CNAIR va plăti 2,5 milioane de euro pentru lucrările pe un lot al autostrăzii Bucureşti-Braşov

06 dec. 2017 Companii-Afaceri
Maria Bourceanu
Logo CNAIR (Sursa foto: Facebook)
Logo CNAIR (Sursa foto: Facebook)

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat un contract pentru supervizarea lucrărilor pe lotul 2 al autostrăzii Bucureşti-Braşov, parte din A3, contract cu o valoare estimată de până la 11,44 milioane lei (2,5 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat astăzi în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractul vizează furnizarea de servicii de supervizare pentru realizarea autostrăzii Bucureşti - Braşov, Lot 2: Sector Predeal - Cristian, km 162+300 - km 168+600 şi drum de legătură, potrivit News.ro.

Câştigătorul licitaţiei va trebui să supervizeze lucrările atât în timpul perioadei de proiectare şi execuţie a lucrărilor, cât şi pe parcursul perioadei de garanţie a acestora.

Valoarea estimată este între 9,5 şi 11,44 milioane lei, fără TVA, în condiţiile în care CNAIR optează pentru achiziţionarea ulterioară de noi servicii similare, de la ofertantul a cărui licitaţie va fi declarată câştigătoare, în valoare de 1,9 milioane lei, fără TVA, adică 20% din valoarea estimată a contractului.

Câştigătorul va constitui o garanţie a contractului, în original, în valoare de 10% din valoarea contractului, fără TVA, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului.

Ofertantul trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală în fiecare dintre exerciţiile financiare aferente anilor 2014, 2015 şi 2016 a fost de minimum patru milioane de lei.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 15 ianuarie 2018, iar data limită de evaluare a ofertelor este 09 februarie 2018.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Compania Google, amendată cu 4,34 de miliarde de euro
18 iul. V.D.


Swatch a înregistrat vânzări record în primul semestru
18 iul. V.D.


Dotări noi pentru Ministerul de Interne
18 iul. G.M.


ÎN PRIMA JUMĂTATE A ANULUIVola.ro a înregistrat o cifră de afaceri de 4,2 milioane de euro
18 iul.


Legume din apă, seră hidroponică de 700.000 de euro2
18 iul. O.D.


EY România: Eliminarea creditului fiscal din Legea offshore pune piedici în continuarea investiţiilor
18 iul.


REPORTAJCu trenul se poate rata chiar şi întâlnirea cu... moartea!12
18 iul. Dan Nicolaie


ROPEPCA:"Cea mai bună soluţie pentru gazele autohtone, Guvernul să motiveze industria să investească în prelucrare"
18 iul.


RAPORT IEA PENTRU 2017:Investiţiile în electricitate le-au depăşit pe cele în petrol şi gaze pentru al doilea an consecutiv
18 iul.


Varta, buget de 150 de milioane euro pentru extinderea producţiei
18 iul. Ovidiu VRÂNCEANU

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.