"Clorox" preia "Nutranext" pe 700 de milioane de dolari

13 mar. Internaţional
V.R.
"Clorox" preia "Nutranext" pe 700 de milioane de dolari

Fabricantul american de produse de curăţat "Clorox" Co. va cumpăra "Nutranext", furnizor de multivitamine, care deţine mărci precum Rainbow Light şi Natural Vitality, plătind în schimb suma de 700 de milioane de dolari, anunţă Reuters, amintind că, astfel, "Clorox" continuă să-şi extindă activităţile din sectorul suplimentelor alimentare.

Directorul executiv al "Clorox", Benno Dorer, a declarat: "Adăugarea produselor Nutranext în portofoliu este conformă cu strategia noastră de accelerare a creşterii prin achiziţii de branduri de top din segmente cu expansiune rapidă, care au marje brute atractive".

"Nutranext", companie cu sediul în Sunrise, Florida, a avut vânzări de circa 200 de milioane de dolari în 2017, din care aproximativ 90% au fost realizate în Statele Unite.

"Clorox", societate cu sediul în Oakland, California, aşteaptă să finanţeze preluarea "Nutranext" cu lichidităţi şi datorii. Afacerea este prevăzută să se finalizeze în trimestrul care se va încheia în 30 iunie 2018.

"Clorox" preconizează că această preluare îi va reduce profitul cu 7-11 cenţi/acţiune în trimestrul menţionat şi cu 8-12 cenţi/titlu în exerciţiul fiscal viitor. Compania anticipează că afacerea îi va creşte profitul în anul fiscal 2020.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Internaţional

Explozie la o televiziune din Atena
17 dec. L.I.


Qatarul ar putea să îşi majoreze participaţia la Deutsche Bank
17 dec. M.I.


THERESA MAY, DESPRE BREXIT: Un nou referendum ar fi împotriva voinţei poporului1
17 dec. M.T.


FMI ar putea reduce estimările privind economia mondială
17 dec. I.A.


Bursele europene au deschis în scădere
17 dec. T.T.


Renault solicită o adunare generală a acţionarilor Nissan
17 dec. I.T.


Iohannis, la Forumul la nivel înalt Europa-Africa
17 dec. I.T.


Wall Street a închis în scădere
17 dec. M.I.


LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI,Bursele asiatice erau mixte
17 dec. I.M.


Temeri pe burse, privind viitorul economiei globale
17 dec. A.V.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.