CNAIR va plăti 2,5 milioane de euro pentru lucrările pe un lot al autostrăzii Bucureşti-Braşov

06 dec. 2017 Companii-Afaceri
Maria Bourceanu
Logo CNAIR (Sursa foto: Facebook)
Logo CNAIR (Sursa foto: Facebook)

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat un contract pentru supervizarea lucrărilor pe lotul 2 al autostrăzii Bucureşti-Braşov, parte din A3, contract cu o valoare estimată de până la 11,44 milioane lei (2,5 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat astăzi în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractul vizează furnizarea de servicii de supervizare pentru realizarea autostrăzii Bucureşti - Braşov, Lot 2: Sector Predeal - Cristian, km 162+300 - km 168+600 şi drum de legătură, potrivit News.ro.

Câştigătorul licitaţiei va trebui să supervizeze lucrările atât în timpul perioadei de proiectare şi execuţie a lucrărilor, cât şi pe parcursul perioadei de garanţie a acestora.

Valoarea estimată este între 9,5 şi 11,44 milioane lei, fără TVA, în condiţiile în care CNAIR optează pentru achiziţionarea ulterioară de noi servicii similare, de la ofertantul a cărui licitaţie va fi declarată câştigătoare, în valoare de 1,9 milioane lei, fără TVA, adică 20% din valoarea estimată a contractului.

Câştigătorul va constitui o garanţie a contractului, în original, în valoare de 10% din valoarea contractului, fără TVA, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului.

Ofertantul trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală în fiecare dintre exerciţiile financiare aferente anilor 2014, 2015 şi 2016 a fost de minimum patru milioane de lei.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 15 ianuarie 2018, iar data limită de evaluare a ofertelor este 09 februarie 2018.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

KMGI acoperă nevoile de finanţare a benzinăriilor
23 apr. M.D.


Netcity Telecom investeşte în reţeaua subterană
23 apr. M.D.


Sesderma lansează o gamă inovatoare de cosmetice
23 apr. M.D.


ANRE va recalcula tarifele de distribuţie a energiei, după ce va primi decizia Consiliului Concurenţei
23 apr. C.P.


DUPĂ DECLARAREA ZILEI DE 30 APRILIE NELUCRĂTOARE:Turiştii aleg plajele din străinătate, de 1 mai
23 apr. ADELINA TOADER


SINDICALIŞTII DIN SECTORUL FEROVIAR AU PROTESTAT LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR ŞI LA GUVERNDumitru Costin, BNS: "De peste 25 ani, calea ferată a fost devalizată sistemic"
23 apr. RAMONA RADU


Transgaz a pierdut lupta pentru DESFA, în faţa Snam1
23 apr. A.A.


"CE Oltenia este puternic dezavantajată de actuala legislaţie rezultată din tendinţa de «decarbonizare»"
23 apr. A consemnat ANCUŢA STANCIU


Zboruri regulate Bucureşti - Malta, din mai
23 apr. ADELINA TOADER


REPREZENTANŢII CLINICII Sanconfind:"Dispariţia bacşişului acordat medicilor ar fi o îmbunătăţire reală în sistemul medical"
23 apr. A consemnat ADELINA TOADER

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.