CONAF:

Prima sucursală din teritoriu se deschide la Braşov

23 mai. 16:14 Companii
I.M.
Prima sucursală din teritoriu se deschide la Braşov

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) deschide prima sucursală în teritoriu, la Braşov. Evenimentul de lansare va avea loc mâine, la Opera Braşov.

În cadrul evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa oficialităţi din România şi din străinătate, vor primi distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc operaţiunile unor companii importante din judetul Braşov, doamne care au reuşit să îşi dovedească valoarea într-un mediu extrem de complicat, scrie un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Cristina Chiriac, Preşedinte CONAF, a declarat: "Credem că economiile şi comunităţile noastre sunt mai puternice atunci când femeile participă la atreprenoriat. CONAF este organizaţia unde întâlneşti antreprenori cu experienţă şi o lume axată pe găsirea soluţiilor practice pentru dificultăţile şi problemele din mediul de afaceri românesc sau internaţional.

Ne dorim o reprezentare unitară a intereselor comune ale membrilor - federaţii patronale, care promovează şi sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri şi în domeniul patronal.

Consultarea mediului antreprenorial este esenţială pentru construcţia unei legislaţii care să răspundă provocărilor şi nevoilor din mediul de afaceri românesc."

Silvia Daniela Pohrib este omul pe care CONAF îl susţine şi îl investeşte cu calitatea de preşedinte a sucursalei Braşov.

Luna martie rămâne emblematică în agenda CONAF ca urmare a dezvoltării dialogului şi parteneriatelor cu reprezentanţi ai structurilor legislative şi consultative ale Uniunii Europene - Parlamentul European şi Comitetul Economic şi Social European (CESE). Totodată, vizita la Bruxelles a însemnat crearea unor coordonate comune de activitate cu asociaţii reprezentative pentru mediul de afaceri european, mai informează comunicatul citat.

Una dintre priorităţile importante din agenda CONAF pentru următoarea perioadă este lansarea sucursalelor în teritoriu. Braşov este prima organizaţie care susţine şi încurajează antreprenorialul feminin şi invită mediul de afaceri local să se alinieze într-un dialog comun.

Silvia Daniela Pohrib, Preşedinte Sucursala CONAF Braşov, a declarat: "Să construieşti o comunitate nu este uşor, însă cu respect, profesionalism şi devotament aduci în jurul tău oameni, nu doar cifre. Comunitatea se creşte prin investiţia în educaţia generaţiilor care ne urmează. Cea mai profitabilă investiţie este investiţia în viitor.

Este momentul ca toate instituţiile comunităţii să colaboreze printr-un parteneriat al cărui scop să fie pregătirea tinerilor pentru realitatea pieţii muncii. Trebuie să dezvoltăm atitudinea şi interesul copiilor faţă de educaţia ştiinţifică, tehnică şi profesională, prin stimularea învăţării practice, prin experiment, prin stimularea inovării şi a atitudinii proactive şi antreprenoriale.

Dezvoltarea spiritului antreprenorial poate să înceapă în şcoală, însă se poate finaliza cu succes doar cu implicarea activă a mediului privat de afaceri.

Vă aştept cu drag şi interes să construim împreună!"

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

HUAWEI:Restricţiile americane vor reduce veniturile diviziei de smartphone-uri
24 aug. I.M.


Gheorghe Mihăilescu a fost numit director general al Romsilva până în 2021
23 aug. I.A.M.


Revolut continuă să îşi dezvolte echipa executivă
23 aug. I.V.


E.ON emite obligaţiuni verzi de 1,5 miliarde euro
23 aug. I.A.M.


BOGDAN BADEA:"Suntem la început de drum pentru retehnologizarea marilor centrale"1
23 aug. M.G.


Boeing va reduce producţia de avioane 737
23 aug. D.I.


ELVEŢIA AXA: Automobilele de lux electrice sunt mai predispuse la accidente decât echivalentele lor cu motoare standard
23 aug. V.D.


CBRE: Dezvoltarea accelerată a Clujului atrage interes şi pentru zonele învecinate
23 aug. M.A.


ÎN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019Piaţa noastră imobiliară - mai dinamică decât cea din Europa Centrală şi de Est
23 aug. M.A.


Frank Hadinjak pleacă de la E.ON
23 aug. M.A.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.