menţionat că în precampanie a fost racolat un candidat "iepure" căruia i s-a oferit afişaj de 30.000 de euro, au fost distribuite materiale defăimătoare la adresa PNL şi a sa, s-au folosit resursele Primăriei Sectorului 6 pentru campania lui Gabriel Mutu.

"În Sectorul 6 am avut cea mai murdară şi oribilă campanie probabil din acest an. Aceasta a fost orchestrată de Gabriel Mutu de la PSD", a mai spus Ciucu.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

LUDOVIC ORBAN:"Obiectivul nostru este să creştem capacitatea de testare la peste 50.000"2
23 oct. A.B.


PSD:" De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021?"3
23 oct. A.B.


VIOLETA ALEXANDRU CĂTRE NOUL PREFECT AL CAPITALEI:''Bucureştiul are nevoie de ordine şi dumneavostră o puteţi asigura''1
23 oct. G.U.


NICOLAE BĂNICIOIU:''Nu înţeleg de ce nu am fost audiat până acum''
23 oct. G.U.


Preşedintele interimar al PNL Timiş a semnat protocolul de colaborare locală cu USR- PLUS
23 oct. A.P.


LUDOVIC ORBAN:''Vom face complementar un PNDL 3, după ce se termină sau se apropie de final lucrările la PNDL 1 şi 2''
23 oct. G.U.


CÎŢU:"În primele zile ale noului Parlament voi cere comisie de ancheta pentru execuţia bugetară în perioada 2017-2019"6
23 oct. J.P.


MARCEL CIOLACU:''Este nevoie rapid de un pact pentru sănătate pe care toate partidele să îl asume ferm''3
23 oct. G.U.


Ludovic Orban îl va întâlni pe omologul lui francez la Paris1
23 oct. A.P.


LUDOVIC ORBAN:"Există circa 1.000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD"
23 oct. A.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.