"Clorox" preia "Nutranext" pe 700 de milioane de dolari

13 mar. Internaţional
V.R.
"Clorox" preia "Nutranext" pe 700 de milioane de dolari

Fabricantul american de produse de curăţat "Clorox" Co. va cumpăra "Nutranext", furnizor de multivitamine, care deţine mărci precum Rainbow Light şi Natural Vitality, plătind în schimb suma de 700 de milioane de dolari, anunţă Reuters, amintind că, astfel, "Clorox" continuă să-şi extindă activităţile din sectorul suplimentelor alimentare.

Directorul executiv al "Clorox", Benno Dorer, a declarat: "Adăugarea produselor Nutranext în portofoliu este conformă cu strategia noastră de accelerare a creşterii prin achiziţii de branduri de top din segmente cu expansiune rapidă, care au marje brute atractive".

"Nutranext", companie cu sediul în Sunrise, Florida, a avut vânzări de circa 200 de milioane de dolari în 2017, din care aproximativ 90% au fost realizate în Statele Unite.

"Clorox", societate cu sediul în Oakland, California, aşteaptă să finanţeze preluarea "Nutranext" cu lichidităţi şi datorii. Afacerea este prevăzută să se finalizeze în trimestrul care se va încheia în 30 iunie 2018.

"Clorox" preconizează că această preluare îi va reduce profitul cu 7-11 cenţi/acţiune în trimestrul menţionat şi cu 8-12 cenţi/titlu în exerciţiul fiscal viitor. Compania anticipează că afacerea îi va creşte profitul în anul fiscal 2020.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Internaţional

AFP: Cinci scenarii postelectorale în Turcia1
23 iun. V.D.


Trump ameninţă cu o nouă taxă vamală4
23 iun. V.D.


Trump ameninţă cu o nouă taxă vamală
22 iun. V.D.


Wall Street a deschis în creştere
22 iun. V.D.


PROSKURYAKOVA ,BANCA MONDIALĂ:România în medie se descurcă bine
22 iun. A.M.


Angajaţii uzinei McLaren vor să intre în grevă
22 iun. V.D.


Bursele asiatice au închis în depreciere
22 iun. A.M.


Ucraina extinde lista sancţiunilor împotriva Rusiei
22 iun. M.D.


Bursele europene au deschis în creştere
22 iun. A.M.


Regele Iordaniei - întrevedere cu Donald Trump
22 iun. M.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.