Coletăria.ro alocă 2 milioane de euro pentru dezvoltare în 2021

26 ian. 12:02 Companii
A.P.
Coletăria.ro alocă 2 milioane de euro pentru dezvoltare în 2021

Coletăria.ro, parte a grupului Packeta, dublează anul acesta investiţiile pe piaţa din România şi alocă 2 milioane de euro pentru dezvoltarea afacerii, potrivit unui comunicat de presă al Cofetăria.ro.

Investiţiile vor fi direcţionate către deschiderea a două noi depozite de câte 4.000 de mp pătraţi fiecare, la Oradea şi la Bucureşti. În prezent, Coletăria.ro operează 2 depozite în România: unul la Bucureşti, hub regional, ce permite livrări directe de colete în România, Bulgaria, Grecia şi Cipru, cu un timp de livrare de doar 24 de ore şi unul la Oradea, de 1.000 de mp, amplasat în apropierea vămii Borş, la graniţa cu Ungaria, pentru a facilita magazinelor online din UE transmiterea rapidă a coletelor în România.

De asemenea, vor fi continuate investiţiile începute anul trecut în dezvoltarea logistică, în echipamentele tehnice şi de manipulare a coletelor, în dezvoltarea platformei, în creşterea efectivului de personal angajat, în crearea de noi linii directe de transport internaţional, în integrări tehnice, în dezvoltarea reţelei de puncte pick-up şi în creşterea flotei interne de transport.

Un alt obiectiv al Coletăria.ro pentru 2021 este creşterea numărului de magazine online partenere. Anul trecut, compania a înregistrat o creştere de 200% a numărului de clienţi magazine online. Cei mai mulţi dintre clienţii Coletaria.ro comercializează articole cosmetice, parfumuri, haine, bijuterii, produse IT&C, electrocasnice, produse care ţin de industria de health & beauty şi, mai nou, produse de protecţie sanitară, unde se înregistrează o creştere semnificativă în contextul COVID 19.

Planul pentru acest an vizează creşterea numărului de parteneri atât clienţi magazine online, cât şi selleri (persoane juridice), care nu deţin magazine online proprii, ci îşi desfăşoară activitatea comercială prin intermediul marketplace-urilor.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

STUDIU SHL ROMÂNIA:Managerii români organizează, respectă procedura şi instrucţiunile, dar duc lipsă de abilităţi creative şi inovaţie
12 apr. S.B.


Enel introduce soluţia inteligentă pentru locuinţe "HOMIX" pe piaţa din România
12 apr. G.U.


ADVERTORIALSuport pentru dezvoltarea serviciilor medicale la Spitalul de Psihiatrie''Eftimie Diamandescu'' Bălăceanca - în contextul pandemiei Covid-19" Cod SMIS 2014+ 138135
12 apr.


ÎN SCĂDERE UŞOARĂ FAŢĂ DE CEA DIN 2019Eisberg a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 11 milioane euro
12 apr. A consemnat Emilia Olescu


China impune Alibaba o sancţiune record de 2,3 miliarde euro
10 apr. G.U.


KLM aniversează 25 de ani de operare a rutei Bucureşti - Amsterdam
09 apr. A.P.


Groupe Renault, Atos, Dassault Systèmes, STMicroelectronics şi Thales îşi unesc forţele pentru a crea "Software Republique"
09 apr. A.P.


Kaspersky lansează un curs online de inginerie inversă pentru malware
09 apr. G.U.


EJOBS:Creştere de 70% a aplicărilor pentru locuri de muncă în primele 3 luni ale anului
09 apr. S.B.


SONDAJ BESTJOBS:16% dintre angajaţi spun că s-au vaccinat deja împotriva Covid-19 şi 37% urmează în perioada următoare
09 apr. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.