DRAGNEA: Iohannis şi ai lui sunt din ce în ce mai nervoşi

21 apr. 10:15 I.M.
Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, după participarea la Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi, în care afirmă că "Iohannis şi ai lui sunt din ce în ce mai nervoşi". "Vad că românilor începe să le meargă bine", a scris Dragnea.

STS vrea să cumpere routere în valoare de aproape 7,4 milioane euro

21 apr. 12:15 M.I.
Sursã foto: Twitter

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) vrea să achiziţioneze routere în valoare de 7,39 milioane euro, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online de achiziţii publice SICAP.

SIEGFRIED MUREŞAN: "Dragnea şi PSD ţin Moldova în sărăcie şi dependentă de ajutoare de stat"

21 apr. 11:47 I.M.
Siegfried Mureºan

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan a scris, astăzi, pe Facebook, că "Dragnea şi PSD ţin Moldova în sărăcie şi dependentă de ajutoare de stat de 30 de ani şi vor să continue pe acest drum"

TEODOROVICI:"Lipsa forţei de muncă, o problemă cu caracter general"1

21 apr. 11:27 I.M.
Eugen Teodorovici

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, spune că lipsa forţei de muncă este o problemă cu caracter general în România, motiv pentru care se vor iniţia negocieri cu toate statele membre pentru un pachet de măsuri care "să răspundă atât nevoii, cât şi dorinţei de revenire acasă a celor plecaţi la muncă în străinătate"

CIA acuză Huawei că este finanţată de securitatea statului chinez2

21 apr. 10:48 M.I.
Eugen Teodorovici

CIA acuză Huawei Technologies că este finanţată de securitatea statului chinez, a relatat duminică publicaţia The Times, adăugând încă o acuzaţie la lista de acuzaţii aduse de Occident la adresa companiei chineze de tehnologie, transmite Reuters.

Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.