CONCURSUL ORGANIZAT DE CĂTRE REGIA NAŢIONALĂ A PĂDURILOR

Un succes important în recrutarea de ingineri silvici stagiari

19 nov. 14:40 Companii
F.F.
Un succes important în recrutarea de ingineri silvici stagiari

Concursul organizat de către Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva, la sediul din Bucureşti, în vederea ocupării a minimum 45 de locuri vacante la acest moment, de ingineri silvici stagiari, a adunat elitele tinere din silvicultură, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

178 de absolvenţi ai facultăţilor de silvicultură din România s-au întrecut în cunoştinţele acumulate în anii de studenţie în faţa unor comisii formate din profesionişti ai Romsilva, oameni cu o vastă experienţă în muncă.

Exigenţi, silvicultorii care i-au examinat pe viitorii ingineri stagiari s-au declarat încântaţi de nivelul de pregătire pe care aceştia l-au arătat.

Din cei 178 de candidaţi care s-au înscris la concurs şi care îndeplineau condiţiile de participare, comisia de examinare a declarat admişi 153 de tineri, cei mai buni absolvenţi de silvicultură la nivel naţional. În plină criză de forţă de muncă calificată, cei care au primit răspuns pozitiv la concursul organizat de Romsilva, vor fi o sursă valoroasă şi foarte importantă pentru piaţa muncii din România, mai precizează sursa.

Examenul este valabil un an, iar toate posturile vacante de ingineri silvici care vor apărea în decursul anului următor, pot fi ocupate direct pe baza acestui examen în funcţie de opţiunea fiecăruia, formulată fie în timpul examenului, fie precizată ulterior.

Criteriile în baza cărora s-a făcut selecţia sunt obiective, independente de Romsilva. Acestea pot fi ajustate pentru a se găsi o formulă optimă, astfel încât dezideratul Romsilva de a-i angaja pe cei mai buni candidaţi să fie dus la îndeplinire.

Romsilva mulţumeşte pe această cale tuturor profesorilor universitari care alcătuiesc corpul profesoral al facultătilor de silvicultură, pentru modul de pregătire al studenţilor, care, în competiţie, au dovedit că sunt deschişi la nou, dornici şi pasionaţi de meserie, ajungând chiar ei, în timpul examenului să vină cu soluţii inovative pentru progresul şi alinierea silviculturii româneşti la standarde europene.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

Conducem topul european la cheltuielile pentru alimente
10 dec.


Mauritius, o nouă destinaţie exotică în topurile turiştilor autohtoni
10 dec. ADELINA TOADER


Ursul autohton devine o problemă europeană
10 dec. O.D.


Memento Group, deţinătorul Christian Tour, va opera în ţara noastră brandul Tui TravelCenter
10 dec. ADELINA TOADER


Transportul, motiv de dispută între elevi şi Guvern
10 dec. O.D.


POTRIVIT LES ECHOSStatul francez se opune reînnoirii mandatului lui Isabelle Kocher în fruntea Engie
10 dec.


Companiile Big Tech - în vizorul autorităţilor de supraveghere financiară
10 dec. Vlad Dobrea


Antreprenorii din energie ar putea fi şi mai competitivi pe pieţele externe, cu sprijinul statului
10 dec. A consemnat Ramona Radu


MET Energy se extinde în Europa
09 dec. I.L.M.


Enel X a instalat cel mai mare sistem de stocare a energiei din New York
09 dec. L.I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.