Companii

OVIDIU DEMETRESCU TRAGE UN NOU SEMNAL DE ALARMĂLipsa investiţiilor - cangrena sistemului energetic

17 oct. A consemnat EMILIA OLESCU
Ovidiu Demetrescu

Reporter: În ce situaţie se află sis­temul nostru energetic?

Ovidiu Demetrescu: Stăm foarte rău în domeniul energetic. Ne uităm că, în lunile de vară, ţara noastră a devenit importator net de energie, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum, şi, de curând, când am avut avaria la reactorul 1 de la Cernavodă, a sărit preţul energiei mai mult de două ori. Fenomenul îngrijorător este că nu avem capacitate de rezilienţă în sistem care să suplinească avariile unor grupuri ce ies din funcţiune neplanificat.

DE IERIToate plăţile cu produsele Sodexo pot fi făcute cu smartphone-ul

17 oct. E.O.
Toate plãþile cu produsele Sodexo pot fi fãcute cu smartphone-ul

Cei care deţin dispozitive Android au acces la serviciul Sodexo Pay pentru toate plăţile efectuate cu produsele Sodexo, incluzând aici cardurile de masă, de vacanţă, cadou şi culturale. Persoanele care au Android vor putea plăti utilizând direct smarthphone-ul, pe care a fost descărcată aplicaţia. Sodexo Pay permite integrarea tuturor cardurilor Sodexo - Gusto, Turist, Cultura, Cadou- pe acelaşi dispozitiv. Posesorii de cont CardSodexo vor putea descărca gratuit Sodexo Pay. Beneficiarii de carduri Sodexo vor putea utiliza această soluţie de plată în cadrul reţelei de comercianţi afiliaţi care acceptă plata cu cardul.

CU 26% MAI MULT ÎN PRIMELE TREI TRIMESTRE DIN 2019 FAŢĂ DE ACEEAŞI PERIOADĂ A ANULUI TRECUTHuawei a livrat peste 185 milioane de smartphone-uri

17 oct. F.A.

Gigantul chinez Huawei Technologies a livrat peste 185 de milioane de telefoane mobile inteligente în primele trei trimestre din acest an, în creştere cu 26% faţă de perioada similară din 2018, a anunţat, ieri, publicaţia chineză Global Times, conform presei străine, citată de Agerpres.

Transelectrica a numit un nou preşedinte interimar al directoratului companiei

17 oct. R.R.
Transelectrica a numit un nou preºedinte interimar al directoratului companiei

Consiliul de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" SA a numit-o în calitate de Preşedinte al Directoratului (denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer - "CEO" - al Societăţii) pe Claudia-Gina Anastase, pentru o perioadă de două luni, începând cu data de 21 octombrie 2019, a transmis compania, ieri, printr-un comunicat.

Vivenda Residencias - un ansamblu cu 1400 de apartamente

17 oct. EMILIA OLESCU
Vivenda Residencias - un ansamblu cu 1400 de apartamente

Vivenda Residencias este un ansamblu de locuinţe prevăzut cu 1400 de apartamente, construit de Hercesa. Alexandra Florea, coordonator vânzări în cadrul companiei, ne-a spus că, până în prezent, au fost livrate 660 de unităţi locative: "Suntem la faza a patra a proiectului, care, probabil, va avea cinci etape. Acum construim 143 de apartamente, care au ca termen de finalizare toamna anului viitor şi primăvara lui 2021".

Transelectrica a decis prelungirea cu două luni a mandatului actualului şef al companiei
16 oct. V.I.

KASPERSKY LAB:Peste 100 de milioane de atacuri asupra dispozitivelor inteligente detectate în primul semestru
16 oct. I.D.

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / RADU VIŢELAR, ASOCIAŢIA CRESCĂTORILOR DE VACI:"Tinerii fermieri trebuie stimulaţi să se întoarcă în România"
16 oct. R.R.

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / MARIAN VIŞU ILIESCU, LAPAR:"Este nevoie de instalarea tinerilor fermieri în mediul rural"
16 oct. Emilia Olescu

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / CLAUDIU COADĂ, AFIR:"Implementarea proiectelor prin PNDR - în viteză maximă"
16 oct. Emilia Olescu

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / MARIUS GAVREA, ING BANK ROMÂNIA:"Perspectiva ING în finanţarea agriculturii: sprijinul lanţului de furnizare şi digitalizarea fermei"
16 oct. Alina Vasiescu

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ/ ION PĂUNEL, PRO AGRO:"Odată cu accesarea fondurilor europene, fermierul a devenit antreprenor"
16 oct. VLAD DOBREA

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / BOGDAN ALEXANDRESCU, PATRIA BANK:"Ponderea producătorilor agricoli în portofoliul de credite - 35%"
16 oct. R.R.

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / EDUARD PAUL KMEN, APIA:"APIA nu va suplimenta fondurile pentru fermieri, în 2018"
16 oct. V.D.

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ/ MĂDĂLINA BASTUREA, SNIF:"Cea mai mare problemă a SNIF - situaţia patrimonială neclarificată"
16 oct. ALINA VASIESCU

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ/ GHEORGHE LĂPĂDAT, FNGCIMM:"Să fim cât mai aproape de economia rurală - obiectivul major al FNGCIMM"
16 oct. VLAD DOBREA

Eric Stab vine la conducerea ACUE după plecarea lui Frank Hajdinjak
16 oct. M.G.

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / CORNEL STROESCU, HASTRO SOVARNA MEHEDINŢI:"Organizarea, finanţarea şi asigurarea - primele condiţii pentru dezvoltarea afacerilor din agricultură"
16 oct. Emilia Olescu

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / IONEL ARION, PRO AGRO:"Lipsa accesului la piaţă şi la finanţare - cea mai mare problemă a fermierilor"
16 oct. Ramona Radu

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / DOINA TOPALĂ, CEC BANK:Finanţările acordate de CEC Bank sectorului agricol au crescut cu 22% în primele şapte luni din 2019
16 oct. Alina Vasiescu

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / DĂNUŢ PĂLE, COMISIA PENTRU AGRICULTURĂ DIN CAMERA DEPUTAŢILOR:"Fac apel la elaborarea unui program de ţară practic"
16 oct. A.V.

MONITORUL PREŢURILOR LA ALIMENTEConsiliul Concurenţei a lansat platforma online pentru dezvoltarea concurenţei în retail
16 oct. MIHAI GONGOROI

SUB OCHII SEMIDESCHIŞI AI GUVERNULUI DE LA BUCUREŞTICabinetul Viktor Orban investeşte masiv în Transilvania
16 oct. GHEORGHE IORGOVEANU

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / CLAUDIU SORIN ROŞU MAREŞ, SECRETAR DE STAT MADR:"Nu acceptăm plafonarea plăţilor directe către fermieri"
16 oct. Ramona Radu

"Avem nevoie de investiţii publice care să genereze investiţii private"
16 oct. A consemnat EMILIA OLESCU

Vaccinul antigripal ajunge pe masa DNA
16 oct. GHEORGHE IORGOVEANU

ANALIZĂ SIERRA QUADRANT: Insolvenţele se extind puternic în sectorul comerţului
15 oct. A.I.

Eric Stab - noul preşedinte al federaţiei ACUE
15 oct. A.I.

Hyundai investeşte 35 de miliarde de dolari în vehicule autonome, conectate şi electrice
15 oct. A.I.

ALEXANDRU BOCA, CEO ŞI FONDATOR CONZO: "Ne-am propus să închidem anul 2020 cu o cifră de afaceri de 1 milion euro"
15 oct. R.R.

Home
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.